Stvari i likovi koji se ponavljaju iz filma u film?

mislim da ovde svi vec znaju sta predstavlja marfijev zakon

Lepo si rekla "mislim" znaci da nisi 100% sigurna u tvrdnju pa ti je izjava besmislena...Mozda ipak ima neko ko u potpunosti ne zna sta je M. zakon...sta ima lose sto sam rekao????:dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand:

A i nije mi bila namera da obrazujem "glupu narodnu masu" sta je Murfijev zakon,nego sam samo do sam pisao post slucajno se setio te zezancije pa po analogiji re'ko ajde da stavim u post - kao da se u svakom americkom filmu uvek desi Murfijev zakon sto se tice kola i tockova....meni bilo smesno pa sam napisao:):):):)

A ti bi mogla malo vise da obratis paznju na temu a ne da merkas i meris moje postove i da od 20 postova koje sam poslao odjednom u 4 sata izjutra, nalazis mi dlaku u jajetu i podgrevas vatru da ispadne da su ljudo kao glupi a ja sad kao pametan pa im objasnjavam sta je Murfijev zakon...
Ja se trudio da doprinesem temi koliko god mogu bez ijedne mogucnosti da uvredim nekoga........
Stvarno ne razumem tvoj komentar.........Ko zna sta je Murfijev zakon ok,ko ne zna(mada retkost) mozda se zainteresuje,jer ovaj forum posecuju i neki veoma mladi ljudi itd.....Znaci nisam nista pretenciozno napisao........"da bi se nekom solila pamet" ili da bi se "pametovalo"
A to ne moras da unosis vatru iz drugih tema i da svaku temu unakazis,svaka tema je prica za sebe,i ako se u jednoj temi nismo slozili ne znaci da necemo u drugoj imati identicna misljenja

Inace tema je veoma i lepa i zanimljiva, i stvara vedro raspolozenje kod citalaca,eto neki se slatko ismejali prema tome nemoj da je kvaris trazeci dlaku u jajetu u tudjim postovima nego gledaj da i sama doprineses temi na sto bolji nacin....
A posto vidim da sam ti postao zulj na peti ajde onda da otvorimu ti ija temu Tacka vs.bRu zLi pa tamo mozes da lecis svoje komplekse i da ti ja sluzim kao vreca za iskaljivanje frustracija!!!!!!

Pozdrav svima pisite i dalje super da postoji ova tema uvek sam hteo nekom da ispricam za sve nebuloze iz filmova koje me ili iritiraju ili zasmejavaju ili naivno uradjene i u svakom filmu sve isto aova tema je pravo mesto za to!!!!!!!!!!!!!!:super::super::super::super::super::super::super::super::super::super::super:

Au koliko postova za redom....:eek:

Aaaa sta kazes Urke????Jel sam zasluzio reputacioni poen zbog tolikog truda????
p.s.Pa uvek me nerviralo kako su neki filmovi naivno uradjeni kao da smo bre mi publika zakrzljali ljudi sa IQ-om od 50.....
He he koliko se samo iznervira ona devojka sa lepim avatarom sto rece "Ama zasto bre trci po sred puta bre" :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

U ratnim filmovima 5 lika iz hilikoptera pucaju sa snajperima na glavnog baju iz filma a on se krije na zemlji iza tankog drveta i ne mogu da ga pogode a sve unistise drvo i u jednoj milisekundi on iskace sa drvenim lukom i strelom i sa 5 kilometara razdaljine gadja uvis i pogodi vozaca helikoptera u oko i on naravno gubi kontrolu nad letelicom i helikopter se slupa u stene ili padne u more pa eksplodira (mozda neki negativac zna da pliva pa se izvuce):hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Dobro mozda sam malo preuvelicao ali ama slicnih desavanja ko npr u Rambu.....

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
ulepsa mi dan :cmok2:

Evo malo zanimljivosti - sta smo naucili iz americkih filmova:

-jedna šibica je dovoljna da osvetli sobu bilo koje veličine
-sa svakog prozora u Parizu se vidi Ajfelov toranj
-kašalj je znak smrtonosne bolesti
-detektiv može rešiti slučaj samo ako je suspendovan sa dužnosti
-svaka brava se u sekundi može otvoriti šnalom ili spajalicom, osim ako to nisu vrata koja vode u zgradu u plamenu u kojoj je zarobljeno dete
-nije potrebno reći 'dobar dan' ili 'doviđenja' kad započinjete ili završavate telefonski razgovor
-muškarac neće ni trepnuti dok prima najokrutnije udarce ali će se tresti od bola dok žena pokušava očistiti njegove rane
-pošteni i radni policajci po pravilu bivaju upucani tri dana pre penzije
-ventilacioni sistem zgrade je odlično mesto za sakrivanje, nikome neće pasti na pamet da vas tamo potraži
-ako odlučite plesati na sred ulice, svako na koga naiđete znaće korake
-ako se susretnete sa zlim međunarodnim teroristom sarkazam i duhovitost su vaše najbolje oružje
-kad plaćate taksi, ne morate gledati u novčanik dok vadite novčanicu, zgrabite jednu nasumice i dajte, biće to tačan iznos
-nije važno ako ste viseštruko nadbrojani u borbi koja uključuje borilačke veštine-vaši neprijatelji će strpljivo čekati da vas napadnu jedan po jedan

Jedan čovek koji puca u dvadeset ljudi ima više šanse da ih ubije,
nego dvadeset ljudi koji pucaju u jednog čoveka.

