Sudo masina radi, ne gasi se

Prvo što ćeš da uradiš je da isčupaš kabl iz utičnice i ostaviš mašinu do sutra isključenu, pa je sutra uključiš i ponovo probas pranje na prazno. Nije ni do soli ni do sjaja. Ako i sutra ne završi sama pranje moraš da pozoveš majstora da ti ne crkne motor pumpe.

Hvala svima. Ocistio sam filter, mada nije nesto bio prljav. Izgleda da je kod ove masine problem bio sto po difoltu nije nijedan nacin pranja izabran, i onda ako se tako ostavi, onda vergla beskonacno. Stavio sam onu rapid opciju i za 45 min je odradilo kako treba, ugasilo se i nema vode nagomilane. Jedino sto je rezervoar za so bio pun vode,  delimicno sam ga ispraznio i sipao so oko pola kile. I dalje mi signalizira za so. Da li uopste treba da bude vode u tom rezervoaru za so, mozda je to problem.

U rezervoaru za so i treba uvek da bude voda jer ta so smekšava vodu za pranje. Kada dopunjavaš sipaš so do vrha u tu vodu i zatvoriš.

Možda te programator zeza. Koristi uvek normalno pranje. To brzo pranje na duge staze zakreči mašinu. Unutra se sve ulepi mašću.

Back