Сукоби и размирице између младих мушкараца и жена

A mislim da neke stvari zavise od samog pojedinca( i zenski pol i muski) i kolicine samosvesti,zdravog razuma ,jer generalno...drustvo danasnjice i jeste takvo da se trenira poslusnost( zadnji primer do nedavno po meni ono bas globalno i brutalno a trajalo 2 god ) i ispiranje mozga na mnogim nivoima pa sto ne i m/z odnosima.

Ako si drugaciji uglavnom si meta napada mase jer se ne uklapas👾✅

Neke stvari covek mora sam da istrazi...ali kad nadjes dragocenost...cuvas je...ali neces je naci ako si gord...i nemas postovanja...Ja se ovim vodim kad posmatram ,ne samo muskarce,nego ljude uopste.
U medjuvremenu sto bih bila u sukobu sa nekim ko me ne ugrozava ?

A mislim da neke stvari zavise od samog pojedinca( i zenski pol i muski) i kolicine samosvesti,zdravog razuma ,jer generalno...drustvo danasnjice i jeste takvo da se trenira poslusnost( zadnji primer do nedavno po meni ono bas globalno i brutalno a trajalo 2 god ) i ispiranje mozga na mnogim nivoima pa sto ne i m/z odnosima.

Ako si drugaciji uglavnom si meta napada mase jer se ne uklapas👾✅

Neke stvari covek mora sam da istrazi...ali kad nadjes dragocenost...cuvas je...ali neces je naci ako si gord...i nemas postovanja...Ja se ovim vodim kad posmatram ,ne samo muskarce,nego ljude uopste.
U medjuvremenu sto bih bila u sukobu sa nekim ko me ne ugrozava ?
Све тачно.
✅

Не разумем и нећу да разумем зашто сваки дан видим неке мизогене или woke теме намењене супротном полу у трендингу. Већ сам писао о томе и писаћу опет, и ово није везано само за младе.

Људи, не постоје значајне разлике у било чему између мушкараца и жена. Све је у домену тога што смо људска бића, а мушкарци и жене постоје само ради размножавања. Као батерије + и -. Све разлике и које постоје су уско везане и последица су полних, као например мишићна маса, због тестостерона.

Пре свега смо сви људска бића, а разлике између мушкараца и жена су по свему или минорне или умерене али никад довољно велике да се сви мушкарци и све жене апсолутно разликују само по томе - јер су мушкарци и жене.

Мизогени исфрустрирани мушкарци за све криве жене, а оне екстремне woke феминисткиње нису ништа боље. Ко нас завади. Правите политичке нације од биолошке функције за размножавање људског рода, највероватније у злонамерну сврху његове деобе
Postoje razlike izmedju dva oka u glavi a kamoli izmedju muskaraca i zena...

Poslednja izmena:

Back