Sukob u podzemnoj alien bazi Dulce, New Mexico

Kako verovati "takvom coveku"? Mislis ovako sjajnom coveku koji je rizikovao svoj zivot i na kraju ga i izgubio da bi obicnim ljudima pomogao i otkrio im istinu o uzasnom planu svetskih sila koji visi nad njihovim glavama? Pa vrlo lako, vise je nego ocigledno da zna o cemu prica, i vise je nego verodostojan.

Zasto bi verovala Polu Benevicu vise nego Filu Snajderu na primer..? Da je Benevic rekao, ne, nije se desilo, a Fil Snajder da se desilo, i opisao sve u detalje...zasto bi pre verovala Benevicu?

Drugo, sam sukob u Dulce bazi nije najvaznija tema ovog videa, iako joj je to naziv, vec razotkrivanje mnogih istina koje se kriju od covecanstva, i plana svetskih mocnika o njegovom porobljavanju i istrebljenju.

A ako svejedno imas problem da verujes ovakvom coveku kao sto je Fil Snajder, onda procitaj ponovo ono iznad sto sam napisao u postu #40, posto spadas u takve.

citiraj mi gde sam navela da verujem da li vise ili manje benevicu.
ja sam samo navela jos jednog bivseg zaposlenog u bazi dulce koji jeste govorio o reptilima ali nigde nije pomenuo onaj incident.
elem, zasto verovati coveku koji je ubistvo 66-oro ljudi skrivao od javnosti citavih 17 godina? zasto?
ako je bio toliko pravedan, hrabar i td, zasto nije objavio ranije istinu o njihovoj smrti? m?
dalje, sukob u bazi dulce je i te kako kljucna stvar u poverenju u fila snajdera i njegove govorancije, bas iz razloga sto je toliko godina cekao da objasni javnosti smrt onolikog broja ljudi. msm to nikako nisu male zrtve, a on je to znao i - krio. ovo je sve pod znacima navoda, jer nije dokazano da se pomenuti incident uopste desio.

citiraj mi gde sam navela da verujem da li vise ili manje benevicu.
ja sam samo navela jos jednog bivseg zaposlenog u bazi dulce koji jeste govorio o reptilima ali nigde nije pomenuo onaj incident.
elem, zasto verovati coveku koji je ubistvo 66-oro ljudi skrivao od javnosti citavih 17 godina? zasto?
ako je bio toliko pravedan, hrabar i td, zasto nije objavio ranije istinu o njihovoj smrti? m?
dalje, sukob u bazi dulce je i te kako kljucna stvar u poverenju u fila snajdera i njegove govorancije, bas iz razloga sto je toliko godina cekao da objasni javnosti smrt onolikog broja ljudi. msm to nikako nisu male zrtve, a on je to znao i - krio. ovo je sve pod znacima navoda, jer nije dokazano da se pomenuti incident uopste desio.

Jel me ti zezas ili si totalno out of mind? =)

Pa nije Fil Snajder taj koji je to trebalo da objavi, vec institucije koje su za to zaduzene. Ti si poprilicno pobrkala loncice.

no...sta je bio tacan razlog sukoba izmedju vanzemaljaca i njihovih domacina u dulce-u??

zasto je pocela sorka

Sorka je pocela sasvim slucajno, zato sto je u jednom trenutku par naucnika/zaposlenih u jednom odeljku naletelo na reptile, a da prethodno uopste nisu znali ni da postoje. Jos jedan problem je sto reptili slabo sta postuju, i na pocetku se samo drze dogovora, a onda rade kako im se digne. Napravili su veliko sranje, ali *******.

Naravno, najodgovorniji su ovi koji su krili istinu od svojih zaposlenih.

pa eto, recimo da su te institucije zle i pokvarene pa nisu to htele da objave. zasto on to nije objavio odmah nakon navodnog incidenta? :cool: zasto je cekao tolike godine?

Za tako nesto je znalo hiljade ljudi, i uopste nije vazno zasto on to nije ranije uradio, imao je sigurno vrlo dobre razloge za to, i ja ga apsolutno razumem...mozda je hteo da pozivi jos koju godinu..?
Zamisli?
Ono sto je jedino vazno je da je jedini koji je to uradio, i zbog takve hrabrosti koja ga je kostala zivota, treba da mu se podigne spomenik, i da mu se oda sva moguca cast koju moze da dobije jedan covek.

