sublimacija

sublimiraj svoj boravak ovamo
znači štasi naučio, šta nisi naučio, šta si skonto

meni je eto pravo zadovoljstvo što sam ovde među učenim i pametnim ljudima i puno sam od vas naučio, čast mi je što snekim ljudima uopšte iam priliku da komuniciram

blagodarim

p.s. ako je bilo može lock i ban za postavljača jer netreba dozvoliti da neki kreten svojim nebulozama rasteruje čestite korisnike i da time profit foruma pada

profit?
kakav profit?
našom zaslugom? dobro, aj bap i nisam bila aktivna, ali VAŠOM ZASLUGOM?
A procenat? Je l imate?
i otkud ti ta riječ - SUBLIMACIJA - otkud ti je pala , jesi guglao?

meni je eto pravo zadovoljstvo što sam ovde među učenim i pametnim ljudima i puno sam od vas naučio, čast mi je što snekim ljudima uopšte iam priliku da komuniciram

blagodarim

p.s. ako je bilo može lock i ban za postavljača jer netreba dozvoliti da neki kreten svojim nebulozama rasteruje čestite korisnike i da time profit foruma pada
Konkretno na ovom pdf-u ništa spektakularno nisam naučila, pa ni manje od spektakularnog, ali sam se bezbroj puta zasmejala i to je extra razlog zašto volim da boravim na ljis-u.
Ne nekim drugim pdf-ovim nailazila sam na neke info koje me zanimaju, ali tamo povremeno ili nikako ne pišem.

sta ja znam slabo ja ucim, od kad radim ovaj posao koji radim, slabo pamtim, previse stresa, napora, brojki u glavi

al nauci se uvek nesto, malo i o ljudima, al to sam znao i bez foruma, tj. predpostavljao ovde se samo dokazalo

blagodarim

Nisam naucio nista specijalno,ali sam se zato dobro zezao.
Sto se tice forumasa krstarice,apsolutno nikakvih problema nisam imao bukvalno ni sa kime.
Ne pripadam ni jednom "klanu",a umem i da se ne pojavim na forum po par nedelja.

blagodarim

Gde si DeeLijo! :)

Da sublimiram - upoznao sam neke mnogo dobre ljude, neke potom i u RL.
Da sam nešto puno naučio - nisam, nije forum Politikin Zabavnik, a i ja ne idem na one "pametne" forume.
Pre sam voleo da dolazim ovde, lepo je ovde komunicirati sa ljudima, zaštićeni anonimnošću iskreniji su nego u RL, ali je onda došao period kad je ljis bio pun pacijenata koji su ovde iživljavali svoje frustracije pa sam batalio na neko vreme.

P.S. Ovi novi moderatori sve neki liberalni, ne banuju, ne zaključavaju teme, ne ebu 2% :namcor:

blagodarim

svako leci neke potrebe,i ko se izleci njega vise nema na krsti...

Da,bas ima puno da se nauci od tema tipa "koje bi ste jelo dali forumasu iznad","oceni forumasa iznad","ljis asocijacije","kaladont","sta mislis o forumau iznad"...i ostalim trololo tinejdz zajebancijama.

nemam nista protiv tema tipa sta mislite o osobi iznad ako se iznosi neko ozbiljno misljenje o oi,a ne ismijavanje iste jer ovdje dolaze i pristojni ljudi

inace mislim da je ovaj pdf trebalo podijeliti na dva dijela, jedan u kojem ce se pricati nebuloze, neslane sale, glupiranje itd i jedan ozbiljan dio u kojem bi ljudi razgovarali o ljubavi i sexu, jer su to ipak ozbiljne pojave u nasim zivotima i ne treba praviti cirkus od istih

- - - - - - - - - -

sve to kazem jer sam primjetila da su ovdje nekad svracali ozbilni, pametni ljudi, koji su zaista imali sta i da kazu, a svelo se na malo njih, ostali su u 90% slucajeva lovatori tudjih guza i grupa salabajzera a to je steta velika jer krstarica ipak nije neki mali, neozbiljan i nebitan sajtic:)

nemam nista protiv tema tipa sta mislite o osobi iznad ako se iznosi neko ozbiljno misljenje o oi,a ne ismijavanje iste jer ovdje dolaze i pristojni ljudi

inace mislim da je ovaj pdf trebalo podijeliti na dva dijela, jedan u kojem ce se pricati nebuloze, neslane sale, glupiranje itd i jedan ozbiljan dio u kojem bi ljudi razgovarali o ljubavi i sexu, jer su to ipak ozbiljne pojave u nasim zivotima i ne treba praviti cirkus od istih

- - - - - - - - - -

sve to kazem jer sam primjetila da su ovdje nekad svracali ozbilni, pametni ljudi, koji su zaista imali sta i da kazu, a svelo se na malo njih, ostali su u 90% slucajeva lovatori tudjih guza i grupa salabajzera a to je steta velika jer krstarica ipak nije neki mali, neozbiljan i nebitan sajtic:)

bio je podforum "ozbiljno o LJiSu", ne znam sto ga vise nema

Back