ljuta_mamba
Iskusan
- Poruka
- 6.762
kako je nasla...
uzmes Otto Oscar Schneider i prvi link u guglu ti izadje taj...
ooh,jasno
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako je nasla...
uzmes Otto Oscar Schneider i prvi link u guglu ti izadje taj...
sta da ti kazem, imam jake veze
nije u pitanju nikakav strah, u pitanju je NEISTINA. cak i da se sve to odigralo tako kao sto fil tvrdi da jeste MANIPULISAO JE I LAGAO VISE OD DECENIJU I PO. gde je tu hrabrost?
i kako to da do sada niko nije ubio ickea iako se ovaj mukica polomi da objasni sve o ljudima-gusterima?
ooh,jasno
elem, zasto verovati coveku koji je ubistvo 66-oro ljudi skrivao od javnosti citavih 17 godina? zasto?
ako je bio toliko pravedan, hrabar i td, zasto nije objavio ranije istinu o njihovoj smrti? m?
Pa dobro dal bi ti odmah posle ,bez ikakvog plana istrčala u javnost
Ne bi se možda bojala da neće cia da te ukoka ?
pa znao je i posle 17 godina da ce ga ukokati cia. sta, da nije pomsilio "eh, tolke godine su prosle, mozda su zaboravili"? a ako mu je za plan trebalo toliko vremena, onda stvarno
Cobanice, tebi ipak nema pomoci...procitaj jos jednom ovaj post iznad ako nisi videla, sto si pitala za Ajka i to....ali kao sto rekoh, intuicija ti je 0, na dalekom putu, bez naznaka da ce da se vrati....a bez intuicije nema nista.
Ti ne razumes da su takvi ljudi kao ti, sa intuicijom na dalekom putu, veci problem od bilo kojih reptila i sranja....vi ih odrzavate, vi im pomazete da ostvare svoj plan, svojom besvescu i negiranjem da uopste postoje.
A to je upravo ono sto su i hteli, da ne verujete da postoje, jer ako "ne postoje", naravno da mogu da rade sta hoce.
a tebi je intuicija na ajkovom sajtu, pretpostavljam.
vidi, milion nelogicnosti se nalaze u ovom slucaju. a na nekoliko prostih pitanja niko ne zna pravi odgovor. gospodin je lagao i o sopstvenom ocu, zasto bi ocekivali da je rekao istinu i o reptilima?
i jos nesto, ako njima odgovara strah, zasto se ne pojave u javnosti? pa zar im to ne bi bilo mnogo lakse? imali bi straha koliko hoce, porobili bi nas dok si reko piksla, ne bi se vise skrivali po rupetinama...
Ne, nalazi se u meni, kao i kod svakog ljudskog bica...pitanje je samo koliko je kod koga probudjena, koliko je ko u stanju da je koristi.
Odakle ti da je lagao o svom sopstvenom ocu? Zato sto ga nema zavedenog u nekakvim arhivama? =)
"Pojavljivanje u javnosti" naravno da im ne bi odgovaralo, kao sto sam rekao, oni zele da vi verujete da ne postoje, samim tim ih stitite i pomazete u njihovom planu...nista lepse. "Pojavljivanje u javnosti" im sigurno ne treba, pojave se po kat-kad, otuda i hiljade prica pojedinacnih ljudi...
Sto se tice straha, imaju ga sasvim dovoljno, i zbog toga takodje naravno da ne moraju da se pojavljuju u javnosti...Strah sire pomocu sranja koja se desavaju na Zemlji, a kojima oni upravljaju preko svojih krvnih linija koje vladaju svetom, onda preko samih umova ljudi koje kontrolisu, ubacujuci misli, strahove, agresiju i sva ostala stanja koja proizlaze iz niskih frekvencija, dalje preko rituala, zrtvovanja dece i ljudi, itd...sve to im je sasvim dovoljno, straha imaju na pretek....nikakvo "pojavljivanje u javnosti" im nije neophodno.
Drugo, oni su covecanstvo vec porobili....posto vidim da kazes "porobili bi nas".....sam plan ima vise faza, trenutno smo u jednoj od poslednjih.
daj napisi barem da se salis ili tako nesto...
