stvari za pegliranje

A ako ti pošalje sms u kom spominje kitu, prolazi li to? :D

:zcepanje: joj, od famoznog tipa sa kojim sam se spetljala i koji mi je svrsio preko gatja a da me ni za sisu nije uhvatio i posle pobegao, dobila sam opsiran sms sledece sadrzine:

mesto desavanja: RSI (radnicke sportske igre) u Chanju. On je izgoreo na suncu i otisao u sobu da se otusira, legao u krevet i onako mamuran pokrio se samo peskirom i zaspao. Ja dolazim sa plaze, greskom ulazim u njegovu sobu i zaticem ga kako spava a peskir podignut :zcepanje:....ja zakljucavam vrata, skidam peskir i sedam na njega....on i dalje spava...ja jasem rodeo, svrsavam, on i dalje spava ali i on svrsava.....i tako 3 puta a on i dalje spava....i op, odjednom se budi (to samo on i njegova masta znaju zasto :zcepanje:) a ja i dalje jasem.....:zcepanje:.....e sad kad ga sretnem odmah se setim tog sms-a....bas kulj.....:manikir::klap:

e tad bi mu dala po njusci:rtfm:

:dash:
Oralni seks, da ti to radi takav bezobraznik koji poklanja cveće? :eek:

:D
:zcepanje: joj, od famoznog tipa sa kojim sam se spetljala i koji mi je svrsio preko gatja a da me ni za sisu nije uhvatio i posle pobegao, dobila sam opsiran sms sledece sadrzine:

mesto desavanja: RSI (radnicke sportske igre) u Chanju. On je izgoreo na suncu i otisao u sobu da se otusira, legao u krevet i onako mamuran pokrio se samo peskirom i zaspao. Ja dolazim sa plaze, greskom ulazim u njegovu sobu i zaticem ga kako spava a peskir podignut :zcepanje:....ja zakljucavam vrata, skidam peskir i sedam na njega....on i dalje spava...ja jasem rodeo, svrsavam, on i dalje spava ali i on svrsava.....i tako 3 puta a on i dalje spava....i op, odjednom se budi (to samo on i njegova masta znaju zasto :zcepanje:) a ja i dalje jasem.....:zcepanje:.....e sad kad ga sretnem odmah se setim tog sms-a....bas kulj.....:manikir::klap:

:zcepanje::rotf::hahaha: O ljudi... :rotf::rotf::rotf:

polacu ti broj moje sobe kad zagorim na suncu pa ti greškom navrati :per:

Žene,
Jel vam se gade ove stvari:
• SMS: "Kako je moja mala mačkica?"
• cveće na poklon i slične strahote
• "Znaj da mi je mama najvažnija"
• Tip naruči limunadu a vi pivo, pa se on predomisli i uzme pivo

Šta još?

Joj uzas :sad2:
Jednom sam dobila na poklon cvece u saksiji, malo je falilo da se rasplacem- nije mi bilo jasno kako osoba sa kojom sam bila tada i to duze vreme, nije uspela da me upozna toliko da shvati da ne volim cvece..jos u saksiji..pa to baki da poneses je ok
A to za limunadu..hahaha, desavalo mi se da momak pije vino a ja pivo, i najcesce obrnu kad donesu :mrgreen:
A sa maminim sinovima nemam iskustva, srecom

Back