Quantcast

Studentkinja u nevolji

vissnja

Početnik
Poruka
12
Pre nekoliko nedelja upisala sam drugu godinu studija. U novi stan ponovo sam se uselila sam istom cimerkom. Prijateljica iz mog grada. Zajedno smo išle u srednju i zajedno delile dobro i zlo u istom stanu čitavu prošlu godinu. Odgovarale smo jedna drugoj, dobro smo se poznavale i slagale, a znali smo i mane koje smo lako mogli da podnesemo i praštamo. Zbog toga smo odlučile da ponovo uzmemo isti stan.

Bio je to lep dvosoban stan, čist i komforan u pristojnom komšiluku. Sve mi je odgovaralo. Nije bilo buke, a bio je dovoljno blizu grada i svih mesta za izlaske koje smo volele. Imala sam momka iz svog sa kojim sam bila već nekoliko godina. I on je studirao i dolazio često u posetu. Moja cimerka je raskinula vezu pre studija. Znala je da nema šanse da izdrži a da ne proba gomilu beogradskih mangupa, a i mangupa studenata iz čitave Srbije. Volela je da se tuca, i nisam mogla to da joj zamerim. Jebozovna plavuša, uvek je odabirala dobre jebače za sebe.

Jednog vikenda, ostala sam sama u stanu. Cimerka je otputovala kući za vikend. Tog jutra otišla sam u prodavnicu, kupila namirnice za ručak i krenula nazad. Odgovaralo mi je ovo proleće u novembru. Hodala sam polako kroz komšiluk, u kratkoj majci i miniću i uživala u toploti. Sve je izgledalo kao običan dan. Ušla sam u zgradu, pa u lift i u glavi pravila planove za taj dan.

A onda se sve promenilo. Lift je stao. Odjednom, bez najave, zastao je nepomično je između spratova. Htela sam da ne paničim, ali osećala sam kako mi srce brzo lupa. Bila sam malo klaustrofobična. Odmah sam prišla vratatima i počela da udaram po njima. Nisam prekidala. Znala sam da ako prekinem, imaću vremena za razmišljanje, a ako se prepustim tome uleteću u paniku.

Srećom, nije dugo trajalo. Vrata su se otvorila ubrzo. Lift je stao tako da je zid između spratova bio otprilike u visini mog struka. Ispred sebe videla sam samo noge čoveka koji je uspeo da otvori vrata. On se savio i videla sam da je to moj novi komšija.

’’O komšinice, ti si. Ajde napolje, sad možeš’’

Želela sam da mogu. Ali nisam mogla da se pomerim. Trebalo je da se popnem na zid ispred sebe, a trebalo mi je i hrabrosti za to. Komšija se ponovo uspravio. Valjda je očekivao da neću oklevati da izađem. Zurila sam u njegove farmerke. Odnosno, u predeo između njegovih nogu. Tako mi je bilo najlakše, da ne bih mislila na to gde se nalazim. Osim toga, bedra su mu bila tačno ispred mojih očiju. Mogla sam bez problema da mu popušim stojećki.

Komšija je bio jebozovan, zato su mi i pale da pamet takve misli. Primetila sam ga i ranije. Tamnokos, pomalo nadrkan i pričljiv, italijanski tip mangupa. Već sam ga viđala dovoljno puta u komšiluku, vozila se i liftom sa njim, i osećala sam kao da ga dugo poznajem. Stajao je tako nekoliko trenutaka, dok sam zamišljala kako vadi ***** iz farmerki ispred mojih očiju, a onda se ponovo sagnuo. Velika mišićava ruka se protegla ka meni.

’’Hoćeš pomoć?’’

Odmahnula sam glavom i nehotice koraknula nazad. Onda je shvatio moj strah. Činilo mi se da nije oklevao ni trenutak. Uskočio je u lift i stao pored mene. Na trenutak me je uhvatila panika. Izgledalo je kao da hoće da me siluje. A onda me je uhvatio oko struka i pomilovao po kosi.

’’Ne boj se, ne brini, praviću ti društvo ovde’’

Pogledala sam ga sa olakšanjem i nasmešila se. Dobila sam junaka. Moj vitez uskočio je u dvorac u nameri da me spase. Osetila sam se predivno u njegovom zagrljaju. Potpuno sigurna, i uopšte me više nije zanimalo da li će lift da ponovo krene.

On me je tešio, pričao je nešto a ja sam se samo smeškala. Ne znam šta je pričao, mislim da ni onda nisam znala, ali bilo mi je dobro. A onda, u jednom trenutku, osetila sam hrabrost da izađem iz lifta. Pogledao me je u oči.

’’Idemo?’’

Klimnula sam glavom samouvereno. Prišla sam zidiću ispred sebe, a onda na trenutak zastala. Tek tad sam postala svesna da nosim mini suknju. Dok budem izlazila, nije bilo nikakve šanse da od njega sakrijem ono što je ispod nje.

Ali samo na trenutak sam razmišljala o tome. Ako mi bude video gaćice i ribicu, zaslužio je barem toliko. Ali, on je bio moj romantični vitez. Bila sam sigurna da neće ni obraćati pažnju na takve stvari kod dame u nevolji.

Komšija je stao ispred mene i spojio dlanove. Rekao mi je da stanem nogom na njih, umesto stepenika. Poslušala sam ga i koraknula gore. Uhvatila sam se dlanovima za ivicu zida. Moja ***** je bila tačno ispred njegovog lica. Nisam mogla da se popnem dalje. Nekoliko trenutaka sam stajala tako nepomična, dok sam osećala dodir njegovog lica na svojoj pički. Osetila sam neočekivano uzbuđenje. Mogla sam da zamislim kako zavlači glavu ispod suknje i počinje ga me liže. Najmanje što sam očekivala bilo je da se napalim na takvom mestu.

