Suđenje prvom čoveku Brusa za seksualno uznemiravanje

Po mojoj proceni do sad je za gostovanja na tv dobila toliko para da moze ladno da se preseli gde hoce...za nju u brusu vise nema mesta pa taman tog lika oterali na robiju- nece... vrlo je promucurna i za nju nema zime...

- - - - - - - - - -

pa nek popije? jel bi ti trpeo dve godine da ti sef koji je gay stavlja prst u anus? ili bi dao otkaz???? i zasto je prijavila? ako zna da ce dobiti otkaz? sto nije trpela jos? do penzije????

Kakav bre prst pa ovaj mučeni manijak nije nju čestito ni uhvatio kako treba, ovo ti je bilo PLATONSKO zlostavljanje, pisao on 15.000 poruka., ljubkao i volkao

Kad je video da nema ništa od toga da se nešto omrsi on je verovatno postao navalentniji, ona ga odhebala, tras otkaz, tras tužba

Tako se to radi, spremila se žena da ga otrese kako valja. nije njoj džabe Borović advokat, taj ne uzima slučajeve gde neće da iskasapi protivničku stranu i uzme mu crno ispod nokata.

Kakav bre prst pa ovaj mučeni manijak nije nju čestito ni uhvatio kako treba, ovo ti je bilo PLATONSKO zlostavljanje, pisao on 15.000 poruka., ljubkao i volkao

Kad je video da nema ništa od toga da se nešto omrsi on je verovatno postao navalentniji, ona ga odhebala, tras otkaz, tras tužba

Tako se to radi, spremila se žena da ga otrese kako valja. nije njoj džabe Borović advokat, taj ne uzima slučajeve gde neće da iskasapi protivničku stranu i uzme mu crno ispod nokata.

elegantnije je dati otkaz posle dva meseca i staviti ga na block listu u mobilnom i cao. dve godine je imala sve benefite ali ocigledno joj nije bilo dovoljno. onda je presavila tabak. za gostovanja u emisijama je zaradila vise nego sto bi za 5 godina u brusu. zasto je cuvala poruke? znala je da joj mogu koristiti kad tad...

unapredjenje.jpg

to je njen recnik kako se jadna opire...pri cemu hoce i unapredjenje???

Poslednja izmena:
Pogledajte prilog 535880

to je njen recnik kako se jadna opire...

Pa šta treba da kaže, ja te zaista ne razumem.

Samo ovo, SAMO OVO što si postovao je dovoljno da se zatvori slučaj i da se manijak osudi.

Verovatno ga je i navlačila da eksplicitno kaže da hoće da mu ona da, pa tek onda da je unapredi.

Žena je od starta sigurno bila u konsultaciji sa advokatom i on je lepo naučio kako sivonju treba da voza i koliko dugo kao i šta somčina treba da kaže da bi ga uhebala.

Kao što vidite navlačila ga je da to što treba da kaže uradi preko SMS-a da bi imala dokaz. Mogao je on njoj u kancelariji 1000 puta da kaže kako bi je rado ... ali to je njena reč protiv njegove a ovo je crno na belo, odnosno na plavo i narandžasto

Samo da ponovim, PAMETNA ŽENA, učite se žene kako se muške svinje dovode u red i kako im se izvlači zadnji dinar na sudu.

Da se razumemo ovakve stoke su to i zaslužile, šalješ 15.000 poruka udatoj ženi, govedo brdsko pichkopaćeničkoona

Pa šta treba da kaže, ja te zaista ne razumem.

Samo ovo, SAMO OVO što si postovao je dovoljno da se zatvori slučaj i da se manijak osudi.

Verovatno ga je i navlačila da eksplicitno kaže da hoće da mu ona da, pa tek onda da je unapredi.

Žena je od starta sigurno bila u konsultaciji sa advokatom i on je lepo naučio kako sivonju treba da voza i koliko dugo kao i šta somčina treba da kaže da bi ga uhebala.

Kao što vidite navlačila ga je da to što treba da kaže uradi preko SMS-a da bi imala dokaz. Mogao je on njoj u kancelariji 1000 puta da kaže kako bi je rado ... ali to je njena reč protiv njegove a ovo je crno na belo, odnosno na plavo i narandžasto

Samo da ponovim, PAMETNA ŽENA, učite se žene kako se muške svinje dovode u red i kako im se izvlači zadnji dinar na sudu.

