Studije dokazuju da inteligentni ljudi imaju najmanje seksa

evo i razloga https://realiq.online/blog/what-is-the-iq-of-garry-kasparov/
Хајде да одговоримо на питање „Који је ИК Гарија Каспарова?“. Сматра се једним од најбољих шахиста свих времена у историји због његове владавине као шампиона током тако дугог временског периода. Као такви, људи често процењују да је његов коефицијент интелигенције у опсегу дубоко надарених. Међутим, то није случај. Немачки часопис Дер Спиегел ангажовао је тим међународних психолога 1987. и 1988. да спроведу низ тестова над Каспаровом где су вероватно користили висококвалитетне психометријске инструменте. Закључили су да је његов укупан коефицијент интелигенције 135, што значи да је умерено надарен, и приметили су да је његово памћење било најизузетнији део теста.
znaci nista posebno + daleko od toga da je frajer i sa (zbog) tih 135
Zavisi po kojoj skali. Čak i da je SAMO 135, ne spada u prosek već je visoko iznad . Izguglaj mi i po kojoj je skali.

Zavisi po kojoj skali. Čak i da je SAMO 135, ne spada u prosek već je visoko iznad . Izguglaj mi i po kojoj je skali.
Onoj po ko kojoj je to dovoljno za Mensu
Kasparov's Tested IQ: 135
While lower than inflated guesses, 135 still positions Kasparov comfortably in the "very superior intelligence" category possessed by just 2% of the population. This high intellect laid the foundation for his ascent in chess but grit and dedication mattered more.
Dakle nagadjanja su naduvana za sve poznate... imamo samo konstrukcije na osnovu dostignuca a ne stvarnog testiranja
1728054390981.png

Mozda se rezultati kriju da se ne bi narusio ne samo njihov licni autoritet nego i zvanicne nauke uopste

Da se nije testirao, narativ bi bio 190 kao i za Njutna/Ajnstajna i slicne, bez ikakvih dokaza. Nego tek tako kulta licnosti i kulta nauke radi.
Mi nemamo uvid u njegove testove jer i nemamo , već samo uvid u neke senzacionalističke novinske članke. Mislim da je mnogo iznad toga.
Ti geniji i nemaju šta da dokazuju , oni su dokazali .

Mi nemamo uvid u njegove testove jer i nemamo , već samo uvid u neke senzacionalističke novinske članke. Mislim da je mnogo iznad toga.
Ti geniji i nemaju šta da dokazuju , oni su dokazali .
Geneticar Frensis Krik dokazano 115
1728055354553.png

Za ostale se nista ne zna
Ukucao sam Ricard Fejnman i izlazi ovo
An IQ test administered in high school estimated his IQ at 125—high but "merely respectable", according to biographer James Gleick. His sister Joan, who scored one point higher, later jokingly claimed to an interviewer that she was smarter.

Pričao je direktor Mense Srb da je najveći rezultat koji možeš da dobiješ na testiranju 156 i više. Posle se valjda mogu raditi neki dodatni testovi, ali je njihova opšteprihvaćenost upitna. Tako da, ko god radi test iz prve ne može dobiti preko 156, a ova nagađanja o Tesli koji je imao preko 400 su... nagađanja.
Zezala sam se što se tiče najpametnijh - šahista ali da bi igrao i pamtio i povezivao kao svetski šampion ( njegov primer, naprimer) to ne možeš naučiti ili navežbati, prosto mora da postoji visoka inteligencija.

@Schrodinger .

Korektno bi bilo da si uz studiju priložio slike. Hoćemo da vidimo kako izgledaju ti muškarci visokog IQ-a koje žene neće
Pa da vidimo da li je stvarni uzrok inteligencija ili estetske prirode

Kad smo kod toga, moja najbolja drugarica dosta dejtuje, i dejtuje dosta likova istovremeno. Među ima baš svakakvih tipova fizički, ali sličnog ranga zanimanja. I kaže za jednog: pametan, uspešan, ali smrdi mu iz usta. I tu se završilo njihovo dejtovanje.

Po logici ove teme, trebalo bi izvući zaključak da žene ne vole pametne i uspešne :(

@Schrodinger .
Korektno bi bilo da si uz studiju priložio slike. Hoćemo da vidimo kako izgledaju ti muškarci visokog IQ-a koje žene neće :(
Nema ih... to jest nemaju IQ, samo su se proslavili u (pseudo?)nauci :p
Richard Feynman, jedva natprosecan sa 125, je ovaj. Bas i deluje tako. Mada medijski senzacionalisticki narativ bi bio da je ko zna kakav genije.

Poslednja izmena:
Zezala sam se što se tiče najpametnijh - šahista ali da bi igrao i pamtio i povezivao kao svetski šampion ( njegov primer, naprimer) to ne možeš naučiti ili navežbati, prosto mora da postoji visoka inteligencija.
Naravno, meni je najžalije mensaroša koji nisu šahisti - rekoh im 'prosipate bisere pred svinje'

Back