Ne, nalazi se u meni, kao i kod svakog ljudskog bica...pitanje je samo koliko je kod koga probudjena, koliko je ko u stanju da je koristi.
Odakle ti da je lagao o svom sopstvenom ocu? Zato sto ga nema zavedenog u nekakvim arhivama? =)
"Pojavljivanje u javnosti" naravno da im ne bi odgovaralo, kao sto sam rekao, oni zele da vi verujete da ne postoje, samim tim ih stitite i pomazete u njihovom planu...nista lepse. "Pojavljivanje u javnosti" im sigurno ne treba, pojave se po kat-kad, otuda i hiljade prica pojedinacnih ljudi...
Sto se tice straha, imaju ga sasvim dovoljno, i zbog toga takodje naravno da ne moraju da se pojavljuju u javnosti...Strah sire pomocu sranja koja se desavaju na Zemlji, a kojima oni upravljaju preko svojih krvnih linija koje vladaju svetom, onda preko samih umova ljudi koje kontrolisu, ubacujuci misli, strahove, agresiju i sva ostala stanja koja proizlaze iz niskih frekvencija, dalje preko rituala, zrtvovanja dece i ljudi, itd...sve to im je sasvim dovoljno, straha imaju na pretek....nikakvo "pojavljivanje u javnosti" im nije neophodno.
Drugo, oni su covecanstvo vec porobili....posto vidim da kazes "porobili bi nas".....sam plan ima vise faza, trenutno smo u jednoj od poslednjih.
ne samo da ga nema u zvanicnoj arhivi nego nema ni jednog jedinog kapetana. jer takvo zvanje nije ni postojalo, bili su samo kommanders. znaci - lagao je. i to je samo jedna u nizu lazi.
i ziva nisam dok nam ne objasnis sta je posle ove "faze"
kakvi argumenti
Sad, da li ce taj "udoban zivot" da traje jos dva meseca ili mozda dve godine, to vec ne mogu da garantujem...u svakom slucaju, najbolje za tebe i za okvir tvojih mogucnosti je da nastavis da radis i mislis onako kako si mislila pre nego sto si susrela ovakve teme. Da napredujes ocigledno ne mozes, jedino sto moze da se desi je da budes sve vise uplasena, da strepis i slicne nepozeljne stvari...tako da je za tebe najbolje da ostanes u svom balonu....ili sto kaze moj ortak, u kanalu sa govnima...jesu govna, al su bar topla, i svi su u njima.
Argumenti?
Jel ti znas sta znaci rec "argument"? =)
Ovo iznad ne spada pod tako nesto. To je bilo samo objasnjenje tebi u cilju da se konacno opustis, pogotovu ovaj poslednji deo koji opisuje tvoju situaciju.
Sad, da li ce taj "udoban zivot" da traje jos dva meseca ili mozda dve godine, to vec ne mogu da garantujem...u svakom slucaju, najbolje za tebe i za okvir tvojih mogucnosti je da nastavis da radis i mislis onako kako si mislila pre nego sto si susrela ovakve teme. Da napredujes ocigledno ne mozes, jedino sto moze da se desi je da budes sve vise uplasena, da strepis i slicne nepozeljne stvari...tako da je za tebe najbolje da ostanes u svom balonu....ili sto kaze moj ortak, u kanalu sa govnima...jesu govna, al su bar topla, i svi su u njima.
nikko, sem ovog snimka nemas nista. ni argumenta, nicega. na svako smisleno pitanje ostavljao si ovakve isprazne odgovore. i ocekujes da poverujem u tvoju i filovu pricu?
A ti ces da se izvuces samo zato sto verujes?
A zasto zaobilazis Nikko moj post? Nisi mi odgovorio nista sta sam te pitao kao postavljaca teme.
P.S. Zloupotrebio si dokumentarac, jer ne govori o reptilima vec o takozvanim velikim sivima. Reptile pominje jednom i to kada nabraja rase prisutnih vanzemaljaca.
Elem, odgovori na moja pitanja iz prethodnog posta i bicu zadovoljan.
Nisi imala ni jedno "smisleno pitanje"...jedino ono idiotsko, zasto nije odmah izasao u javnost...
.