snoshaj efendija
Elita
- Poruka
- 19.456
plus je njem muz imao neki lokal = privatni biznis a ona hoce u drzavnu firmu.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po mojoj proceni do sad je za gostovanja na tv dobila toliko para da moze ladno da se preseli gde hoce...za nju u brusu vise nema mesta pa taman tog lika oterali na robiju- nece... vrlo je promucurna i za nju nema zime...
- - - - - - - - - -
pa nek popije? jel bi ti trpeo dve godine da ti sef koji je gay stavlja prst u anus? ili bi dao otkaz???? i zasto je prijavila? ako zna da ce dobiti otkaz? sto nije trpela jos? do penzije????
Kakav bre prst pa ovaj mučeni manijak nije nju čestito ni uhvatio kako treba, ovo ti je bilo PLATONSKO zlostavljanje, pisao on 15.000 poruka., ljubkao i volkao
Kad je video da nema ništa od toga da se nešto omrsi on je verovatno postao navalentniji, ona ga odhebala, tras otkaz, tras tužba
Tako se to radi, spremila se žena da ga otrese kako valja. nije njoj džabe Borović advokat, taj ne uzima slučajeve gde neće da iskasapi protivničku stranu i uzme mu crno ispod nokata.
Pa šta treba da kaže, ja te zaista ne razumem.
Samo ovo, SAMO OVO što si postovao je dovoljno da se zatvori slučaj i da se manijak osudi.
Verovatno ga je i navlačila da eksplicitno kaže da hoće da mu ona da, pa tek onda da je unapredi.
Žena je od starta sigurno bila u konsultaciji sa advokatom i on je lepo naučio kako sivonju treba da voza i koliko dugo kao i šta somčina treba da kaže da bi ga uhebala.
Kao što vidite navlačila ga je da to što treba da kaže uradi preko SMS-a da bi imala dokaz. Mogao je on njoj u kancelariji 1000 puta da kaže kako bi je rado ... ali to je njena reč protiv njegove a ovo je crno na belo, odnosno na plavo i narandžasto
Samo da ponovim, PAMETNA ŽENA, učite se žene kako se muške svinje dovode u red i kako im se izvlači zadnji dinar na sudu.
Da se razumemo ovakve stoke su to i zaslužile, šalješ 15.000 poruka udatoj ženi, govedo brdsko pichkopaćeničkoona
Читава прича о Јутки је тако тривијална.
И тако намештена. Невешто. Да ми га уопште није жао што је насео и због пиччке продао образ. Јутка аплаудира на промоцији председничког кандидата Сунђер Боба.
Pogledajte prilog 535924
А да ли су и све ове даме биле присиљене да се овако сликају са моћником из Бруса?
Pogledajte prilog 535924
А да ли су и све ове даме биле присиљене да се овако сликају са моћником из Бруса?
Поштеној жени(и мушкарцу) није место у СНС-у, као ни у 90% осталих странака у Србији.Сви ми знамо да се чланство политичких странака углавном регрутује из неморалних и лукративних побуда.
Хоћеш посао преко страначке књижице, фућка ти се што твоји суграђани масовно одлазе из Србије, не смета ти што твоји страначки функционери пљачкају Србију, **** ти се што наши политичари остављају 70 000 наших сународника Тачију и Харадинају, а тражиш солидарност од грађана Србије када ти неки страначки кабадахија завлачи руку у гаће.
Ево, мене баш брига за Јуткине жртве, као што ни Јуткине жртве није било брига за остатак Србије, који није био у чланству њихове партије.Ви сте трчале код Јутке у странку, нико вас није терао.
Sad videh KURIR i ne mogu opisati koliko mi je milo jer sam pretpostavljao da će se ovo desiti, samo nisam znao kako tačno će to odraditi.
Evo dragi naprednjaci kako će proći svaki iskorišćeni i isluženi partijski čovek koga stranka pusti niz vodu.
Gledajte botovi, gledajte ljubitelji lika i dela AV.
Dakle, u fioci postoji dokumentacija za svakog, svi se drže na kratkom lancu da odrađuju šta treba za stranku.