Za tako nesto je znalo hiljade ljudi, i uopste nije vazno zasto on to nije ranije uradio, imao je sigurno vrlo dobre razloge za to, i ja ga apsolutno razumem...mozda je hteo da pozivi jos koju godinu..?
Zamisli?
Ono sto je jedino vazno je da je jedini koji je to uradio, i zbog takve hrabrosti koja ga je kostala zivota, treba da mu se podigne spomenik, i da mu se oda sva moguca cast koju moze da dobije jedan covek.

nije nego. vidi, ocigledno je da ni ti ne znas da objasnis mnogo toga. a gospodin snajder je dovoljno rekao. posle 17 godina :roll:

.......... Jos jedan problem je sto reptili slabo sta postuju, i na pocetku se samo drze dogovora, a onda rade kako im se digne. Napravili su veliko sranje, ali *******..........

kao da citam necenzurisanog KONANA. ;)

ti reptili - pa bolji su od nasih, covekolkih politicara....oni se ni u pocetku ne drze dogovora i predizbornih obecanja.
dakle - reptile u parlament, ljudska bagra napolje!!!!!
jedino krkobabic moze da ostane...on ce sa vanzemaljcima pricati o starim dobrim vremenima kada je vaseljena nastajala :mrgreen:

Najpametnije sto procitah na celoj temi.

:rotf: Pa slicno si i pametan kao taj sto si ga citirao :lol:

Verovatno ces i ti da se posramis, pa kao i milica cobanica ostanes bez komentara na svoju glupost...ali na tvoju zalost, propustio si jedan jako vazan odgovor vezano za post koji si citirao i koji je za tebe "najpametnije" sto si procitao na celoj temi. =))

A to je da je covek sa gitarom nije Fil Snajder, niti bilo kakav predavac, vec samo neko ko najavljuje ucesnike. =)

FAIL na kvadrat. :lol:

Poslednja izmena:
Pa slicno si i pametan kao taj sto si ga citirao :lol:

Na tvoju zalost, propustio si jedan jako vazan post vezano za post milice cobanice koji si citirao.

A to je da je covek sa gitarom nije Fil Snajder, niti bilo kakav predavac, vec samo neko ko najavljuje ucesnike. =)

FAIL na kvadrat. =)

Pa niko nije rekao da je covek sa gitarom Fil Snajder, vec da je izlaganje zapoceto muzikom.

Poslednja izmena od moderatora:
:rotf: Pa slicno si i pametan kao taj sto si ga citirao :lol:

Verovatno ces i ti da se posramis, pa kao i milica cobanica ostanes bez komentara na svoju glupost...ali na tvoju zalost, propustio si jedan jako vazan odgovor vezano za post koji si citirao i koji je za tebe "najpametnije" sto si procitao na celoj temi. =))

FAIL na kvadrat. :lol:

glupost je upravo ovo sto si napisao. ne umes da mi objasnis zasto fil nije odmah raskrinkao tajne and zlocinacke organizacije, vetj je cekao 17 godina da opise neki navodni incident. do sada nisi postovao ni jedan jedini valjan argument, a svoje tvrdnje branis stavom da je fil bio hrabar i posten covek? :dash:
tema je sukob u bazi dulce, a sem blebetanja ovog vec pokojnog coveka, nemas - nista. od toliko hiljada ljudi niko nije potvrdio njegovu pricu, pa cak ni oni koji su tvrdili da baza dulce stvarno postoji i da se u njoj zaista kriju reptiloidni humanoidi. toliko o samom "dogadjaju".

baza
galacmacygw9.gif

glupost je upravo ovo sto si napisao. ne umes da mi objasnis zasto fil nije odmah raskrinkao tajne and zlocinacke organizacije, vetj je cekao 17 godina da opise neki navodni incident. do sada nisi postovao ni jedan jedini valjan argument, a svoje tvrdnje branis stavom da je fil bio hrabar i posten covek? :dash:
tema je sukob u bazi dulce, a sem blebetanja ovog vec pokojnog coveka, nemas - nista. od toliko hiljada ljudi niko nije potvrdio njegovu pricu, pa cak ni oni koji su tvrdili da baza dulce stvarno postoji i da se u njoj zaista kriju reptiloidni humanoidi. toliko o samom "dogadjaju".

Ti bi za pocetak mogla da skupis hrabrosti da odgledas video. Odgovore i objasnjenja si dobila, ali ili ih ne citas, ili nisu ono sto bi htela da cujes.

Drugo, ja ne branim apsolutno nista, gde si videla da bilo sta branim...ja mogu samo da kazem kako stvari stoje, sta ces ti da uradis sa tim, na tebi je...tj. na tvom preplasenom umu, i intuiciji koja ti je izgleda na jednom dugackom putovanju....to nije dobra kombinacija.

