wizardofOZ
Domaćin
- Poruka
- 4.171
Zadnji video ISIS/ISIL predstavnika al-Adnaani
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nego samo mi nije jasno kako će Ameri ratovati na toliko ratišta....
Ovi ratovi u Iraku i Avganistanu su dobri,koji god vojnik sa bilonkoje strane pogine mi smo(Vizantija) u dobitku [emoji6][emoji41]
Neće uopšte, Obama se povukao iz Avganistana i Iraka da bi se fokusirao na totalno uništenje Putina.Nego samo mi nije jasno kako će Ameri ratovati na toliko ratišta....
Pa dosadno je nevernicima.Koja im je `fora` sa ovim `Alah akbar` svaki snima svaki taiban po jedno 50 puta izgovori `Alah akbar`,kontam ja loze se na Alaha ali stvarno smoris vise.
proizvodnja nafte 2003 i 2004
sta je poenta ove mape ?
ISIS/ISIL ima kontrolu nad tikritom. Koriste bivsu sadamovu palacu kao zapovjedno srediste.

kakvo je to ruganje americi![]()
Vojnik ISIS pozira nad Putinovim i Asadovim fanom
![]()
Vojnik ISIS pozira nad Putinovim i Asadovim fanom
]

Cekaj pa ovi u 3 dana ponistise 14 godina americkog rada![]()
Koja im je `fora` sa ovim `Alah akbar` svaki snima svaki taiban po jedno 50 puta izgovori `Alah akbar`,kontam ja loze se na Alaha ali stvarno smorise vise.

Ja sam gledao video iz Homsa u kom se vojnici SAA puskaraju sa dzihadistima. MEdjutim, posto su u pitanju gradske borbe tesko je naci protivnika medju zgradama. SAA smislila nacin kako da otkrije polozaj dzihadista. Vojnici uzviknu "takbir" a onda dzihadisticki debili svi u glas odgovaraju "Alla uakbar". Nakon toga...zna se....SAA oplete po njima.Ja puknem od smeha kad gledam neko rokanje iz sirije, Iraka i ostalih dzamahirija.
Smejurija, prvo vikne "alah akbar" pa opali puskom pa opet pobegne saceka da onaj opali i onaj isto vikne "alah akbar" pa opet sve izpocetka.
A jednom sam gledao kako cekaju da oni preko prestanu da ih gadjaju minobacacima pa su onda kolektivno zapevali "alahu akbar"![]()