Sujeta

Ja potvrdih za doktore, ne za advokate. :lol:
p.s. ne maši mi, bez razloga, tim papirom pred nosom. :lol:
Da doktori zaista jesu...:aha:
Vidim ja da će biti
n010.gif
:ljutko:

...moja seka je doktor i nije sujetna...ja sam vecu primetila kod programera...mada je tesko generalizovati...advokati nisu, oni su puni para i bas ih briga:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Pa, i mi smo puni ko brodovi (:zcepanje:)- nije u parama stvar! Problem je ko je "veći" a ko "najveći" međ nama.To nikako da se dogovorimo! Vage nam nisu isto baždarene- nekima dodaju a nekima zakidaju...Pamet, naravno!:mrgreen:

Pa, i mi smo puni ko brodovi (:zcepanje:)- nije u parama stvar! Problem je ko je "veći" a ko "najveći" međ nama.To nikako da se dogovorimo! Vage nam nisu isto baždarene- nekima dodaju a nekima zakidaju...Pamet, naravno!:mrgreen:

...ma znam...to je jos Maks Veber objasnio u delu Harizma...harizmaticni vodja ima osobine lekara koji pak ima osobine vraca...nesto kao covek - polubog, onaj ko zna vise od obicnih ljudi, onaj ko spasava zivote i u koga se gleda kao u Boga...nije lose stivo uopste...:heart:

...ma znam...to je jos Maks Veber objasnio u delu Harizma...harizmaticni vodja ima osobine lekara koji pak ima osobine vraca...nesto kao covek - polubog, onaj ko zna vise od obicnih ljudi, onaj ko spasava zivote i u koga se gleda kao u Boga...nije lose stivo uopste...:heart:

...e, fala ti za još jednu činjenicu koja snaži moju teroriju!!!:heart:

P.S. Izvini što sam gore citirano boldirala-nek svi vide kako stvari stoje! :lol:

Sujeta je normalna osobina, ako je u normalnim "količinama", samo što je tada češće nazivamo samopoštovanje ili samovrednovanje, mislim da je to ista stvar.

Ili:
Kad nekog ne volimo, kažemo da je reagovao tako i tako zbog "povređene sujete"
Za onog koga volimo, kažemo da ga razumemo jer mu je "povređeno samopoštovanje".

Kompleks niže vrijednosti koji se pokušava izliječiti dajući samom sebi višu vrijednost.

Uglavnom,to je ljubav prema sebi,samim tim i visoko mišljenje,i čim neko uvrijedi to mišljenje ili se povlačite ili branite,uvjek vas uvrijedi.

Sujeta je moje drugo ime.

Back