Studija pokazuje da žena ima kvalitetniji san dok spava pored psa, nego pored muškarca !?

Још једна у низу некаквих лажних студија без доказа да је спроведена на неки објективан и ваљан начин. Која жена, поред ког мушкарца, који пас, да ли је квалитетнији сан мерен на неки начин или је реч о субјективној изјави, на крају ако више волите псе онда спавајте са псима ко вам брани.

Mislim da je greška u studiji, žena najbolji san ima pored mačke ili više mačaka....s muškarcem ima nemir, ako je ne smiri sam muškarac...
Још једна у низу некаквих лажних студија без доказа да је спроведена на неки објективан и ваљан начин. Која жена, поред ког мушкарца, који пас, да ли је квалитетнији сан мерен на неки начин или је реч о субјективној изјави, на крају ако више волите псе онда спавајте са псима ко вам брани.

Prema istraživanju dr Kristi L. Hofman, žene bolje spavaju pored „čovekovog najboljeg prijatelja“ nego uz svoje ljudske kolege. Vanredna profesorka ponašanja životinja i direktorka antrozoologije otkrila je da ljudski partneri, kao i mačke, podjednako ometaju san žena, dok su psi ređe budili svoje vlasnike.​
1778733442403.png
„Obrasci spavanja pasa se više poklapaju sa obrascima spavanja kod ljudi nego obrasci spavanja mačaka, što može objasniti zašto se majke pasa drže strožeg rasporeda spavanja“, objašnjava Hofman. „Pored toga, psi kao partneri u krevetu postigli su veće rezultate u pogledu udobnosti i bezbednosti nego ljudski i mačji partneri.“​

Čak ni oni nisu imali ubedljiv zaključak, ali su odvalili to što su rekli. Ja bih dodao da su te koje su se javile na online upitnik neke usedelice koje ili niko neće ili su teško razočarane u prethodnu vezu pa im pas dođe za utehu.

Čak ni oni nisu imali ubedljiv zaključak, ali su odvalili to što su rekli. Ja bih dodao da su te koje su se javile na online upitnik neke usedelice koje ili niko neće ili su teško razočarane u prethodnu vezu pa im pas dođe za utehu.

Ако је реч о онлајн анкети где се учесници сами јављају, онда нема ни говора о студији. Да би се спровела студија, потребни су контролисани услови и валидан узорак. И које су то мајке паса, жене родиле свог пса па онда спавају мирније са њим него са мушкарцем? Не крају, не бих никада држао крупну животињу у стану или кући, само у дворишту, а камоли у кревету, нема шансе ни да бих могао да уопште заспим са животињом у кревету. Рецимо, да би се направила евентуална студија, потребно је испитати који проценат жена уопште воли псе, па онда који проценат оних што не воле псе спава квалитетније са псом него са мушкарцем. Ту је исто питање са којим и каквим мушкарцем, јер не може бити исто са било којим мушкарцем јер су сви различити. Него се објављују лажне студије са унапред постављеном агендом, уместо ако неко стварно жели да уради студију да то уради као научни експеримент.

Ne, kod mene to ne može tako. Mislim, dugo godina sam živela sa mačkama i posebno mi je prijalo da spavaju na meni, to me opusštalo. Kera nisam imala.

Ali što se tiče muškaraca, nema ničeg boljeg od zaspati zagrljen sa nekim kad vam je lepo, posebno posle sexa ❤️
Ali zato ni stresnije kada pokušavaš da zaspiš a pun si sumnje i napetosti zbog nekih neraščišćenih pitanja koje te muče. Jednom tako do jutra nisam mogla da zaspim dok je on hrkao sve u 16

Ne, kod mene to ne može tako. Mislim, dugo godina sam živela sa mačkama i posebno mi je prijalo da spavaju na meni, to me opusštalo. Kera nisam imala.

Ali što se tiče muškaraca, nema ničeg boljeg od zaspati zagrljen sa nekim kad vam je lepo, posebno posle sexa ❤️
Ali zato ni stresnije kada pokušavaš da zaspiš a pun si sumnje i napetosti zbog nekih neraščišćenih pitanja koje te muče. Jednom tako do jutra nisam mogla da zaspim dok je on hrkao sve u 16
Ni mačke ne hrcu:mrgreen:

Pričaju 3 psa u šinternici.
kaže jedan:
- jao, kupila gazdarica novi persijski tepih a ja se upišao pravo na njega. Ne gine mi uspavljivanje sigurno!
kaže drugi:
- moj gazda kupio novog poršea i kad me provozao ja se od straha uneredio na kožna sedišta i ja sigurno idem na uspavljivanje. kuku!
- A šta si ti uradio? pitaju trećeg.
- Moja gazdarica obukla novu svilenu spavaćicu i baš se nešto sagnula, kad u meni proradi nagon i ja skočim na nju odpozadi...da vam ne pričam dalje!
-Auuuu, tebi sigurno ne gine uspavljivanje, kažu mu dva psa u glas.
- Ma ne bre, mene su doveli samo da mi skrate nokte!

Back