Naravno da je Fil hrabar covek, cim je rizikovao i na kraju i izgubio zivot da bi objavio ovakve informacije, koje tebi nazalost ruse sve u sta si naivno verovala do sad, tj. sto su te lagali ceo zivot, pa se tako manicno branis, i po svaku cenu pokusavas da sacuvas integritet.

*******, jednom moraju i iluzije da se razbiju, koliko god da boli.

pazi kako,sta ja cenim,ovako,laicki

Covek je clan te organizacije,imao je velike vajde od njih,to nesumljivo,finansijske,bio ucesnik tih nekih black operations ili kako vec zovu tim fancy nazivima te zahebancije nasta trose milijarde dok narod nema za lecenje

Te zasto bi ih cinkario,nemoj sumnjati,da mu je vlada nadomestila taj "dusevni bol" debelo,i ta tri prsta......no,nije srbin,te mu i netrebaju,da ih dize po raznoraznim docecima sportista

Ja licno mislim da se neko posikao tamo,sta je razlog ko zna,licno neverujem u gustere i ostale zivotinje i vanzemljake,sto bi reko pokojni Saban,ali,mislim da je mozda bilo neke diverzije od strane neke tudje spijunske grupe ili slicno....ko ce ga znati,mozda ti vragovi i postoje,licno ne verujem,ali ko mene pa sisa

no,zasto je progovorio??? zasto je progovorio Cume ili Bagzi....ne zato sto je posle 17 ili 25 ili 30 god sluzbe progledao,daleko od toga,nije to tip koji je od onih postenih,pa sad najednom,kao prodobrio se,pokajao...jok
Vec je verovatno trazio neke pare,po penzionisanju ili neke usluge,ili bilo sta,za licne porive,a oni mu nisu dali,te je reko,jel tako,a ja za vas tri prsta izgubio,e sad cete da vidite......eto nesto Srpskog:)

I tako se te vesti pojavise u javnosti...takve senzacije nikada ne zastarevaju,i uvek su interesantne raji,i ovaj je to znao,uopste se nemoj cuditi zasto je cutao toliko dugo,zato sto je bio njihov,do zadnjega dana,i dobijao lovu od njih,da radi,njihov covek,prosto,razlog sto je izneo sta je izneo je po mojoj oceni,iz inata ili osvete,zbog povrede licnog ega...moja procena

Ovi su ga pustili da prica,znajuci,da niko normalan nece u to poverovati,jer,gde su ti dokazi mestre,i sama pomisao,da ljudi gusteri postoje,meni je bezveze...video sasm na Tv,kao mlad planetu majmuna i ljude majmune,ali ne gustere;)

Kad je preterao sa pricom,konuli su ga,prosto

Znaci,nemoj uopste da te cudi,zasto je resio da progovori....iz licnog interresa,koristi,ili inata,povrede ega ili sta god,mislim,kako je Cume postao zasticeni svedok:(...uvek nek ti to bude na pameti...ne jer je postao posten i dobar,nego je shvatio da "drugari" hoce da ga koknu

No,jedna stvar me buni...taj tip kaze,da mu je otac bio kapetan podmornice...Otto Oscar Schneider ne postoji kao zavedeni oficir Kriegsmarine.....nema ga u arhivi,to me buni

Ti bi za pocetak mogla da skupis hrabrosti da odgledas video. Odgovore i objasnjenja si dobila, ali ili ih ne citas, ili nisu ono sto bi htela da cujes.

Drugo, ja ne branim apsolutno nista, gde si videla da bilo sta branim...ja mogu samo da kazem kako stvari stoje, sta ces ti da uradis sa tim, na tebi je...tj. na tvom preplasenom umu, i intuiciji koja ti je izgleda na jednom dugackom putovanju....to nije dobra kombinacija.

Naravno da je Fil hrabar covek, cim je rizikovao i na kraju i izgubio zivot da bi objavio ovakve informacije, koje tebi nazalost ruse sve u sta si naivno verovala do sad, tj. sto su te lagali ceo zivot, pa se tako manicno branis, i po svaku cenu pokusavas da sacuvas integritet.