Ako im padne na pamet da izdaju, odu na drugu stranu dokumentacija se vadi na svetslost dana.
Zbog svega što se dešava stranka je digla ruke od Jutke i pustiće sad da ga rasčereče za primer. Da bi minimizovali štetan uticaj na stranku moraju da pokažu da je Jutka gofno smrdljivo koje je i stranku izdao pa je onda i sasvim normalno daje manijak.
Ove slike nisu od juče i puštene su iz centra moći sa jasnom namerom. Sada ga Kurir čereči, sutra će stranka da okrene glavu i zatvori nos kao da su ugazili u proliv od kamile i onda će jadni Jutka da nahebe kao žuti.
Uopšte mi ga nije žao a i drago mi je što ostala botovska armija posmatra ovu pokaznu vežbu na temu kako se uništava isluženi partijski vojnik.
Pazi fazon - Napisao joj koliko ono poruka 15000?
Pa znate li vi koliko vremena treba za pisanje 15000 onakvih poruka?
Neću da ga branim - skot ostaje skot , ali ni Marija nije u svemu ovome nevina , lepo se vidi koketiranje sa istim likom iz njenih poruka. Neko mje lepoo napisao staviš ga na blok i više ne dobijaš poruke , što se samih poruka tiče tj adresranja u njima - to se sve namesti , uzmeš bilo koji broj tj sim karticu koju imaš nazoveš ga Jutkom , sa toga broja pošalješ i zilion poruka a zatim izmeniš podatak vezan za broj telefona i eto kod svake poruke broj od Jutke uz njegovo ime. Lepo odeš i prijaviš ga za uznemiravanje , realno po meni je ovo urađeno sa ciljem. Druga stvar Jutka je do 2017-e bio član Nove srbije , velje selje, a krivična prijava protiv Jutke je podnešena još prošle godine u martu mesecu.
Sad videh KURIR i ne mogu opisati koliko mi je milo jer sam pretpostavljao da će se ovo desiti, samo nisam znao kako tačno će to odraditi.
Evo dragi naprednjaci kako će proći svaki iskorišćeni i isluženi partijski čovek koga stranka pusti niz vodu.
Gledajte botovi, gledajte ljubitelji lika i dela AV.
U Jutkinoj ekipi najjači je Ivan Jeličić njegov sinovac, član Sunđer Bobove stranke.Botovi uzvracaju udarac ... ti ces naseg sefa Jutku da oteras
Pravda za Jutku
U Jutkinoj ekipi najjači je Ivan Jeličić njegov sinovac, član Sunđer Bobove stranke.
ja sam napisao za blok al nebitno. cinjenica je da je gospodja lukic tendenciozno cuvala i arhivirala poruke, pri cemu se iz nekih poruka vidi da otvoreno koketira i zavlaci ga... tipa ''a bez j.ebanja nema napredovanja''
Genije, Jutka je čovek Velje Ilića koji je vrlo kratko igrao igru "dopadni se svima".
reci nam,ti imas 15 000 na krstariciPazi fazon - Napisao joj koliko ono poruka 15000?
Pa znate li vi koliko vremena treba za pisanje 15000 onakvih poruka?
Neću da ga branim - skot ostaje skot , ali ni Marija nije u svemu ovome nevina , lepo se vidi koketiranje sa istim likom iz njenih poruka. Neko mje lepoo napisao staviš ga na blok i više ne dobijaš poruke , što se samih poruka tiče tj adresranja u njima - to se sve namesti , uzmeš bilo koji broj tj sim karticu koju imaš nazoveš ga Jutkom , sa toga broja pošalješ i zilion poruka a zatim izmeniš podatak vezan za broj telefona i eto kod svake poruke broj od Jutke uz njegovo ime. Lepo odeš i prijaviš ga za uznemiravanje , realno po meni je ovo urađeno sa ciljem. Druga stvar Jutka je do 2017-e bio član Nove srbije , velje selje, a krivična prijava protiv Jutke je podnešena još prošle godine u martu mesecu.