Atomic™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 242.313
autorska tema
primetno je da mladi više dižu ruku na sebe
kakvo je vaše mišljenje o ovoj pojavi
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Хтео сам и ја ову тему да покренем на форуму за младеautorska tema
Епидемија депресије. Одлично си то рекао.Epidemija depresije a niko nista ne preduzima povodom toga.
Drzava samo brine o kokainu, zabole ih za ljude, pogotovo za mlade.
Balkansko vaspitanje je i dalje u fazonu "sve ti je to u glavi", i "razvedri se, sta ti je".
Pucamo od empatije!
jer nisu svesni... nisu nauceni da se nose sa problemima itd..autorska tema
Prvo trebamo napraviti razliku između tinejdžerskog doba i rane adolescencije i ne možemo pojednostaviti tako što ćemo ih nazvati zbirno " mladi" .autorska tema
Моја дијагноза је до недсвно била управо била то, адолесцентска кризаPrvo trebamo napraviti razliku između tinejdžerskog doba i rane adolescencije i ne možemo pojednostaviti tako što ćemo ih nazvati zbirno " mladi" .
Tinejdžersko doba je zapravo još uvek doba puberteta i hormonalnih promena koje su ponekad previše za nezrelu osobu.
Prelazak iz puberteta u ranu adolescenciju 16, 17 godina pak povlači pitanje krize identiteta dakle adolescentske krize: ko sam ja? ko sam ja u svetu? i ako ne nađu taj odgovor ili se zatvore u sebe kao što često rade onda dolazi na žalost do ovog ishoda.
Дакле лооооодакМоја дијагноза је до недсвно била управо била то, адолесцентска криза
Но, сад ме воде под мешовити анксиозни-депресивни поремећај уз терапијско лечење
Cuti, ne mozes biti ludak, dok ne stvoris virtuelnu realnost. Neki su toliko van sveta, da ne mozes da komuniciras.Дакле лооооодак
Desi se switch u glavi, na moment i ubijes se u rastrojenom stanju, momentalno. Najcesca uspesna samoubistva, su upravo kad se desiVidim da se uveliko pominje depresija kao okidač za suicidne misli.
Može da bude.Ali ne mora.
Osoba uopšte ne mora biti depresivna da bi digla ruku na sebe.
svašta. neću to da čujem.Дакле лооооодак
Tačno.Trenutak.Klik.Prezasićenost.Desi se switch u glavi, na moment i ubijes se u rastrojenom stanju, momentalno. Najcesca uspesna samoubistva, su upravo kad se desi
taj trenutak...
Не мора то је истина ал обично будеVidim da se uveliko pominje depresija kao okidač za suicidne misli.
Može da bude.Ali ne mora.
Osoba uopšte ne mora biti depresivna da bi digla ruku na sebe.
Kod mene je bio -klik.Не мора то је истина ал обично буде
Био сам на псиџи са дечком који је такође кликнуо но ипак је имао неку историју депресије.Kod mene je bio -klik.
Nista spec osim da im treba uskratiti net i na njivuautorska tema
neće mladi da rade na njiviNista spec osim da im treba uskratiti net i na njivu
Ниси у праву, не кажем да нема таквих примера као што си ти навео, али сигурно имаш више самоубица и потенцијалних самоубица, које желе тим чином да реше проблем са самим собом и да коначно победе тај немир у себи, односно да пронађу мир.msm da je kod samoubistva najčešći ili jedan od najčešćih razloga depresija izazvana ljubavnim problemima..
raskid od voljene osobe je jako teško podneti.. ako zaista voliš neku osobu a ona te ostavlja treba da poštuješ tu odluku zato što je to odluka osobe koju voliš i koja smatra da će joj bez tebe biti bolje.. ipak ovde se više radi o tome da ti sažaljevaš sam sebe zato što ostaješ sam..i sad si u fazonu : ako se ubijem ona će patiti itd.. oće krac.. istina, biće šokirana ali taj šok traje otprilike desetak dana.. vremenom će naći drugog i tom drugom će posle ture je banja pričati kako je nekad bila u vezi sa ludakom koji se ubio.. šta rešavaš samoubistvom ? apsolutno ništa
teško je ali daj sebi vremena., šest meseci do godinu dana, velika većina se oporavi
ne oporave se oni koji su se ubili
Nista spec osim da im treba uskratiti net i na njivu
Da li vas dojica stvarno mislite da depresivni ljudi nece biti depresivni ako ih naterate da nesgo rade fizicki?neće mladi da rade na njivi