Elchillax Početnik Poruka 7 07.11.2024. u 20:47 - Sujeverje #1 Da li verujete u sujeverje? i ako da u koja i ako ne zasto ne ?
Sizif Strani posmatrač Moderator Poruka 59.206 07.11.2024. u 21:10 - Sujeverje #2 Verujem da postoji neka veza. Recimo ako ti crna mačka pređe put, može da bude nezgodno, ako voziš kola možda udariš u banderu Spojler: Crna mačka
Verujem da postoji neka veza. Recimo ako ti crna mačka pređe put, može da bude nezgodno, ako voziš kola možda udariš u banderu Spojler: Crna mačka
Ljubo2 Iskusan Poruka 5.006 07.11.2024. u 22:58 - Sujeverje #3 Elchillax: Da li verujete u sujeverje? i ako da u koja i ako ne zasto ne ? Kliknite za proširenje... Da li verujete u verovanje? Da li verujete da verujete u verovanje??
Elchillax: Da li verujete u sujeverje? i ako da u koja i ako ne zasto ne ? Kliknite za proširenje... Da li verujete u verovanje? Da li verujete da verujete u verovanje??
Nemoguća Могућност žestoko ozbiljno neozbiljan VIP Poruka 10.224 07.11.2024. u 23:10 - Sujeverje #4 Sizif: Verujem da postoji neka veza. Recimo ako ti crna mačka pređe put, može da bude nezgodno, ako voziš kola možda udariš u banderu Spojler: Crna mačka Kliknite za proširenje... vec sam glavom udario u banderu kad sam video crnu macku
Sizif: Verujem da postoji neka veza. Recimo ako ti crna mačka pređe put, može da bude nezgodno, ako voziš kola možda udariš u banderu Spojler: Crna mačka Kliknite za proširenje... vec sam glavom udario u banderu kad sam video crnu macku