Studije u Austriji

• Začetnik teme Začetnik teme Tna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Tna

Početnik
Poruka
1
Jel studira/studirao neko u Austriji/Becu? Znate li sta je Studienplatznachweis (Admission Statement) koja treba da se prilozi uz prijavu za Master's studije? Ja vec imam diplomu fakulteta - sta ce im dokaz da su me na taj fakultet bili primili? A uzgred - nasi takav papir i ne izdaju. Ili ja nesto pogresno razumem... Unapred hvala.

Jel studira/studirao neko u Austriji/Becu? Znate li sta je Studienplatznachweis (Admission Statement) koja treba da se prilozi uz prijavu za Master's studije? Ja vec imam diplomu fakulteta - sta ce im dokaz da su me na taj fakultet bili primili? A uzgred - nasi takav papir i ne izdaju. Ili ja nesto pogresno razumem... Unapred hvala.

Voleo bih da neko sa iskustvom odgovori na ovo pitanje, jer i ja imam identican problem. Ovi u Krusevcu pojma nemaju. Rekli su mi: ..da, to preuzmete iz Beca gde pise na nemackom i srpskom, pa mi samo potpisemo.. ja pitam, znaci vec je neko uspeo da upise master? kaze ona, ne znam da li zbog mastera, ali zbog penzija su nam tako dolazili.. ?? kakve penzije kakve pm... Ovi u Becu su mi objasnili malo cas, da skola mora da odobri da se dalje upisuje master.. i to je malo nebulozno, ali sta sad? Unapred hvala takodje.

Back