gost 268930
Poznat
- Poruka
- 8.832
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako na koji nacin ti s osvedocilo?
tema nema veze sa astologijom.![]()
Ne vala...osim što se astrologija "bavi" sudbinom.![]()
Ovo premještanje si namjerno napravila,al ajd.ne vala.
biće da si je pobrkao sa religijom... mada je i tamo takvih tema na pretek.
ako ti nije pravo, žali se administraciji.
nemam nameru da se raspravljam.![]()
Ne vala...osim što se astrologija "bavi" sudbinom.![]()
Da li vjerujete u sudbinu i zašto?
Ako sudbina postoji,ko je odredjuje? Bog? Zvezde? Nešto treće?
Ne mogu tvrditi ni da postoji niti ne postoji,jer je nedokazivo,i stvar vere pojedinca.eeee ebt pa ja stvarno neke stvari ne vidim kao ostali, bice da ja imam neke naocare sto mi krive sliku, ili ih pak nemam
astrologija se koliko sam ja shvatikla ne bavi sudbinom, vec uticajem astroloskih faktora na ljude. Sto znaci da bi neka planeta mogla da ti pogorsa ili popravi raspolozenje, da ucini da se osecas mrzovoljno i sl. ali nikako ne znaci da moras da cekas na pravi polozaj zvezda za ispunjenje tvoje sudnbine. Iskreno meni ni ovaj deo sa uticajem atroloskih faktora na ljudska osecanja i psihu nije bas najjasniji i protive se logici, ali ebg u sve treba sumnjati i nista ne treba odbacivati dok se ne uvrdi da je laz.
U sudbinu ne verujem, verujem da svaki covek pravi svoju sudbinu. Ironija je sto ako covek uspe u necemu nece reci e to je sudbina, vec ce reci da je uspeo iskljucivo zbog svoje sposobnosti, a ako je neuspesan onda ce da krivi sudbinu. Sudbina je samo izgovor za ljude sede i dalje na jednom mestu i da cekaju sudbinu da se obistini, pa kako je sudjeno tako ce biti...verovanje u sudbinu je odraz lenjosti uma.
mene interesuje da li postavljac teme veruje u sudbinu?
ja opet mislim da to nije sudbina vec samo splet okolnosti...mislis da ako je bilo sudjeno da tvoj poznanik nastrada da bi nastradao na neki drugi nacin, da je taj dan npr ostao u sobi umesto sto je otisao na plazu?
Ne znam. Bio je solidan plivač. Prema onome kako sam ja čuo, talas je naišao iznenada bilo je još ljudi u vodi, samo on je poginuo. Teško je reći, da preživeo bi da se nije išao kupati, ili da je možda otišao sat vremena ranije ili kasnije. Hoću reći da i pored najboljeg planiranja i rada sve može potonuti i prekinuti se za sekund, bukvalno- kao što može i obratno, da se stvari iznenada okrenu na bolje.ja opet mislim da to nije sudbina vec samo splet okolnosti...mislis da ako je bilo sudjeno da tvoj poznanik nastrada da bi nastradao na neki drugi nacin, da je taj dan npr ostao u sobi umesto sto je otisao na plazu?