Subota...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
uf, al si ga zakompliciro - aj pitamo nekog veterinara, sve ca nam objasniti - stvari su mnooogo (so bi reko Munja) jednostavnije,a stavovi ce (tehnicki gledano, ideoloski se necemo nikad usaglasiti) ostati usaglaseni
btw mozda su imali kineskog, indijskog ili egipatskog docu - svijet ni onda nije bio narocito velik

Veterinara!? Da li ti poseduješ bar mrvicu osnovnog vaspitanja koje nalaže barem malo poštovanja tuđeg mišljenja i verovanja?

hmmm..tesko da ce uociti "uzorak" tu, a i ako ga uoce pravice se mutavi

nego to sa "majkom djevicom" je lako - zove se umjetna oplodnja, a slucajeva trudnoce bez direktne penetracije ima i dokumentiranih u savremenoj medicini , postoje i tzv. elasticni himeni...mislite o tome lol

mada, to im je bio odlican marketinski potez - mora se priznati, vrlo napredno - u Leo Burnettu nema sanse da se tako neceg sjete, a slove za dobru agenciju (globalno)

:D nego... niko ne dokaza njenu nevinost ;)
sitnica...

nemoj tako - izasla je komisija na teren i utvrdila stanje stvari, zapisnik imas u onoj knjizi...znas onoj, gdje "sve" pise...ima nekoliko izdanja - razlicito se zovu (na B, na K i jos nekako...)
doduse - i "nadlezni" su se oko toga dugo sporili, trebalo im je vise od jednog zasjedanja da se dogovore, padale su teske rijeci - bilo je anatema, progona, vatrica, ali su se na kraju ipak dogovorili (valjda?)

nemoj tako - izasla je komisija na teren i utvrdila stanje stvari, zapisnik imas u onoj knjizi...znas onoj, gdje "sve" pise...ima nekoliko izdanja - razlicito se zovu (na B, na K i jos nekako...)
doduse - i "adlezni" su se oko toga dugo sporili, trebalo im je vise od jednog zasjedanja da se dogovore, padale su teske rijeci - bilo je anatema, progona, vatrica, ali su se na kraju ipak dogovorili (valjda?)

:D bravo!
zmaj!

Ијаааооо, да ли се још неком ..... од ових излива самодопадљивости и надасве велике "колегијалности"....?

Ovo je jasan pokazatelj da vi vernici ne sagledavate stvari kakve jesu, nego kakve biste želeli da jesu. Daj ukaži mi na neki post gde sam upotrebio "jbte", osim ovaj, naravno.

Hm...hm... Stnco, pročitaj ponovo njegov komentar.
Citira te u prvom delu; drugi se, međutim, odnosi na "subotara", tj. Šakala, tako da njemu prebacuje zbog česte upotrebe psovke. Ne tebi.

Btw, upotreba reči "jbte" i ostalih psovki potpuno je prihvatljiva, jer ponekad može da naglasi ono što smo hteli da kažemo. "Jbte" je, tako, zamena za gest ili mimiku. Uostalom, psovanje je podkultura.

Логичан закључак. А није ни био превише паметан, успут :)

Ја нисам неки љубитељ дотичних, а шта ћеш ти с њима, стварно не бих знао :D

He,he,he...Nisam obožavalac lika i dela Vuka Karadžića. Ako uopšte treba da biram, opredelila bih se za Dositeja.
A nisam ni ja sklona dotičnim... Mislim, ne družimo se. Samo, ne zbog psovki.
Mada, ima nekih pisaca koje volim, a psuju u svojim delima; nekako - leži im - u funciji je, i ne smeta.

Сваком своје лежи, као рецимо сељацима на пијаци да псују, али то њихово понашање зато не треба убрајати у подкултуру ;)

Што се тиче Вука и Доситеја, ја сам ипак за Његоша :)

Сваком своје лежи, као рецимо сељацима на пијаци да псују, али то њихово понашање зато не треба убрајати у подкултуру ;)

Што се тиче Вука и Доситеја, ја сам ипак за Његоша :)

Preporuka: pročitaj "Beogradski frajerski rečnik", Petrita Imamija, prof. sa FDU.
Uh, Njegoš... Da nisi ti Crnogorac?;)
Njegoš je dobar filozof, ali nikada nisam savladala do kraja "Gorski vijenac", verovatno zato što sam imala otpor prema lektiri. Posle sam se vraćala na njega... više kao na filozofsko, a manje kao na književno-umetničko delo.
Sklonija sam stranoj literaturi.

Preporuka: pročitaj "Beogradski frajerski rečnik", Petrita Imamija, prof. sa FDU.

Чим га будем нашао :)

Дефиниши ми појам "Црногорац" :) Не говорим ијекавицом, за сад... :)

Njegoš je dobar filozof, ali nikada nisam savladala do kraja "Gorski vijenac", verovatno zato što sam imala otpor prema lektiri. Posle sam se vraćala na njega... više kao na filozofsko, a manje kao na književno-umetničko delo.

Пробај с' Лучом... Вијенац је дете за њу... :)

Pa nisam imala nameru da zadirem u dnevnopolitička prepucavanja o tome da li su Crnogorci Srbi i obrnuto. A i Njegoš je sebe smatrao Srbinom.
Ma, nije bitno. Nikad u životu mi nije bilo bitno ko je odakle. (Uzgred, ni moj drug, Crnogorac iz Bara, ne govori i ne piše ijekavicom.) Volim ja Crnogorce kao i ostale ljude, niti imam nešto protiv ijekavice, ekavice, ćirilice, latinice itd. itd. Ne pravim razlike. Određuju nas druge stvari.
Nadam se da me nisi pogrešno razumeo.

Sklonija sam stranoj literaturi.

Neću se ni ja doticati nacionalnosti.
Mislim da Njegoš nije filozof (u poređenju sa Platonom, Aristotelom, Spinozom, Kantom, Hegelom..), ali jeste genijalan pjesnik i kao pjesnika ga treba posmatrati.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back