Sudija presudio u korist multimilionerskog dobitnika Oskara optuženog da je "cicija"

Sensei

Master
Moderator
Poruka
69.260
TMZ izveštava da dobitnik Oskara tvrdi da je Kristin, koja je u početku želela 248.000 dolara mesečno kao alimentacija za decu, „dopunila račun jednostavno zato što Kevin to može da priušti, a to nema veze sa potrebama njihove dece“.

Kaže da joj je zaista potrebno samo 63 hiljade dolara mesečno da živi udobno. (Njen advokat je na sudu tvrdio da je luksuz „u ovom trenutku u njihovom DNK, kada su u pitanju njihova deca.“)

Kevin Kostner je 1. septembra pobedio svoju bivšu suprugu Kristin Baumgartner kada je sudija presudio u korist glumca i odredio njegovu mesečnu isplatu alimentacije na 63.209 dolara mesečno. Kristin je ranije tražila da se poveća na 161.592 dolara, nakon što je privremeno podešena na 129.755 dolara - što joj je zadalo veliki udarac.

Iako je presuda išla u njegovu korist, Kevin je rekao za Fok Nevs Digital da „nema pobednika“, navodeći: „Znaš, kada imaš tako dug život sa nekim, nema pobednika... i to je tako veliko, ludo stvar koja se zove život i kako se tako brzo raspliće. U jednom trenutku se osećaš kao da si na vrhu sveta, a onda shvatiš koliko si, znaš, ranjiv."

1693680074735.png
 

Back
Top