Da se razumemo ovakve stoke su to i zaslužile, šalješ 15.000 poruka udatoj ženi, govedo brdsko pichkopaćeničkoona

pa to ti kazem- on je pacenik i manijak+ glup a ona je namazana do jaja.

Поштеној жени(и мушкарцу) није место у СНС-у, као ни у 90% осталих странака у Србији.Сви ми знамо да се чланство политичких странака углавном регрутује из неморалних и лукративних побуда.

Хоћеш посао преко страначке књижице, фућка ти се што твоји суграђани масовно одлазе из Србије, не смета ти што твоји страначки функционери пљачкају Србију, **** ти се што наши политичари остављају 70 000 наших сународника Тачију и Харадинају, а тражиш солидарност од грађана Србије када ти неки страначки кабадахија завлачи руку у гаће.

Ево, мене баш брига за Јуткине жртве, као што ни Јуткине жртве није било брига за остатак Србије, који није био у чланству њихове партије.Ви сте трчале код Јутке у странку, нико вас није терао.

Читава прича о Јутки је тако тривијална.

И тако намештена. Невешто. Да ми га уопште није жао што је насео и због пиччке продао образ. Јутка аплаудира на промоцији председничког кандидата Сунђер Боба.

240430_jutka_iff.jpg

И тако намештена. Невешто. Да ми га уопште није жао што је насео и због пиччке продао образ. Јутка аплаудира на промоцији председничког кандидата Сунђер Боба.

240430_jutka_iff.jpg

Sad videh KURIR i ne mogu opisati koliko mi je milo jer sam pretpostavljao da će se ovo desiti, samo nisam znao kako tačno će to odraditi.

Evo dragi naprednjaci kako će proći svaki iskorišćeni i isluženi partijski čovek koga stranka pusti niz vodu.
Gledajte botovi, gledajte ljubitelji lika i dela AV.

Dakle, u fioci postoji dokumentacija za svakog, svi se drže na kratkom lancu da odrađuju šta treba za stranku.
Ako im padne na pamet da izdaju, odu na drugu stranu dokumentacija se vadi na svetslost dana.

Zbog svega što se dešava stranka je digla ruke od Jutke i pustiće sad da ga rasčereče za primer. Da bi minimizovali štetan uticaj na stranku moraju da pokažu da je Jutka gofno smrdljivo koje je i stranku izdao pa je onda i sasvim normalno daje manijak.

Ove slike nisu od juče i puštene su iz centra moći sa jasnom namerom. Sada ga Kurir čereči, sutra će stranka da okrene glavu i zatvori nos kao da su ugazili u proliv od kamile i onda će jadni Jutka da nahebe kao žuti.

Uopšte mi ga nije žao a i drago mi je što ostala botovska armija posmatra ovu pokaznu vežbu na temu kako se uništava isluženi partijski vojnik.

Pogledajte prilog 535924

А да ли су и све ове даме биле присиљене да се овако сликају са моћником из Бруса?

ако ћемо логиком неких колега одавде... с лева на десно... сме напаствује, сме али мање, сме али мање, сме шта оће, сме шта оће на 2 ... крме ... сме шта оће, сме шта оће, сме напаствује али мало, ову већ не сме напаствује види чедна је, сме напствује, сме напаствује...

Поштеној жени(и мушкарцу) није место у СНС-у, као ни у 90% осталих странака у Србији.Сви ми знамо да се чланство политичких странака углавном регрутује из неморалних и лукративних побуда.

Хоћеш посао преко страначке књижице, фућка ти се што твоји суграђани масовно одлазе из Србије, не смета ти што твоји страначки функционери пљачкају Србију, **** ти се што наши политичари остављају 70 000 наших сународника Тачију и Харадинају, а тражиш солидарност од грађана Србије када ти неки страначки кабадахија завлачи руку у гаће.

Ево, мене баш брига за Јуткине жртве, као што ни Јуткине жртве није било брига за остатак Србије, који није био у чланству њихове партије.Ви сте трчале код Јутке у странку, нико вас није терао.

