- Poruka
- 5.913
Zbog chega je to zabranjeno reci, a moderator? Jeli ovo forum ili diktatura? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Su - 37 , gledo' ja na youtubu, mada spremaju avion koji će biti daleko superiorniji nego prvo navedeni.
Hugo opet si po obicaju promasio![]()
najbolji presretac trenutno je MIG-31 BM ! I to onaj novi BM ne stari da ne bude zabune,jer postoje dva sa istom oznakom.
prvo poseduje radar ZASLON-M trenutno tehnicki naj savrseniji i naj jaci radar koji se ugradjuje u bilo koji borbeni avion . AVione vecih gabarita vidi na 400km !
poseduje rakete r-37 dometa nesto manjeg od 400km. sto je raketa najveceg dometa od svih V-V raketa.
brzinom koju ostvaruje (nesto malo manje od 3M ) to je trenutno najbrzi borbeni avion na svetu.
jednom recju, najbolji presretac![]()
MIG-31 treba da ide u penziju, njegov parnjak Tomcat je vec penzionisan. Inache kad sam rekao presretach, mislio sam na air superiority fighter, lovac za vazdushnu borbu. Su-35BM je inache mnogocelevoj istrebitelj, a ja sam mislio samo na njegovu komponentu za vazdushnu borbu. Su-35BM je ruski ekvivalent JSF samo mnogo uspeshniji, tako da pored njega Rusima ne treba drugih lovaca.