Sukob u podzemnoj alien bazi Dulce, New Mexico

Nikko

Aktivan član
Poruka
1.639
Verovatno vecina vas zna za Dulce, ali mozda neki ne znaju za sukob koji se desio 1979-e godine, kada je u sukobu ljudi i reptila poginulo vise od 60 naucnika.

Pogledajte svih 7 delova....govori Phil Schneider, jedan od prezivelih naucnika, koji je nazalost ubrzo posle obracanja javnosti ubijen, jer je previse toga rekao.

Govori o samom sukobu, kao i tajnim vladinim crnim projektima na koje odlaze trilioni dolara, tajnim podzemnim bazama u cijem je stvaranju i sam ucestvovao...i o drugim stvarima koje se kriju od obicnog naroda.

Poslednja izmena:
vidi, ja kontam da su ameri malo... glupi? ali toliko glupi nema sanse da budu.
pojavi se tip sa sijasetom dokaza da postoje vanzemaljci, da su letelice sletale na zemlju, da ima baza, posedovao je gomile slika, video dokumentacije, papira, koecega... obilazio usa sa svim tim pricama i odjednom - ubijen... pa ne ide to tako rodjace. znaci kad imas sve to, odneses kod advokata i kazes - u slucaju da mi se desi to i to hocu da to i to das tom i tom. ili? u slucaju fila snajdera, verujem da su uspeli da pokupe sve dokaze iz njegovog stana posto su ga ubili i sad kao nista vise ne postoji? ma vazi....

pojavi se tip sa sijasetom dokaza da postoje vanzemaljci, da su letelice sletale na zemlju, da ima baza, posedovao je gomile slika, video dokumentacije, papira, koecega... obilazio usa sa svim tim pricama i odjednom - ubijen... pa ne ide to tako rodjace. znaci kad imas sve to, odneses kod advokata i kazes - u slucaju da mi se desi to i to hocu da to i to das tom i tom. ili? u slucaju fila snajdera, verujem da su uspeli da pokupe sve dokaze iz njegovog stana posto su ga ubili i sad kao nista vise ne postoji? ma vazi....

i posle vidimo vest da se advokat okliznuo na bananu i pao pod greyhound

pojavi se tip sa sijasetom dokaza da postoje vanzemaljci, da su letelice sletale na zemlju, da ima baza, posedovao je gomile slika, video dokumentacije, papira, koecega... obilazio usa sa svim tim pricama i odjednom - ubijen... pa ne ide to tako rodjace.

Pa izgleda da ide bas tako, sta ti se tu ne slaze?

znaci kad imas sve to, odneses kod advokata i kazes - u slucaju da mi se desi to i to hocu da to i to das tom i tom. ili? u slucaju fila snajdera, verujem da su uspeli da pokupe sve dokaze iz njegovog stana posto su ga ubili i sad kao nista vise ne postoji? ma vazi....

Kako mislis nista vise ne postoji? Postoji sve sto je rekao i pokazao....sad da li je kod nekog kod koga bi on voleo, ili ne, ne znam.......snimljeno je sta je rekao, i to je najvaznije. Uopste nije vazno sta se desilo sa kamenjem koje je izlagao, mapama ili necim slicnim...ti bi da proveris da li taj materijal izdrzava temperaturu od 10000 stepeni? =) Ili da proveris kako stoje stvari u bazama? Nece ti dati.

Dakle "dokazi" takve prirode su nevazni, najveci dokaz je sam Fil Snajder.

Sal je izgleda ponovo u problemu.

Pa izgleda da ide bas tako, sta ti se tu ne slaze?

Kako mislis nista vise ne postoji? Postoji sve sto je rekao i pokazao....sad da li je kod nekog kod koga bi on voleo, ili ne, ne znam.......snimljeno je sta je rekao, i to je najvaznije. Uopste nije vazno sta se desilo sa kamenjem koje je izlagao, mapama ili necim slicnim...ti bi da proveris da li taj materijal izdrzava temperaturu od 10000 stepeni? =) Ili da proveris kako stoje stvari u bazama? Nece ti dati.

Dakle "dokazi" takve prirode su nevazni, najveci dokaz je sam Fil Snajder.
.

kako nevazni? pa pricu moze da isprica ko hoce. i ti i ja. bilo ko. materijalni dokazi su ono sto je potrebno. :cool:

Pricu moze da isprica ko hoce? =)))

Pa ispricaj mi onda ti o podzemnim bazama, ne mora Dulce, moze bilo koja....da ne trazim ove sto su ih konstruisali i sto su radili u njima 30 godina...kad vec i ti znas. :hahaha:

nije u tome poenta. prica je jedno a materijalni dokazi su nesto sasvim drugo.
isto kao i ti kad si svojevremeno pisao da si video shapeshifting. da si stavio sliku ja bih rekla - jeste svetom vladaju reptiloidni vanzemaljci. ovako...

nije u tome poenta. prica je jedno a materijalni dokazi su nesto sasvim drugo.
isto kao i ti kad si svojevremeno pisao da si video shapeshifting. da si stavio sliku ja bih rekla - jeste svetom vladaju reptiloidni vanzemaljci. ovako...

Pa da si imala hrabrosti da uopste odgledas video, videla bi i "dokaze" koje trazis....

Sam Fil Snajder je najveci dokaz...dokazi su i njegovi prsti leve ruke koje je izgubio u tom sukobu, sam on je ubio dva reptila...ali kao sto rekoh, prvo moras da savladas strah i odgledas video.

Pa da si imala hrabrosti da uopste odgledas video, videla bi i "dokaze" koje trazis....

Sam Fil Snajder je najveci dokaz...dokazi su i njegovi prsti leve ruke koje je izgubio u tom sukobu, sam on je ubio dva reptila...ali kao sto rekoh, prvo moras da savladas strah i odgledas video.

mozes li prepricati ukratko,sta on kaze???
nemozemo svi da odgledamo video:(

Ima jedna dobra dijagnoza za ovog čoveka: patološki lažov.

*patološki lažov osoba koja ne laže iz zle namere, dakle sa ciljem da nekog prevari, već kao posledica mentalne bolesti. Fil je klasičan primer patološkog lažova.

Takvi svakoga ko im otkriva nesto sto je njihovim indoktrinisanim umovima tesko da prihvate - patoloski lazov. =))

Fil je klasican primer nekog ko vam rusi sve u sta ste naivno verovali.

Poslednja izmena od moderatora:

Back