Skoro je na netu negde bila ispovest (anonimna) devojke koja je zbog direktrora i njegoih radova vrlo slicnih jutkinim dala otkaz posle dva meseca iako nije bila zaposlena preko partijskih veza (privatna firma je u pitanju a pozicija odnosno plata odlicna- mislim da je devojka IT strucnjak). nije cekala dve godine kao marija lukic nadajuci se da ce posrtati regionalni menadzer ili tako nesto.

Ne opravdavam jutku, ali ne opravdavam i nju. i to je to.

Sad videh KURIR i ne mogu opisati koliko mi je milo jer sam pretpostavljao da će se ovo desiti, samo nisam znao kako tačno će to odraditi.

Evo dragi naprednjaci kako će proći svaki iskorišćeni i isluženi partijski čovek koga stranka pusti niz vodu.

Dakle, u fioci postoji dokumentacija za svakog, svi se drže na kratkom lancu da odrađuju šta treba za stranku.
Ako im padne na pamet da izdaju, odu na drugu stranu dokumentacija se vadi na svetslost dana.

Zbog svega što se dešava stranka je digla ruke od Jutke i pustiće sad da ga rasčereče za primer. Da bi minimizovali štetan uticaj na stranku moraju da pokažu da je Jutka gofno smrdljivo koje je i stranku izdao pa je onda i sasvim normalno daje manijak.

Ove slike nisu od juče i puštene su iz centra moći sa jasnom namerom. Sada ga Kurir čereči, sutra će stranka da okrene glavu i zatvori nos kao da su ugazili u proliv od kamile i onda će jadni Jutka da nahebe kao žuti.

Uopšte mi ga nije žao a i drago mi je što ostala botovska armija posmatra ovu pokaznu vežbu na temu kako se uništava isluženi partijski vojnik.

Pa u fioci je 80 posto Srbije.

Uglavnom svi ljudi koji iole zive pristojno. I najveci deo dijaspore takodje.

Pazi fazon - Napisao joj koliko ono poruka 15000?
Pa znate li vi koliko vremena treba za pisanje 15000 onakvih poruka?
Neću da ga branim - skot ostaje skot , ali ni Marija nije u svemu ovome nevina , lepo se vidi koketiranje sa istim likom iz njenih poruka. Neko mje lepoo napisao staviš ga na blok i više ne dobijaš poruke , što se samih poruka tiče tj adresranja u njima - to se sve namesti , uzmeš bilo koji broj tj sim karticu koju imaš nazoveš ga Jutkom , sa toga broja pošalješ i zilion poruka a zatim izmeniš podatak vezan za broj telefona i eto kod svake poruke broj od Jutke uz njegovo ime. Lepo odeš i prijaviš ga za uznemiravanje , realno po meni je ovo urađeno sa ciljem. Druga stvar Jutka je do 2017-e bio član Nove srbije , velje selje, a krivična prijava protiv Jutke je podnešena još prošle godine u martu mesecu.

Neću da ga branim - skot ostaje skot , ali ni Marija nije u svemu ovome nevina , lepo se vidi koketiranje sa istim likom iz njenih poruka. Neko mje lepoo napisao staviš ga na blok i više ne dobijaš poruke , što se samih poruka tiče tj adresranja u njima - to se sve namesti , uzmeš bilo koji broj tj sim karticu koju imaš nazoveš ga Jutkom , sa toga broja pošalješ i zilion poruka a zatim izmeniš podatak vezan za broj telefona i eto kod svake poruke broj od Jutke uz njegovo ime. Lepo odeš i prijaviš ga za uznemiravanje , realno po meni je ovo urađeno sa ciljem. Druga stvar Jutka je do 2017-e bio član Nove srbije , velje selje, a krivična prijava protiv Jutke je podnešena još prošle godine u martu mesecu.

ja sam napisao za blok al nebitno. cinjenica je da je gospodja lukic tendenciozno cuvala i arhivirala poruke, pri cemu se iz nekih poruka vidi da otvoreno koketira i zavlaci ga... tipa ''a bez j.ebanja nema napredovanja'' :think:

Genije, Jutka je čovek Velje Ilića koji je vrlo kratko igrao igru "dopadni se svima".

