Kako Rusija nije ugrozena kad se kod njenih granica ratuje? Kako je bilo Amerikancima kad je Sovjetski Savez prijetio III Svjetskim ratom oko kubanskog pitanja a to je bilo nadomak Amerike. Amerika tada nije bila bezbjedna.
Pa ratuje ona.Kako Rusija nije ugrozena kad se kod njenih granica ratuje?
Kako ratuje ona, kad Zapad pomaze Ukrajincima??? Jel se sjecas kako su lako usli u Gruziji i otcijepili Juznu Osetiju i Abhaziju?Pa ratuje ona.
To je kao onaj Izraelac što je ubio roditelje pa tražio milost suda jer je Siroče
Pa Rusija je napala UkrajinuKako ratuje ona, kad Zapad pomaze Ukrajincima??? Jel se sjecas kako su lako usli u Gruziji i otcijepili Juznu Osetiju i Abhaziju?
A zasto Amerika pomaze Ukrajini i ne dozvoljava Rusiji da okupira cijelu Ukrajinu i moldavsku Transistiju? To nije u redu.Pa Rusija je napala Ukrajinu
Zato je retardirano da se žalite: "Ljudi pa u blizini Rusije je rat, pravi pravcati!"
Pa, nije u redu ako si Mentalno Bolesni Pas po imenu vladolf putIerA zasto Amerika pomaze Ukrajini i ne dozvoljava Rusiji da okupira cijelu Ukrajinu i moldavsku Transistiju? To nije u redu.
A zasto nisu zastitili Gruziju nego je Rusija blitz krigom otcjepila Juznu Osetiju i Abhaziju?Pa, nije u redu ako si Mentalno Bolesni Pas po imenu vladolf putIer
U svim drugim slučajevima je genijalno
Čak ni ja tad nisam bila Woke prema ruskoj pretnjiA zasto nisu zastitili Gruziju nego je Rusija blitz krigom otcjepila Juznu Osetiju i Abhaziju?
Koji svet?Čak ni ja tad nisam bila Woke prema ruskoj pretnji
Ali od 2012. agitujem da se svet probudi
SAD, EU.Koji svet?
господин Си још увек није разговарао са украјинским председником Володимиром Зеленским, док је у више наврата у истом периоду говорио са господином Путином. https://srbin.info/svet/kina-pocinje-sa-isporukama-oruzja-u-rusiju/SAD, EU.
Oni su pogrešno gledali Putina kao da je normalan
Koji svet?
Naravno da nece proterati te zone, nego se njima samo nece ispunjavati interesi.U jednom turskom casopisu, procitao sam da se stvara novi vojni lager: Rusija, Kina i Iran koji ce imati zadatak protjerati americke interesne zone sa azijskog kontinenta.
Turska ce biti u krizi ako izbore izgubi Erdogan, koji bi jos danas zelio izaci iz NATOa da nema pritisak ataturkovaca iz Republikanske stranke bliski Americi.