Studentski domovi

koji su sve dokumenti potrebni za dom (sad upisujem master)..?
citao sam negde, da treba da se vadi uverenja sa biroa da nisam zaposlen(e sad problem, ja sam skinut sa biroa i mogu tek da se prijavim krajem decembra, mogu li neki drugi dokument umesto toga da prilozim?)

meni je ove godine 9.75 a ukupno 9.3...prosla godina me pokopala

eh..to je bila scena..ja pravim palacinke, u pidzami i niksicko majici, neko kuca na vrata i pita jel moze da slika a ja sa tiganjom u ruci..soba haos, mnogo je lepsa inace =)
a ne izgleda lose jer ima 3kompa, frizider, ventilator, ledomat, saksije sa cvecem

dolazis u potpuno prazan prostor koji je na tebi da ga skockas =)

Da vas pitam nesto...na sajtu sc sam nas'o da se broj bodova dobija tako sto se prosecna ocena svih razreda srednje skole pomnozi sa osam, tako da ja sa prosecnom ocenom 4,52 imam 36,16 bodova, ali sam video da su neki pre mene pominjali nesto oko 60, pa i preko, pa me zanima dal' se ja negde nisam zeznuo u racunu? :-))) I sto je vaznije, dal' ja mogu sa takvim prosekom da se nadam necemu (msm sto lici na dom, da me ne shvatite pogresno...:-))))? Sto se primanja tice, ona su oko 15 hiljada po clanu, normalno nista nije sminkano, niti ce, pa sad stvarno ne znam koliki je prosek za Srbiju al' sumnjam da je ovo ispod 50% tako da cu, izgleda, da se sa tim jednim, dodatnim, bodom oprostim...

ove godine su izmenili te bodove,tako da ni ja nisam vise sigurna koliko imam.sto se tice devojaka znam da je prosle godine prosek poslednje na listi bio 4.80 (prosecna ocena svih razreda),a kod muskaraca je sigurno manje,a manja je i konkurencija.a sta bi mogao da dobijes stvarno ne bih znala.uglavnom zavisi i od jacine generacije,koliko se vukovaca prijavi itd.

meni je ove godine 9.75 a ukupno 9.3...prosla godina me pokopala

eh..to je bila scena..ja pravim palacinke, u pidzami i niksicko majici, neko kuca na vrata i pita jel moze da slika a ja sa tiganjom u ruci..soba haos, mnogo je lepsa inace =)
a ne izgleda lose jer ima 3kompa, frizider, ventilator, ledomat, saksije sa cvecem

dolazis u potpuno prazan prostor koji je na tebi da ga skockas =)

jel je vecina soba na Karaburmi ovakva (sto se tice namestaja)kao tvoja? posto ova soba izgleda zamiljivo..ocekivala sam nesto mnogo gore :D

naravno da ne...dobijes ormar, krevet, sto, zidnu policu i jos jednu, posteljinu
dakle, na tebi je (ako hoces) da kupis reso, tv, frizider, tepih, prekrivanje za krevet, jastucice, cvece, ofingere, zavesu..sve ono sto ti treba za normalan zivot

u karaburmi ne smete da busite zidove i namestaj, jer je sad novo...tako da je pametno kupiti i one visece ofingere koji se kace na vrata ormara
savetovala bih cure da kupe bade-mantil..mada dosta njih koristi i veliki peskir do kupatila
kad dodjete, kompletno ocistite sobu, trebace vam lavor, zoger

ako treba jos nesto..pitajte =)

naravno da ne...dobijes ormar, krevet, sto, zidnu policu i jos jednu, posteljinu
dakle, na tebi je (ako hoces) da kupis reso, tv, frizider, tepih, prekrivanje za krevet, jastucice, cvece, ofingere, zavesu..sve ono sto ti treba za normalan zivot

u karaburmi ne smete da busite zidove i namestaj, jer je sad novo...tako da je pametno kupiti i one visece ofingere koji se kace na vrata ormara
savetovala bih cure da kupe bade-mantil..mada dosta njih koristi i veliki peskir do kupatila
kad dodjete, kompletno ocistite sobu, trebace vam lavor, zoger

ako treba jos nesto..pitajte =)

A cekaj TV ako uneses (:lol:) jel ti sprovode oni antenu ili nema nista od toga :lol:

Back