Судар путничког авиона и војног хеликоптера близу аеродрома у Вашингтону

Gruban

Buduća legenda
Poruka
47.031
https://www.rts.rs/vesti/svet/56394...oma-u-vasingtonu---najmanje-18-poginulih.html

https://edition.cnn.com/us/live-news/plane-crash-dca-potomac-washington-dc-01-29-25/index.html

Unable to load video
Please try again later.
Error code: CAU01SH601 / 2605

• A massive search operation is underway after a passenger aircraft carrying 64 people collided midair with a US Army Black Hawk helicopter near Reagan National Airport outside of Washington, DC, according to aviation and defense officials. About 300 first responders are searching the freezing Potomac River, where the aircraft crashed, the DC fire chief said.

• Fatalities have been confirmed and rescuers have not yet pulled any survivors from the water, a law enforcement source said. The source says the plane is in pieces in the water and the helicopter is in the water nearby. The airport will be closed until at least 11 a.m. ET Thursday, airport officials said.

• The plane, American Airlines Flight 5342 with 60 passengers and four crew members on board, had departed from Wichita, Kansas, according to the airline. Three soldiers were on board the helicopter, which was on a training flight, officials say.

• President Donald Trump called the crash “a bad situation that looks like it should have been prevented” in a post on Truth Social.

Poslednja izmena od moderatora:
Crashed helicopter was VH-60, a modified executive variant of the Blackhawk - the Whitehawk - which is used to carry top brass.

Significant that it likely departed from CIA HQ as well

Still no info about who was on board

:per:

Studentski protesti uzdrmali i Ameriku 💪

...

Americi neprijatelji nisu potrebni, toliko su prsli da im se vojne letilice sudaraju sa civilnim u idealnim vremenskim uslovima.

Sudarili se putnički i vojni avion; Tela se izvlače iz reke; Oglasio se Tramp FOTO/VIDEO

Putnički avion PSA Airlines, sa 60 putnika i četiri člana posade srušio se u reku Potomak nakon sudara sa vojnim helikopterom prilikom sletanja na nacionalni aerodrom "Ronald Regan" u Vašingtonu.
"Avion je bio na savršenoj i rutinskoj prilaznoj liniji aerodromu. Helikopter je dugo išao pravo prema avionu. Bila je vedra NOĆ, svetla su bila upaljena, zašto helikopter nije krenuo ili dole, ili se okrenemo zašto kontrolni toranj nije javio pilotima šta da rade umesto da što su pitali da li vide avion. Ovo je loša situacija koja je trebala biti sprečena," napisao je on na svojoj društvenoj mreži Truth Social.

Americi neprijatelji nisu potrebni, toliko su prsli da im se vojne letilice sudaraju sa civilnim u idealnim vremenskim uslovima.

Sudarili se putnički i vojni avion; Tela se izvlače iz reke; Oglasio se Tramp FOTO/VIDEO

Putnički avion PSA Airlines, sa 60 putnika i četiri člana posade srušio se u reku Potomak nakon sudara sa vojnim helikopterom prilikom sletanja na nacionalni aerodrom "Ronald Regan" u Vašingtonu.
"Avion je bio na savršenoj i rutinskoj prilaznoj liniji aerodromu. Helikopter je dugo išao pravo prema avionu. Bila je vedra NOĆ, svetla su bila upaljena, zašto helikopter nije krenuo ili dole, ili se okrenemo zašto kontrolni toranj nije javio pilotima šta da rade umesto da što su pitali da li vide avion. Ovo je loša situacija koja je trebala biti sprečena," napisao je on na svojoj društvenoj mreži Truth Social.
neko se ladno zabio helikopterom u putnicki avion koja bruka i sramota amerike tkz vojne sile broj 1 ne daj boze da krenu da ratuju protiv kineza njih 50% ce poginuti pre nego i vide front i kineze :cepanje:

neko se ladno zabio helikopterom u putnicki avion koja bruka i sramota amerike tkz vojne sile broj 1 ne daj boze da krenu da ratuju protiv kineza njih 50% ce poginuti pre nego i vide front i kineze :cepanje:
Pola će poginuti još na USA teritoriji :mrgreen:

Tako je, jasnija je a i više boli, što si upravo dokazao.

Imaš li neki konstruktivan komentar na vest?
Moj jedini komentar je da je jadno i bedno radovati se stradanju nedužnih ljudi. A pritom, potpuno isti slučaj se desio i u Rusiji, sudar helikoptera vojnog i civilnog aviona.

Meni je potpuno svejedno gde se desila avionska nesreća, uvek mi je žao ljudi, bilo da je to u Americi ili Rusiji ili na Madagaskaru.

Ali imaš i psihopate koje se raduju takvim stvarima.

Moj jedini komentar je da je jadno i bedno radovati se stradanju nedužnih ljudi. A pritom, potpuno isti slučaj se desio i u Rusiji, sudar helikoptera vojnog i civilnog aviona.

Meni je potpuno svejedno gde se desila avionska nesreća, uvek mi je žao ljudi, bilo da je to u Americi ili Rusiji ili na Madagaskaru.

Gubiš se Sizife, ne znaš više ni šta pišeš ni na šta odgovaraš.

Ovo je thread o bruci EU koja je mesecima galamila kako će zabraniti Ruski LNG pa je onda pojela sve što je nasrala.

Znam da patiš zbog svega što se događa, ali saberi se i budi hrabar.

sizife, gubis se
post se odnosi na odluku eu da ce i dalje kupovati ..
i nigde , nije forumas , ista iu napisao oko avionske nesrece
zakljucak
manipulises opet i to na najbedniji nacin, vrseci usporedbu oko rusije i njihovih avionskih nesreca

Back