СТВАРНИ ГУБИЦИ НАТО-а 1999-те

Pjer_Nis:
Kakva bre strahovita ubojna moc?
Kakav S-300? Ti izgleda bas volis da pricas o stvarima o kojima pojma nemas.

Super Galeb - jedan top (23 mm), dva teska mitraljeza + dve tone drugih borbenih sredstava (bombe, napalm i slicno)
S-300 - mozda nemam pojma sta pricam, ali znam sta sam vdeo, a to nije bio mitraljez nego raketa, a s obzirom na kojoj visini je nemacki aviom pogodjen, zakljucak je ili rusi ili neverovatan napredak (nase ratne industrije) preko noci

informaticaplus:
Super Galeb - jedan top (23 mm), dva teska mitraljeza + dve tone drugih borbenih sredstava (bombe, napalm i slicno)
S-300 - mozda nemam pojma sta pricam, ali znam sta sam vdeo, a to nije bio mitraljez nego raketa, a s obzirom na kojoj visini je nemacki aviom pogodjen, zakljucak je ili rusi ili neverovatan napredak (nase ratne industrije) preko noci

On hoće reći, ako je to bio 'nevidljivi' avion za radare, logično je da ga je 'skinuo' neki dobar strelac sa protuavioncem!!??.....

Pjer_Nis:
E moj ti, ja sam Venikov sajt citao za vreme rata, skinem i odstampam sve pa citam s drugarima. Tada je to imalo svrhu podizanja morala, ali sada, posle svega, vise nisam bas siguran sta je istina a sta lovacke price. Ja bih bas voleo da je sve to tacno, ali vreme nije pokazalo nista u tom pravcu.
Znam za taj sajt, jer to je jedino mesto gde se dotični Gavrilović pominje, ali mi ni najmanje ne uliva poverenje, više izgleda kao precizno prepisana lovačka priča, kako reče Pjer.

Kada se laž nakiti preciznim podacima kao u ovom slučaju, onda izgleda znatno uverljivije, ali ipak postoje načini da se proveri da li je istinita. Ova, nažalost, nije prošla taj test.

informaticaplus:
Гарантујем МАЈКА РУСИЈА, али наши вешто крију, претња од НАТО-а и даље постоји и није паметно открити све карте у првој рунди

Back