Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Enfroz2891.:Sujetan sam jer mislim da nisam.
Pa za mene je raskid "vozdra za sva vremena",tako da nema neshto dalje drugog da smaram svojom sujetom u tim trenutcima,ja ne dramim samo presechem.
Veeeoma dobra,zato shto sujeta pojednica odredjuje granice i vrednosne zivtone parametre koje je postavio pred sebe i druge.Oni mogu biti loshi ili ko zna kakvi,ali je izbor svakog pojedinca da ih postavi u skladu sa svojom prirodom i pogledima na svet.Kome se ne svidja,vozdra.
Oko,za oko,vilica za zub.
2pike:zbog nekih ispada se i dan-danas kajem, sto me podseti

Ma svestan sam ja, al dzaba, to je jece od mene. A vec posle dva-tri dana pocnem da kapiram, al tad je kasno...Butterflies And Hurricane:Heh..pa i ja se sad kajem...trebala sam da povuchem pametno crtu ko shto je froz opisao...da sam bila svesna sopstvenog mehanizma....ali sad jbq...
)... lupiti shamar nekom, verbalno ili stvarno, uopshte ne mora da odatle da potiche i ne smatram ga chak ni spushtanjem na nechiji nivoBanshee:a posebno u saobracaju![]()

:razz:Ok sazem se to je 1 vid ispoljavanja sujete-impulsivnost.Ali postoje i drugi ne bash dichni nachini da nekog iz tvrdoglavosti i nekih svojih principa "sasechesh"....Butterflies And Hurricane:Ma kakvi froz...sujeta te tera da gadjash...iznova i iznova...dokle god dobijash odgovor...Upravo suprotno od onoga shto si napisao. A tvoj mehanizam koji si opisao , ja tumachim upravo kao onaj koji je pametniji, od sujete.
A to oko za oko , zub za zub, je upravo definicija sujete. Znaci vrati istom merom. Kad presecesh, stavljash crtu na svaku dalju mogucnost "sujetnog odgovora"...