bernardo
Veoma poznat
- Poruka
- 11.480
Па зар није за касом огромна одговорност? Мсм, ипак се ради са новцем?Ne to je itekako nesposobnost za bilo kakvu odgovornost,zato rade na kasama i u trgovinama
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Па зар није за касом огромна одговорност? Мсм, ипак се ради са новцем?Ne to je itekako nesposobnost za bilo kakvu odgovornost,zato rade na kasama i u trgovinama
Бога ми моја добра другарицца је малтене била у дефициту због мањкаXaxaxa ne,kako je odgovorna ako ce da plati manjak iz svog dzepa,xaxaxa
Све тачно.A mislim da neke stvari zavise od samog pojedinca( i zenski pol i muski) i kolicine samosvesti,zdravog razuma ,jer generalno...drustvo danasnjice i jeste takvo da se trenira poslusnost( zadnji primer do nedavno po meni ono bas globalno i brutalno a trajalo 2 god ) i ispiranje mozga na mnogim nivoima pa sto ne i m/z odnosima.
Ako si drugaciji uglavnom si meta napada mase jer se ne uklapas
Neke stvari covek mora sam da istrazi...ali kad nadjes dragocenost...cuvas je...ali neces je naci ako si gord...i nemas postovanja...Ja se ovim vodim kad posmatram ,ne samo muskarce,nego ljude uopste.
U medjuvremenu sto bih bila u sukobu sa nekim ko me ne ugrozava ?
Postoje razlike izmedju dva oka u glavi a kamoli izmedju muskaraca i zena...Не разумем и нећу да разумем зашто сваки дан видим неке мизогене или woke теме намењене супротном полу у трендингу. Већ сам писао о томе и писаћу опет, и ово није везано само за младе.
Људи, не постоје значајне разлике у било чему између мушкараца и жена. Све је у домену тога што смо људска бића, а мушкарци и жене постоје само ради размножавања. Као батерије + и -. Све разлике и које постоје су уско везане и последица су полних, као например мишићна маса, због тестостерона.
Пре свега смо сви људска бића, а разлике између мушкараца и жена су по свему или минорне или умерене али никад довољно велике да се сви мушкарци и све жене апсолутно разликују само по томе - јер су мушкарци и жене.
Мизогени исфрустрирани мушкарци за све криве жене, а оне екстремне woke феминисткиње нису ништа боље. Ко нас завади. Правите политичке нације од биолошке функције за размножавање људског рода, највероватније у злонамерну сврху његове деобе
Наука није потврдилаPostoje razlike izmedju dva oka u glavi a kamoli izmedju muskaraca i zena...
Sta nije potvrdila?Наука није потврдила
Да постоје веће разлике између мушкараца и жена него од особе до особеSta nije potvrdila?