Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Treba mi nesto sto lako mogu da zalepim i odlepim sa stakla, a da moze da izdrzi nekih 1-2kg max I da moze da stoji tu dugo. Gledao sam one vakum gumice ali to mi izgleda previse slabo, a I ne drzi nesto dugo (pod dugo mislim DUGO)
Treba mi nesto sto lako mogu da zalepim i odlepim sa stakla, a da moze da izdrzi nekih 1-2kg max I da moze da stoji tu dugo. Gledao sam one vakum gumice ali to mi izgleda previse slabo, a I ne drzi nesto dugo (pod dugo mislim DUGO)
Ma meni ne treba nista ozbiljno nego samo neko ako moze da mi predlozi nesto sto uopste moze da se tako lepi za staklo pa cu ja to prilagoditi sebi kako mi treba. Ne mora cak ni da izdrzi ovih 1kg, ja cu to videti kako cu ali mi treba samo ideja sta moze da se iskoristi
Neznam sta bi to bilo od tereta,ali sigurno je dobro u dugo moze da izdrzi,bezbojni silikon ili ti barsil kako ga neko zove.zaboravi sam reci skida se lako skalpelom i acetonom
Ne treba mi ni bas toliko veliko. Ne treba meni to da bi ja drzao staklo, vec da bi zalepio neku lajsnicu o koju bi bile neke stvarcice, a opet da bude lako za skidanje i premestanje.