Studiranje i na kredit

Онај ко упадне на буџет, за њега јесте бесплатно.
Али да би упао на буџет, мора се потрудити- имати и добре оцене из школе, а и добро урадити пријемни испит.

Hej, cao vesela djevojko !

Upravu si. Na budzxet idu bas dobri ucenici mada je i studiranje na buzxetu preskupo za porodicu koja salje dijete na studije.
Gledam nesto sebe... za koju godinu i ja cu bar jedno dijete da posaljem u Beograd na studije. Ali dobro sto da se radi.

У праву си што се тиче прве реченице, али што се тиче друге, не баш...

Да ти дође економиста са завршеним факултетом у Београду са 9 и са завршеним у Црној Гори са 9, објективно кога би запослио, односно позвао на разговор?
Na zalost...
Onog koji ima bolju vezu

Upravu si. Na budzxet idu bas dobri ucenici mada je i studiranje na buzxetu preskupo za porodicu koja salje dijete na studije.
Gledam nesto sebe... za koju godinu i ja cu bar jedno dijete da posaljem u Beograd na studije. Ali dobro sto da se radi.

Зашто га шаљеш у Београд, када имате толико добре факултете и професора на истима?

:)

Zato sto imam dobre veze u Beogradu :rotf:

Па када вас је пола Београда...А у Црној Гори је како тешко убацити дете, тамо се сви знате?

Сам си рекао да вас има 700 000 тако да је тешко да не знаш неког пријатеља који зна неког декана на факултету...

Тихи стварно некада имаш добре постове, али брате колико пута у тим постовима поменеш Тадића, то је ненормално.Мислим да ти је Тадић постао опсесија...:roll:

Тадић је представник ЕУропског режима у Србији.Данашњим властима Милошевић није излазио из уста(па и данас је тако).

Тадић је представник ЕУропског режима у Србији.Данашњим властима Милошевић није излазио из уста(па и данас је тако).

Добро, али није зар мора УВЕК да помeне Тадића за било коју ману државе, зар је могуће да је он за све крив, можда за неке ствари, али за све сумњам...

Svakom firmom "rukovodi" partijski covjek i svaka firma ima pored njega i jednog pametnog covjeka koji obavlja sve vazne i odgovorne funkcije i on se nalazi u sijenci.
Partijski covjek u glavnom zna lijepo da govori. Ima lijepu dikciju... a pamet i znanje. Pa ko jos to trazi od njega :dash:

Мислим да није тачно...Можда, ако је у питању државна фирма, али што се тиче приватних мије тако...Мој ћале и мој деда имају фирму и они је потпуно сами воде, имају још само књиговоћу и то је то...

Па када вас је пола Београда...А у Црној Гори је како тешко убацити дете, тамо се сви знате?

Сам си рекао да вас има 700 000 тако да је тешко да не знаш неког пријатеља који зна неког декана на факултету...

A ne jadan nebio...
mislim da je svakom Crnogorcu zivotni san da vidi Beograd i da prozivi izvjesno vrijeme u njemu. Najbolji nacin je da studira kao mlad covjek. Ako je moguce i da se zaposli tamo.
kad vidim da tebi od Vozdovca do Rakovice treba 2 sata onda je meni bolje ovako ... penzionerski, usporeno. Od posla do kuce 1 - 2 minuta maksimalno i to ako te neko zadrzi uz put ;) :lol:

A ne jadan nebio...
mislim da je svakom Crnogorcu zivotni san da vidi Beograd i da prozivi izvjesno vrijeme u njemu. Najbolji nacin je da studira kao mlad covjek. Ako je moguce i da se zaposli tamo.
kad vidim da tebi od Vozdovca do Rakovice treba 2 sata onda je meni bolje ovako ... penzionerski, usporeno. Od posla do kuce 1 - 2 minuta maksimalno i to ako te neko zadrzi uz put ;) :lol:

И да остане тамо...

Добро, али није зар мора УВЕК да помeне Тадића за било коју ману државе, зар је могуће да је он за све крив, можда за неке ствари, али за све сумњам...
За све што је лоше у апарату који се зове држава одговара власт која је већ 9 година на челу.Апсолутно за све,а посебно за катастрофалан систем "образовања" или за лоше стање у судству и војсци.О лошим темељима на којима се заснива привреда не вреди ни причати.

Ако се изјасниш да си српска нацонална мањина из ЦГ са све изјавом из општине и печатом, моћи ће и твоје дете да конкурише за буџетско школовање.:D

A ne jadan nebio...
Виц:

Шта прво каже Црногорац кад се роди?

А ђе Београд?

Ако се изјасниш да си српска нацонална мањина из ЦГ са све изјавом из општине и печатом, моћи ће и твоје дете да конкурише за буџетско школовање.:D

Ja mojoj djeci necu odredjivati kako ce se nacionalno izjasnjavati.
Njima je na volju da imaju pravo na osjecaj pripadnosti naciji, vjeri, drzavi... :lol:

A ne jadan nebio...

fakat bizaran post; Crnogorac...poso...jos samo "diploma" fali...:eek:

Back