Tusenfryd
Poznat
- Poruka
- 7.674
Ne, zaboga. Računa ti se tako kako imaš. Po kojoj bi logici imala jednako bodova iz prva tri razreda kao neko ko je bio 5,00?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Moze neko da mi kaze gde se ide za lekarski, predpostavljam Karaburma?
I jos nesto, koliko se to ceka, mislim jel ima neka procedura posto bih voleo sve da zavrsim za jedan danHvala!
Ne,mislim da se to lekarsko uverenje nosi samo kad se useljavas u dom,a ovako sad za prijavljivanje ti ne treba.
Ja idem uglavnom 10, tramvajem do pravnog, a odatle ili 12(tramvajem) ili 27 i 74, mada 33 i 48 staju blizu doma, to ti je direktno. Liftovi uglavnom rade, bar po jedan, mada se desavalo da se oba pokvare. Sto se tice kupatila OK su, skoro su renovirana, nista na sta se ne da naviciMeni je Karaburma super
![]()

jel provalio neko da se sad racuna prosek studiranja, a ne prosek sa poslednje godine..damn!
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/205512/Brucosima-1100-mesta-u-domovima
ewo mene i moje sobe u karaburmi...
![]()
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/205512/Brucosima-1100-mesta-u-domovima
ewo mene i moje sobe u karaburmi...
![]()

meni je ove godine 9.75 a ukupno 9.3...prosla godina me pokopala
eh..to je bila scena..ja pravim palacinke, u pidzami i niksicko majici, neko kuca na vrata i pita jel moze da slika a ja sa tiganjom u ruci..soba haos, mnogo je lepsa inace =)
a ne izgleda lose jer ima 3kompa, frizider, ventilator, ledomat, saksije sa cvecem
dolazis u potpuno prazan prostor koji je na tebi da ga skockas =)
naravno da ne...dobijes ormar, krevet, sto, zidnu policu i jos jednu, posteljinu
dakle, na tebi je (ako hoces) da kupis reso, tv, frizider, tepih, prekrivanje za krevet, jastucice, cvece, ofingere, zavesu..sve ono sto ti treba za normalan zivot
u karaburmi ne smete da busite zidove i namestaj, jer je sad novo...tako da je pametno kupiti i one visece ofingere koji se kace na vrata ormara
savetovala bih cure da kupe bade-mantil..mada dosta njih koristi i veliki peskir do kupatila
kad dodjete, kompletno ocistite sobu, trebace vam lavor, zoger
ako treba jos nesto..pitajte =)
) jel ti sprovode oni antenu ili nema nista od toga