Jutkina ekipa preti Mariji Lukić

Marija Lukić iz Brusa prijavila je Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal zloupotrebu njenih fotografija i pretnje putem društvenih mreža.

Kako je navela za naš list, prijavila je montažu fotografija i neovlašćeno objavljivanje, kao i neke od pretećih poruka koje je dobijala, poput onih da „pazi šta radi i kuda se kreće“, da ne ide „po mraku“ i slično.

Pored ovih poruka, na Fejsbuku je otvorena stranica „Pravda za Jutku“, koja se, sudeći prema fotografijama i neretko mizoginim komentarima, koristi za omalovažavanje ne samo Marije Lukić, nego žena uopšte. Jutkine pristalice na toj stranici tvrde da su oni izloženi pretnjama i uvredama.

„Mi smo samo rekli da je ***** sama kriva za sve što joj se desilo, kao i ostale žene koje su se javile, a vi odmah pretnje. Sramota“, glasi jedan od komentara na toj stranici, ili na Tviteru: „Dok kučka ne mrdne repom pas ne trči za njom.“ Objavljene su i fotografije Marije Lukić ispod kojih se komentariše njen izgled i ocenjuje kao provokativan: „Da li se ovako oblaci pristojna žena majka dvoje dece na proslavi opštine“, komentar je za jednu od fotografija.

S druge strane, režimski mediji nastoje da čitav slučaj prebace u domen političkih manipulacija, pa se tako govor Marije Lukić na protestu „1 od 5 miliona“ povezuje sa članstvom u Savezu za Srbiju i političkom borbom koja „vređa građansku inteligenciju“, kako izveštava TV Pink.

Milutin Jeličić Jutka je u petak, pod pritiskom Srpske napredne stranke, podneo ostavku na mesto predsednika opštine, a kao razlog naveo da se napad na njega koristi da bi se napadao predsednik Aleksandar Vučić. Pored toga, sam je u obrazloženju priznao krivično delo rekavši da se situacija sa Marijom Lukić dogodila pre nego što se učlanio u SNS.

„Slučaj zbog kojeg sam na sudu, desio se dok ja još nisam pristupio Srpskoj naprednoj stranci i tada to opoziciji nije bilo zanimljivo. Problemi su nastali onog trenutka kada sam se učlanio u SNS, jer se ovaj slučaj iskoristio za direktan napad na predsednika države Aleksandra Vučića i urušavanje stranke kojoj pripadam“, naveo je Jeličić u svom obrazloženju ostavke na mesto predsednika opštine Brus.

I predsednik Vučić je, gostujući na RTS-u, naveo da je napad na Jeličića zapravo napad na njega, ali da je SNS kao „odgovorna stranka“ zahtevala Jutkinu smenu i to na molbu ženske struje, koja se „svaki dana zalaže za borbu protiv nasilja u društvu“.

Srpska napredna stranka kao ni Unija žena SNS, međutim, nije se dosad javno oglašavala povodom slučaja Marije Lukić, iako se ona čak obraćala funkcionerima/kama javnim pismom. Ipak, nakon napada na novinarku portala Prokupačke vesti koja je izveštavala sa poslednjeg protesta, SNS je odmah pustila saopštenje u kome najoštrije osuđuje takvo ponašanje demonstranata.

„Još jedan u nizu napada od strane pristalica Đilasovog, Obradovićevog, Jeremićevog i Trifunovićevog saveza na ljude koji su im krivi samo zato što rade svoj posao, što misle drugačije, pokazuje da su fašizam, nasilje, pretnje, prostakluk i mizoginija osnovne odlike i srž političkog delovanja SZS“, ističe se u saopštenju SNS.

