bRu zLi
Poznat
- Poruka
- 9.401
Ubicu gurne zrtva i ubica padne sa terase zgrade balkona i sl i zrtva pogleda i vidi poginuo ubica ne mrda sve krv oko njega i slicno onda on odahne i pogleda opet dole za 5 sekundi kad ono ubica nestao.....
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uvek kad se voze kola i zuri se da se negde stigne pukne im guma kad nemaju rezervnu a ako imaju rezervnu puknu im obe - he he Murfijev zakon Ako nesto moze poci naopako poci ce naopako odjednom u najgorem mogucem trenutku
Najnerealnija scena je kad posle sexa zena ustaje sva obmotana posteljinom
mislim da ovde svi vec znaju sta predstavlja marfijev zakon
Au koliko postova za redom....
Aaaa sta kazes Urke????Jel sam zasluzio reputacioni poen zbog tolikog truda????
p.s.Pa uvek me nerviralo kako su neki filmovi naivno uradjeni kao da smo bre mi publika zakrzljali ljudi sa IQ-om od 50.....
He he koliko se samo iznervira ona devojka sa lepim avatarom sto rece "Ama zasto bre trci po sred puta bre"
U ratnim filmovima 5 lika iz hilikoptera pucaju sa snajperima na glavnog baju iz filma a on se krije na zemlji iza tankog drveta i ne mogu da ga pogode a sve unistise drvo i u jednoj milisekundi on iskace sa drvenim lukom i strelom i sa 5 kilometara razdaljine gadja uvis i pogodi vozaca helikoptera u oko i on naravno gubi kontrolu nad letelicom i helikopter se slupa u stene ili padne u more pa eksplodira (mozda neki negativac zna da pliva pa se izvuce)
Dobro mozda sam malo preuvelicao ali ama slicnih desavanja ko npr u Rambu.....
Šef svih policajaca u nekoj policiskoj stanici je uglavnom debeli crnac.
Ukinuce nam smajlije zbog tebe....
pa hvala puno.
a sta je to?