Sukob Dodika i bntv?

Neno

Elita
Poruka
19.937
Ne znam kako bi drugačije okarakterisao i nazvao ovu temu?
Sukob koji tinja i traje godinama, ne prestaje?
Istine ili laži, manipulacije ili istinska borba za očuvanje entiteta R. S. tenzije izmedju Milorada Dodika i BNTV ne prestaju??

Ko je u pravu a ko ipak nije, najkompetetniji i najtačniji odgvoor, dat će samo narod. Možeš, prevariti, zavesti, (pot)platiti.. ali sve je to kratkog daha i obima.
Sukob dvije (ili više) opcija i mišljenja - na jednoj strani aktuelni predsjednik R. Srpske Milorad Dodik i aktuelna vlada a na drugoj BNTV sa skoro cijelom opozicijom u Srpskoj.

Procijenite sami;

a odgovor je ubrzo stigao..
https://www.rtvbn.com/4049337/mile-...h-licnih-interesa-u-pamet-se-spasi-ovaj-narod

U ovim teškim vremenima po srpski narod "preko Drine", što se kaže; "samo nam je i ovo trebalo"?
Kako god izgledalo ovo je malo širi sukob, na žalost samo izmedju Srba, sukob izmedju vladajućih stranaka tj koalicije i opozicionih stranaka Srpske a i netrpeljivost izmedju predsjednika Srpske i BNTV.

Stvarno ne znam šta nam ovo treba, kada znamo u kakvom smo vremenu i okruženju, kada iznad RS nesmalo lebdi Damoklov mač. Zašto ne možemo povući ručnu i biti složni u odbrani legitimnih interesa srpskog naroda? Ako medjusobno ne možemo iskazati ni minimum tolerancije kada nam se prijeti vanustavno otimanje (pljačkanje) imovine Republike, postavlja s epitanje kako opstati i sačuvati ono vjekovno što imamo (i ništa više)?
 
Svaka čast Miletu!
Apsolutno stoji da je bn izdajnička televizija koja radi na podrivanju Republike.

SRBOLJUB
1694533065263.png
isključivo to gleda i citira na forumu :D
 

Back
Top