gost 114587
Elita
- Poruka
- 23.661
Kako verovati "takvom coveku"? Mislis ovako sjajnom coveku koji je rizikovao svoj zivot i na kraju ga i izgubio da bi obicnim ljudima pomogao i otkrio im istinu o uzasnom planu svetskih sila koji visi nad njihovim glavama? Pa vrlo lako, vise je nego ocigledno da zna o cemu prica, i vise je nego verodostojan.
Zasto bi verovala Polu Benevicu vise nego Filu Snajderu na primer..? Da je Benevic rekao, ne, nije se desilo, a Fil Snajder da se desilo, i opisao sve u detalje...zasto bi pre verovala Benevicu?
Drugo, sam sukob u Dulce bazi nije najvaznija tema ovog videa, iako joj je to naziv, vec razotkrivanje mnogih istina koje se kriju od covecanstva, i plana svetskih mocnika o njegovom porobljavanju i istrebljenju.
A ako svejedno imas problem da verujes ovakvom coveku kao sto je Fil Snajder, onda procitaj ponovo ono iznad sto sam napisao u postu #40, posto spadas u takve.
citiraj mi gde sam navela da verujem da li vise ili manje benevicu.
ja sam samo navela jos jednog bivseg zaposlenog u bazi dulce koji jeste govorio o reptilima ali nigde nije pomenuo onaj incident.
elem, zasto verovati coveku koji je ubistvo 66-oro ljudi skrivao od javnosti citavih 17 godina? zasto?
ako je bio toliko pravedan, hrabar i td, zasto nije objavio ranije istinu o njihovoj smrti? m?
dalje, sukob u bazi dulce je i te kako kljucna stvar u poverenju u fila snajdera i njegove govorancije, bas iz razloga sto je toliko godina cekao da objasni javnosti smrt onolikog broja ljudi. msm to nikako nisu male zrtve, a on je to znao i - krio. ovo je sve pod znacima navoda, jer nije dokazano da se pomenuti incident uopste desio.