stvaAarno neodlucna...

• Začetnik teme Začetnik teme neprilagodjena
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
N

neprilagodjena

Gost
ljudi,ima li nekog da studira na FTN-u?ja ovih dana treba da upisem,ali nisam jos sigurna sta :( prosla sam i na gradjevini i na racunarstvu i automatici,ali nikako da se odlucim sta cu!molim vas pomozite CMOK

neprilagodjena:
ljudi,ima li nekog da studira na FTN-u?ja ovih dana treba da upisem,ali nisam jos sigurna sta :( prosla sam i na gradjevini i na racunarstvu i automatici,ali nikako da se odlucim sta cu!molim vas pomozite CMOK
Eve ja sam ti lutko sa FTN-a. Peta godina, pa mozda mogu da ti pomognem. Gradjevina je po carshijskim pricama dosta teshka. Tu ti nisam pametan. Imam gomilu drugara koji idu bash na automatiku. Pocetak tih studija je relativno tezak zbog obilja matematika, elektro predmeta...Na vishim godinama, u stvari vec na trecoj postaje ladovina. Projekti i prakticni zadaci ce ti doprineti ravnanju donjeg dela ledja i krivljenju kicme ali ce ti pomoci da kroz konkrektne probleme dosta toga naucish.
Pozdrav.
P.S. Puno srece.

neprilagodjena:

Imas lijep izbor; racunarstvo i automatika su laksi od drugog odsjeka na ETF-u, (EET ili E1), puno jednosemestralnih predmeta, a to MNOGO znaci, vidjeces. Nije tesko ako imas sklonosti ka matematici i programiranju - vjerovatno imas cim si polagala prijemni za ovo, a i gradjevina trazi dosta matematike. Racunarstvo je upravo takvo kako mu ime kaze, imas dosta programiranja, nije lako - ipak je to elektrotehnika, ali se moze. Za gradjevinu ti ne znam puno reci. Izaberi ono sto zelis biti kad zavrsis, a to mozes samo ti odluciti. Srecno.

laa-laa:
neprilagodjena:

Imas lijep izbor; racunarstvo i automatika su laksi od drugog odsjeka na ETF-u, (EET ili E1), puno jednosemestralnih predmeta, a to MNOGO znaci, vidjeces. Nije tesko ako imas sklonosti ka matematici i programiranju - vjerovatno imas cim si polagala prijemni za ovo, a i gradjevina trazi dosta matematike. Racunarstvo je upravo takvo kako mu ime kaze, imas dosta programiranja, nije lako - ipak je to elektrotehnika, ali se moze. Za gradjevinu ti ne znam puno reci. Izaberi ono sto zelis biti kad zavrsis, a to mozes samo ti odluciti. Srecno.
jos uvek ne znam ali hvala svejedno... :roll:

Back