- Poruka
- 44.625
Tako piše u novinama …. Šta vi mislite kad ovako nešto pročitate ? A?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislimo da si temu trebala da otvoriš na Ženama.Tako piše u novinama …. Šta vi mislite kad ovako nešto pročitate ? A?
Kupi psaTako piše u novinama …. Šta vi mislite kad ovako nešto pročitate ? A?
Mislim da je greška u studiji, žena najbolji san ima pored mačke ili više mačaka....s muškarcem ima nemir, ako je ne smiri sam muškarac...
Још једна у низу некаквих лажних студија без доказа да је спроведена на неки објективан и ваљан начин. Која жена, поред ког мушкарца, који пас, да ли је квалитетнији сан мерен на неки начин или је реч о субјективној изјави, на крају ако више волите псе онда спавајте са псима ко вам брани.
Ovde je u pitanju kvalitet sna - da li se budiš noću zbog psa/muškarcaPas je veran. Pas nema zadnje namere.
Čak ni oni nisu imali ubedljiv zaključak, ali su odvalili to što su rekli. Ja bih dodao da su te koje su se javile na online upitnik neke usedelice koje ili niko neće ili su teško razočarane u prethodnu vezu pa im pas dođe za utehu.
Pa ne bi niti jedan čovjek imao loše namjere prema nekome ko ga za badava hrani, osigurava smještaj, medicinsku pomoć, vodi ga na izlete i slPas je veran. Pas nema zadnje namere.
Pas verovatno ne hrceOvde je u pitanju kvalitet sna - da li se budiš noću zbog psa/muškarca
Ne hrče, ali i psi ustaju nekoliko puta noćuPas verovatno ne hrce
ja ovo dvojako shvatamTako piše u novinama …. Šta vi mislite kad ovako nešto pročitate ? A?

Ni mačke ne hrcuNe, kod mene to ne može tako. Mislim, dugo godina sam živela sa mačkama i posebno mi je prijalo da spavaju na meni, to me opusštalo. Kera nisam imala.
Ali što se tiče muškaraca, nema ničeg boljeg od zaspati zagrljen sa nekim kad vam je lepo, posebno posle sexa
Ali zato ni stresnije kada pokušavaš da zaspiš a pun si sumnje i napetosti zbog nekih neraščišćenih pitanja koje te muče. Jednom tako do jutra nisam mogla da zaspim dok je on hrkao sve u 16

Meni hrkanje ne smeta, kada sam zadovoljna spavam odličnoNi mačke ne hrcu![]()
Onda si jedinstvena osim ako nisi navikla i malo oguglalaMeni hrkanje ne smeta, kada sam zadovoljna spavam odlično
mislim da je glupost ... i na tarabi pise sladoled pa se ipak ne lizeTako piše u novinama …. Šta vi mislite kad ovako nešto pročitate ? A?
Kako je onda dogi otpozadi?Pas nema zadnje namere.