@ Bilja
Naravno da detetu ne treba krivac, nego novac, ali...
Sve je to jednokratno, na žalost. Ti ćeš uplatiti, ja ću gledati da uplatim što pre koliko mogu, neko će treći uplatiti... i možda će uspeti da navuku tih 10 000 za jedan mesec. A posle???
- Kucala sam i na vrata Kancelarije predsednika Srbije, Ministarstva zdravlja, Fonda za zdravstvo sa molbom za pomoć, ali je odgovor uvek bio da ne postoji fond zbrinjavanja bolesnika koji boluju od neke retke bolesti i da se toliki novac može iskoristiti u druge svrhe - razočarano primećuje Kristina, kojoj je veliku pomoć svojevremeno pružao humanitarni program ECAP, ali koji već neko vreme više ne obezbeđuje besplatne terapije.
Ne postoji fond, ne postoji način da obezbede kontinuiranu terapiju za dete!!!!!
Neophodno je nešto promeniti u funkcionisanju zdravstvenog sistema, zaista je nehumano ostaviti dete da se tako muči i umire lagano. I ovo i svako drugo dete... ili odraslog čoveka.
O ovome što sam crveno boldovala tek može da se priča. Mamu im hebem, za koje se to druge svrhe može iskoristiti toliki novac, jel za finansiranje pederske parade?????

??? Ej. bre, zamisli da majci čije dete umire bez terapije tako nešto kažu!!!
Krivac su očigledno geni roditelja, ali tako je kako je, niko to ne uradi svom detetu namerno, naravno. Ali krivac je i država, što
neće da pomogne bolesnoj deci!!! E, zato treba tražiti krivca, onog ko finansira koješta, kojekakve besmislene i nikada sprovedene projekte, gej parade, snimanje serija na navodnom javnom servisu i slično, a očajnoj majci može ovako nešto da kaže

Hebem li im sve da im hebem!!!!