Borović: Pretnje ne mogu da utiču na slučaj

Borivoje Borović, advokat Marije Lukić, smatra da sve te pretnje i blaćenje po društvenim mrežama ne mogu da utiču na slučaj koji se protiv predsednika opštine Brus vodi pred sudom. „Na slučaj ne može ništa da utiče, jer je tu sve pravno jasno i dokazi protiv ovoga su neumoljivi. Imamo pisane poruke, imamo Marijino svedočenje, a na sledećem pretresu će se pojaviti i druge žene koje je Jutka polno uznemiravao“, kaže Borović, dodajući da bi Jutki bilo pametnije da je pristupio sporazumu o priznanju krivičnog dela. Kako tvrdi, nikakve pretnje neće nikoga da zaplaše, osim ako sud već nije zaplašen. „Ako je sud zaplašen, onda na to neće moći niko da utiče, ni Marija, ni ja kao punomoćnik“, navodi Borović. Mada smatra da „sud jeste pod pritiskom“, čim je predsednik suda zabranio novinarima da kao građani prisustvuju suđenju, ali se nada da će pritisak opasti pošto sad nema Jutke na rukovodećem mestu u opštini.

Poverenica osudila uvrede Mariji Lukić

Beograd – Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković osudila je seksističke, mizogine i uvredljive komentare na društvenim mrežama na račun Marije Lukić. Sve uvrede izrečene na račun Marije Lukić, koja je prijavila višegodišnje seksualno uznemiravanje i zlostavljanje, predstavljaju „povredu njenog dostojanstva i stvara ponižavajuće okruženje u sredini u kojoj živi, dok te uvrede u javnosti relativizuju i opravdavaju optužbe“. Janković je navela da se na taj način „kreira slika da je žrtva sama kriva za sve što joj se dogodilo“. Poverenica je kazala da je „nedopustivo da se komentarisanjem privatnih fotografija, i Marija Lukić i bilo koja žena svodi na seksualni objekat degradiranjem, vređanjem i kvalifikovanjem njenog izgleda“.

„Dodatna otežavajuća okolnost je što ovakve poruke obeshrabruju žene koje su pretrpele bilo koji vid seksualnog uznemiravanja, zlostavljanja ili najdrastičnije nasilja, da to prijave, a da ne očekuju da će doživeti napad jer su se osmelile da se suprotstave nasilniku“, navodi se u saopštenju

https://www.danas.rs/drustvo/jutkina-ekipa-preti-mariji-lukic/

Botovi uzvracaju udarac ... ti ces naseg sefa Jutku da oteras :hahaha:

Pravda za Jutku :rotf:

ja sam napisao za blok al nebitno. cinjenica je da je gospodja lukic tendenciozno cuvala i arhivirala poruke, pri cemu se iz nekih poruka vidi da otvoreno koketira i zavlaci ga... tipa ''a bez j.ebanja nema napredovanja'' :think:

:hahaha:

Mila majko kakvih sve likova ima, mada, kada bolje razmislim i ona devojčica se sigurno tendenciozno bacila pod kola koja je vozio Mitrovićev sin, Oliver Ivanović se tendencizno bacio na metak, onaj novinar je ostavio otvoren prozor i tendenciozno izazivao da mu se zapali kuća.

Izjednačavanjem žrtve i manijaka ti samo potvrđuješ da ništa nisi bolji od Jutke. Stvarno sramota.

- - - - - - - - - -

Genije, Jutka je čovek Velje Ilića koji je vrlo kratko igrao igru "dopadni se svima".

Pa branili ste ga dok niste ustanovili da manijaku nema spasa a sad kad vidite da je pukao onda se izvlače stara fotografije i proglašava se političkom qrvom.

Pa što ga se ne odrekoste pre godinu dana kada ga je žena tužila već tek danas kada je pukao skandal sa manijakom iz Brusa i kada je cela zemlja čula o kakvom se kretenu radi.

Šta misilite, kad već gine bolje da pogine kao Veljin čovek i politička qrva nego kao naprednjak.

Ne, zlažem se ja, drago mi je, treba i ti i svi ostali botovi da vidite kako prolazi islužena partijska krpa.

Čini mi se da se sa više poštovanja odbacuje iskorišćeni kondom nego što vi odbacujete lokalnog šerifa koji vas je verno služio.

Ako, tako mu i treba, još gore treba da mu se posherete u život

reci nam,ti imas 15 000 na krstarici
Tema.Ta selendra je veoma mala sredina u kojoj svako svakoga zna,zna ko se sa kim i kada.To glavato govedo je izabirano za predsednika u sredini koja ga najbolje poznaje,ko je i kakav je.
Kada se crta podvuce,racunica kaze da su Srbi retko velik olos

Poslednja izmena:

Back