*******, jednom moraju i iluzije da se razbiju, koliko god da boli.

drugim recima ni sam ne znas sta pricas i da li zaista verujes u to :cool:
elem, ja sam rekla da branis svoje tvrdnje. zar nije tako? ili mi se cini? :think:
odgledala sam video i nisam nasla odgovor na moje vise puta ponovljeno pitanje. da je fil snajder bio hrabar i bla bla, on bi ODMAH nakon frke sa gusterima OBJAVIO ovo sto je objavio nakon mnogo godina. i sve to pod uslovom da se to ZAISTA DESILO. vidi, nije u pitanju 6 ljudi pa i da nekako prikriju pricu u pitanju je VISE OD 60 LJUDI a nigde ni traga ni glasa ni familije ni zaposlenih u dulce bazi. pa cak ni imena, sem fila. njega ima svuda, i svuda se ponavlja jedna te ista prica. nedorecena.
nije u pitanju nikakav strah, u pitanju je NEISTINA. cak i da se sve to odigralo tako kao sto fil tvrdi da jeste MANIPULISAO JE I LAGAO VISE OD DECENIJU I PO. gde je tu hrabrost?

i kako to da do sada niko nije ubio ickea iako se ovaj mukica polomi da objasni sve o ljudima-gusterima? :think:

pazi kako,sta ja cenim,ovako,laicki

Covek je clan te organizacije,imao je velike vajde od njih,to nesumljivo,finansijske,bio ucesnik tih nekih black operations ili kako vec zovu tim fancy nazivima te zahebancije nasta trose milijarde dok narod nema za lecenje

Te zasto bi ih cinkario,nemoj sumnjati,da mu je vlada nadomestila taj "dusevni bol" debelo,i ta tri prsta......no,nije srbin,te mu i netrebaju,da ih dize po raznoraznim docecima sportista

Ja licno mislim da se neko posikao tamo,sta je razlog ko zna,licno neverujem u gustere i ostale zivotinje i vanzemljake,sto bi reko pokojni Saban,ali,mislim da je mozda bilo neke diverzije od strane neke tudje spijunske grupe ili slicno....ko ce ga znati,mozda ti vragovi i postoje,licno ne verujem,ali ko mene pa sisa

no,zasto je progovorio??? zasto je progovorio Cume ili Bagzi....ne zato sto je posle 17 ili 25 ili 30 god sluzbe progledao,daleko od toga,nije to tip koji je od onih postenih,pa sad najednom,kao prodobrio se,pokajao...jok
Vec je verovatno trazio neke pare,po penzionisanju ili neke usluge,ili bilo sta,za licne porive,a oni mu nisu dali,te je reko,jel tako,a ja za vas tri prsta izgubio,e sad cete da vidite......eto nesto Srpskog:)

I tako se te vesti pojavise u javnosti...takve senzacije nikada ne zastarevaju,i uvek su interesantne raji,i ovaj je to znao,uopste se nemoj cuditi zasto je cutao toliko dugo,zato sto je bio njihov,do zadnjega dana,i dobijao lovu od njih,da radi,njihov covek,prosto,razlog sto je izneo sta je izneo je po mojoj oceni,iz inata ili osvete,zbog povrede licnog ega...moja procena

Ovi su ga pustili da prica,znajuci,da niko normalan nece u to poverovati,jer,gde su ti dokazi mestre,i sama pomisao,da ljudi gusteri postoje,meni je bezveze...video sasm na Tv,kao mlad planetu majmuna i ljude majmune,ali ne gustere;)

Kad je preterao sa pricom,konuli su ga,prosto

Znaci,nemoj uopste da te cudi,zasto je resio da progovori....iz licnog interresa,koristi,ili inata,povrede ega ili sta god,mislim,kako je Cume postao zasticeni svedok:(...uvek nek ti to bude na pameti...ne jer je postao posten i dobar,nego je shvatio da "drugari" hoce da ga koknu

No,jedna stvar me buni...taj tip kaze,da mu je otac bio kapetan podmornice...Otto Oscar Schneider ne postoji kao zavedeni oficir Kriegsmarine.....nema ga u arhivi,to me buni

zanimljivo, jos jedna u nizu lazi :cool:

He states that his father "Otto Oscar Schneider" was a U-boat captain in the 2nd World War. The fact is, there were no U-boat captains of that name in the 2nd World War as can be seen on this page www.uboat.net...

Mora da ti je mnogo laknulo...kakvo olaksanje "jos jedna u nizu lazi" =))

S tim da ja mislim da Fil Snajder zna najbolje ko mu je otac. =)

Znaci ti verujes tamo nekoj arhivi, vise nego coveku koji jednostavno kaze ko mu je otac?

Vrlo zanimljivo...

pa mogu i ja da kazem da mi je otac britanski princ carls. hoces li mi verovati? hoces li vise verovati meni ili tamo nekoj (usput zvanicnoj) arhivi.
a fil snajder postoji samo na sajtovima gde se govori o teorijama zavere. nigde van toga nema podataka o njemu. pitam se da li je cela prica o filu izrezirana, uopste da li je takva osoba ikada postojala ili je to samo neciji marketing?

Back