СУКОБ Покрет уједињених Фантома и маркистa из Маркс21 – ко је већи левичар?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
fantomi-marksisti-21-srbin.info_n.jpg

пре неколико дана дошло је до напада Ђиласових фантома на радничку децу маркстички покрет маркс21

како је то изгледало погледајте на снимку .фантоми и левичари али када их тајкун Ђилас плати насрнули су и вербално провоцирали младе марксисте

Овако то Ђилас ради , батинаши Тајкуна у акцији.

Тајкун их послао да нападају младе марксисте .

Да ли има правде и закона у држави Србији , очигледно да нема .

- - - - - - - - - -

свака част младим марсистима одбранили су радничке крваве заставе од тајкуна .

Ђиласу тајкунчино погана ,батинаше шаљеш на децу

Poslednja izmena:
да иронија буде већа ови ткз левичари ..односно фантоми су се заиста уживели у улогу и испуњавају свој задатак .

наводно покрет настао због жуте патке савамала сада спроводи управо оно због чега су се наводно организовали .

ништа друго до фантома и батинаша Ђиласа ..како га није срамота али добро , сада се бар јасно види ко их финансира.

пре неколико дана дошло је до напада Ђиласових фантома на радничку децу маркстички покрет маркс21

како је то изгледало погледајте на снимку .фантоми и левичари али када их тајкун Ђилас плати насрнули су и вербално провоцирали младе марксисте

Koji bRe marksisti?

Koja radnicka deca? Unuk Petra Stambolica nikako nije radnicko dete, nego potomak crvenog barona.

A marksisti, sve moj do mojega....

Млади вулинoвци попушили.

Попушили су фантоми које је Ђилас послао да провоцирају младе марксисте .

комшија зашто имам осећај да ти имаш везе са овим инцидентом .

Koji bRe marksisti?

Koja radnicka deca? Unuk Petra Stambolica nikako nije radnicko dete, nego potomak crvenog barona.

A marksisti, sve moj do mojega....

млади марксисти револуцинари , деца радника која су против капитализма изашла на улице .против капитализма и против тајкунског иживљавања

знала сам да ће Ђилас нешто да уради ---ако сада бар знамо да фантоми раде за Ђиласа ..

Ђиласова тајкунска опозиција је бесна јер не може да контролише младе марксисте .

млади марксисти за разлику од тајкунске опозиције већ годинама се одупиру капоитализму и угњетавњу радника .

заправо млади марксисти Маркс21 су једна права опозција која јединствено сама иде на протесте против нове и старе власти

Карл Маркс и Фридрих Енгелс.
немци..или ти западњаци.

И онда Русији и целом том слободном,правдољубивом,источном Свету спочитавају комунизам,
иако се веома добро зна да је комунизам,бољшевизам западни Изум убачен у Русију са намером да
освоји највећу Земљу Света и њене ресурсе.

Исто као што ови млади "марксисти" као убачени елемент покушавају да минирају тренутне протесте,
зато што су послати од тренутног режима у циљу опстајања истог.

Балавурдију ишамарати у суботу.

Карл Маркс и Фридрих Енгелс.
немци..или ти западњаци.

И онда Русији и целом том слободном,правдољубивом,источном Свету спочитавају комунизам,
иако се веома добро зна да је комунизам,бољшевизам западни Изум убачен у Русију са намером да
освоји највећу Земљу Света и њене ресурсе.

Исто као што ови млади "марксисти" као убачени елемент покушавају да минирају тренутне протесте,
зато што су послати од тренутног режима у циљу опстајања истог.

Балавурдију ишамарати у суботу.

Млади марксисти су за разлику од вас права опозција против капитализма и за права радника .

против буржуја и тајкуна Ђиласа и против капиталисте Вучића

немој да се неко игра, да им длака са главе не зафали

млади марксисти већ годинама протествују против капитализма .они су опозција а не тајкун Ђилас и Љотић Обрадовић

Ви сте болест .

И велики Сократ је говорио- попишам се ја на такву демократију ако ће једна руља да мене надгласа".
Ви сте руља а вучић вам предводник.
А теби је капиталиста z:shock:

Иди у санаторијум баба,бркаш појмове.

- - - - - - - - - -

Ako su oni marksisti, ja sam onda Betoven

P.S. Link???

- - - - - - - - - -

vucicu ti li si

- - - - - - - - - -

Naslov teme promenjen, tj.uskladjen sa naslovom sa linka
Kada se dostavi nov uvodni post koji ce imati veze sa tekstom sa linka tema ce biti otkljucana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back