- Poruka
- 89.438
Koliko je meni sufi ples fascinantan. Ne mogu da odgonetnem šta
oni zapravo rade. Kako ne popadaju?
Kako je ova praksa nastala?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vrte se u krugNe mogu da odgonetnem šta
oni zapravo rade
Vrtela sa i ja dok sam mala bila. Pa sam mami tražila suknje koje seVrte se u krug
Postoji ideja da se svet oko nas vrti ili tacnije beskonacno putuje. Ovo je efekat žiroskopa u centru kruga se ponistava nazovimo je "gravitacija".. Iz centra kruga se najbolje vidi. Tada je um najsmireniji jer se skupljen u tacku. Po perifiriji kruga se slike brze menjaju i nema se pravi uvid u svet oko sebe. Nisam najbolje objasnio ali valjda je sad malo jasnija praksa kojim se sluze.
Koliko je meni sufi ples fascinantan. Ne mogu da odgonetnem šta
oni zapravo rade. Kako ne popadaju?
Kako je ova praksa nastala?
Što je lakše reći nego učiniti. Čula sam i ja da oni borave u jednojPostoji ideja da se svet oko nas vrti ili tacnije beskonacno putuje. Ovo je efekat žiroskopa u centru kruga se ponistava nazovimo je "gravitacija".. Iz centra kruga se najbolje vidi. Tada je um najsmireniji jer se skupljen u tacku. Po perifiriji kruga se slike brze menjaju i nema se pravi uvid u svet oko sebe. Nisam najbolje objasnio ali valjda je sad malo jasnija praksa kojim se sluze.