"Stvari su jasne da ovo nisu interesi Srbije, već tuđi": Lidija Vukićević napustila UDUS

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
19.816

„Stvari su jasne da ovo nisu interesi Srbije, već tuđi“​

Lidija Vukićević napustila UDUS​

Screenshot_4.png

Lidija Vukičević, glumica poznata po svojoj ulozi u seriji "Bolji život", koja se emitovala od 1987. do 1991. godine,
istupila je iz Udruženja dramskih umetnika Srbije.

„Poštovane kolege, Udruženje filmskih glumaca Srbije u sapoštenju za javnost od 17.12. daje gotovo obavezujuće
uputstvo, kako da podržimo studentske zahteve. Odmah da se razumemo, studenti su mladost koja je sama po sebi
buntovna i posebna, pa ih izuzimam iz naše filmske priče.

Šta je ovo sa nama glumcima?
Puna su nam usta demokratije, slobode mišljenja i izražavanja, a sada se izdaju neka obavezujuća uputstva i
podrazumeva na saglasnost. Za koga, za čije interese?

Poštovane kolege, poznato nam je da interes govori sve jezike i igra sve uloge, pa čak i ulogu nezainteresovanog.
Maske su skinute, stvari su jasne da ovo nisu interesi Srbije već tuđi.

U takvim okolnostima ja ću uvek birati interes Srbije koju je predsednik Vučić uzdigao do neslućenih razmera.
Moj interes je, dakle, kristalno jasan, a vaš će se pokazati u nedeljama pred nama.
U takvim okolnostima istupam iz članstva ovog udruženja, okrenuta da se borim za Srbiju, njenu neutralnost i
slobodu“, objavila je Lidija Vukićević.

https://n1info.rs/vesti/lidija-vukicevic-napustila-udus/

U takvim okolnostima ja ću uvek birati interes Srbije koju je predsednik Vučić uzdigao do neslućenih razmera.

Svašta. Ne znam šta da drugo da napišem.

Ne znam da li igra u nekim pozorišnim predstavama, ali..ne vidim je ni na reklamama i u novjim TV serijama, pa da ima razloga što tako priča o AV.

Ovde stavljam tačku jer neću da počnem da pišem, onako kako znam...

Svašta. Ne znam šta da drugo da napišem.

Ne znam da li igra u nekim pozorišnim predstavama, ali..ne vidim je ni na reklamama i u novjim TV serijama, pa da ima razloga što tako priča o AV.

Ovde stavljam tačku jer neću da počnem da pišem, onako kako znam...
Ova dama je odavno pokazala i dokazala svoj IQ...
Vidi se da ona nije pisala ovaj tekst, samo je dobijeni prosledila...
Potpuno nevažna osoba...
Želim joj mnogo polugolih fotki na plažama Dubaija i Kipra...

Izgleda su naprednjaci poslali "zadatak" svim svojim glumcima da budu drama queen sa nekim patetičnim potezima i saopštenjima.

Tako je to kad se prodaš i moraš da uniziš svoje delo i karijeru jer si se podanički priklonio oportunističkom koruptivnom kolektivu zbog sitnih beneficija.

Back