Kuhinje nemaju prekidače za svetlo. Kad u nju ulazite noću, treba samo
da otvorite vrata frižidera i koristite njegovo svetlo kao zamenu.

Majke svakog jutra pripremaju jaja, slaninu i kolače za svoga supruga
i decu, iako oni nikada nemaju vremena da ih pojedu.

Jednom nanesen ruž za usne nikad se neće izbrisati - čak i dok ronite
s punom ronilačkom opremom.

Policajcima se uvijek dodeljuju partneri koji su njihova potpuna suprotnost.

Automobili koji se sudare gotovo će uvek eksplodirati u plamenu.

Čak i pri vožnji niz potpuno ravan put neophodno je energično okrenuti
volan s leva na desno svakih nekoliko trenutaka.

Ako pozelite da se izdajete za nemačkog oficira, nije neophodno da
znate nemački jezik - dovoljan je nemački naglasak.

Šef policije uvek će suspendovati svoga glavnog detektiva ili će mu
dati 48 sati da završi posao.

Što vise muškarac i žena mrze jedno drugo, veća je verovatnoća da će
se zaljubiti.

Kada su sami, svi stranci više vole da govore engleski.

Skidanje do struka može muskarca učiniti neranjivim za metke.

Ako borave u opsednutoj kući, žene treba u najoskudnijem rublju da
istraže svaki neobičan zvuk.

Ako treba ponovo da napunite oružje, uvek ćete imati dovoljno municije
- čak iako je pre toga uopšte niste ni poneli.

Ako se nadjete uhvaćeni u situaciju koja se može brzo razjasniti
jednostavnim objašnjenjem, za ime Boga, držite usta zatvorena!

Ako vidite veliko staklo, neko ce ubrzo biti bačen kroz njega.

Ako vas neko lovi po gradu, možete se skloniti u paradi Svetog
Patrika koja je otvorena u svako doba godine.

Kada je neko zaljubljen, uobičajeno je da oduševljeno zapeva pesmu.

Kada je osoba onesvešćena udarcem u glavu, ona nikada neće pretrpeti
potres ili ostećenje mozga.

Kada se vozi auto, normalno je gledati - ne na put, već u osobu koja
sedi pokraj vas ili na stražnjem sedištu, za vreme celog putovanja.

Na kompjuterskom ekranu nikada se ne vidi kursor, nego samo: "Enter
Password Now".

Prezivećete bilo koju bitku u bilo kom ratu osim ako ne napravite
grešku i pokažete nekome fotografiju vase voljene koja vas čeka kod kuće.

Televizijske dnevne vesti obično sadrže priču koja vas licno pogadja
tačno u tom trenutku.

Lako je prizemljiti avion ako postoji neko u kontrolnom tornju da vam
daje uputstva.

Električna ograda dovoljno moćna da ubije dinosaurusa neće izazvati
trajne posledice kod osmogodišnjeg deteta.

Tokom svih policijskih istraga biće neophodno bar jednom posetiti striptiz-klub.

Uvek je moguće parkirati neposredno ispred zgrade koju posećujete.

Uvek možete pronaći motornu testeru kada vam zatreba.

Većina ljudi čuva album novinskih isečaka, posebno ako je neko od
njihove porodice ili prijatelja poginuo u neobičnoj nesreći.

U Americi svaki "dejt" završi fakingom.

U Americi se niko ne vozi podzemnom osim kad beži pred FBI-em ili
psihokillerom.

U Americi je do 40. godine sasvim O.K. živeti sa cimerom/cimerkom.
Nijedna žena ne planira udaju pre 40-te. Nijedna žena ne planira da
ima decu prie 45-te.

Ljudi kod kuće skoro nikad ne idu u WC, ali dok su na poslu, pola
vremena rade, pola provode u unisex WC-u. Niko ne radi fizički
posao, svi rade po kancelarijama ili su glumci...

99% nećes izgubiti parnicu (ma koliko glupa bila) ako te brane glavni likovi.

U americkim filmovima niko ne pegla. (Izuzetak originalna verzija filma "Lak za kosu").

U avionu uvek postoji osoba vise nego kvalifikovana da isti ne samo prizemlji, nego usput izvodi i lupinge da zabavi dokone vatrogasce u trenucima najvece napetosti.

Iako ne postoji nikakva opasnost od pozara i sl., policajci nikad ne pale svetlo, koriste iskljucivo baterijske lampe.

Postojanje serijskog ubice sa sekirom nece vas naterati da bezite iz kuce, zakljucacete vrata i bezati po kuci kao muva bez glave.

Po povratku kući obavezno je popiti čašu nekog žestokog pića...

Američka zastava mora se zavijoriti makar u jednom kadru filma...

Domacice sa viklerima, maskom na celu citaju Tihi Don pred spavanje(146.str koja se nadje u trenutku)i to traje 3 cekunde pa se navlaci maska, iskljucuje lampa

U svakom filmu MORA SE SPOMENUTI: crkveni praznik, zajednistvo porodice i sl.

Vanzemaljci znaju engleski

Uvek postoji lik u filmu koji nije haker, ali je, eto, prirodno talentovan da udje i na sajt Pentagona.

Back