Onda je on podigao dlanove pa sam se i ja podigla više. Pre nego što sam uspela da izađem, osetila sam njegovu ruku na dupetu. Nije mi samo stavio ruku, nego je zavukao ispod suknje i dodirnuo mi gaćice. Učinilo mi se da mi je malo šakom stegnuo guzu, ali nisam mogla da budem sigurna u onom uzbuđenju.

Nisam obraćala pažnju na taj dodir. Mislila sam da je to bio normalan način da mi pomogne, a to što je zavukao ruku ispod suknje je sigurno bila slučajnost. Momak se oslonio na ruke u liftu, i trenutak kasnije stajao pored mene. Čak je iz lifta izneo i moje kese koje sam zaboravila. Zadovoljno se smeškao dok mi ih je pružao.

’’Jel sve u redu?’’, pitao je.

Osetila sam jaku zahvalnost prema njemu. Moj spasilac. Da je tražio da mu popušim tad, u tom trenutku bih mu oklevanja i popušila. I to u hodniku. Nije tražio. Gledali smo se nekoliko trenutaka, a onda sam progovorila.

’’Ne znam kako da ti se zahvalim. Da tebe nije bilo, još bih bila sama u liftu’’

’’Ma nije važno, bitno je da smo uspeli’’

’’Hoćeš da dođeš na ručak?’’

Podigla sam kese, a onda se setila da ne znam ništa o njemu. Izgledao je desetak godina stariji od mene, verovatno nije bio student i možda je i imao nekoga da mu pravi ručak kući. Ugrizla sam se za jezik.

’’Ili da ti skuvam kafu? Sok...’’

’’Ajd može kafa, bilo bi lepo da zajedno popijemo’’

Moj stan je bio na spratu iznad. Popeli smo se stepenicama a onda stali ispred vrata. Dok sam ih otključavala, nisam mogla da se otresem osećaja da mi je zurio u guzu. Ako i jeste, prijalo mi je to. Čak sam se malo istrćila ka njemu, da lepše izgleda. I dalje sam osećala zahvalnost, želela sam da barem uživa u pogledu ako mu se to sviđa.

Uvela sam ga u dnevnu sobu, koja je bila i soba moje cimerke, a onda otišla u kuhinju da skuvam kafu. Usput sam svratila do kupatila. Na brzinu sam skinula brus, stavila malo šminke i popravila kosu. Onda sam ušla u kuhinju. Stavila sam džezvu punu vode na šporet, a onda se zamislila. Kako bi bilo da se ja pojebem sa komšijom? Osetila sam kako me ta pomisao uzbuđuje. Znala sam da me želi, videla sam kako me je gledao prethodnih nedelja. Pomisao na to me je palila. Mogla sam da uđem u sobu i da se jednostavno tucam sa njim. Za nekoliko sekundi imala bih ***** u sebi. Nisam morala da stalno budem nečija verna devojka. U godinama sam kad je trebalo da se provodim.

Uzdahnula sam. Znala sam da se to neće desiti. Moja cimerka je bila takva. Ona bi već izmislila milion načina da započne *******. Ja sam bila drugačija. A i moj komšija je očigledno bio drugačiji. Svaki drugi bi iskoristio priliku, ali on je bio fin. Izvukao me je iz nevolje, nije tražio ništa zauzvrat i nije ni pokušao da me startuje. Da je tražio, bilo bi mi lakše da mu dam.

Čim sam to pomislila, osetila sam kako me čvrsti dlanovi hvataju za sise. Stegnuo me je nekoliko puta. Bila sam potpuno iznenađena i zapanjena.

’’Hej!’’

Moj ’’fini’’ komšija. Heroj i spasilac. Nije se obazirao. Osetila sam njegov tvrdi ***** koji se pribijao uz moje dupe. Zavukao mi ga je ispod suknje, mogla sam da osetim njegovu toplotu. Probala sam da se izvučem iz njegovog zagrljala, ali me je čvrsto držao. Slušala sam ga kako stenje. Očigledno mu je prijao osećaj mojih čvrstih sisa. Kad samo pomislim da sam zbog njega skinula brushalter.

Gledala sam kako voda u džezvi vri ispred mene. Bila sam kao hipnotisana, nisam mogla da se pomerim. Komšija je sklonio ruku sa jedne sise. Sklonio je džezvu i isključio šporet. Ponovo sam pomislila kako je lepo što je tako fin. Trenutak kasnije, osetila sam kako mi se suknja zadiže. Izgledalo mi je kao da mu je trebala samo sekunda da mi skloni gaćice u stranu i zabije ***** u pičku. Očigledno je znao šta radi.

Zavrtelo mi se u glavi čim sam ga osetila. Činilo mi se kao da neka čvrsta debela šipka ulazi u mene. Stenjala sam zatvorenih očiju. Odmah sam stavila dlanove na njegov stomak i snažno ga gurala od sebe.

’’Stani! Neću!’’

Zastao je. Polovina njegovog ***** već je bila u meni. Slušala sam ga kako brzo diše nekoliko trenutaka, a onda sam osetila kako ***** izlazi. Okrenula sam se ka njemu. Spustila sam suknju i pogledala ga u oči. Oboje smo duboko disali. I oboje smo bili napaljeni. Želela sam da mu dam, samo ne ovako. Nerviralo me je što je mislio da može da me tuca tek tako, i iz inata nisam htela da mu dam. Želela sam da pričam sa njim, da razgovaramo o tome šta se desilo i šta treba da se desi.

Ali on mi je dao samo nekoliko sekundi predaha. Odustao je od jebanja, ali me je zgrabio za kosu i grubo povukao dole. Odjednom sam se našla licem ispred njegovog *****. Odnosno kurčine, jer ja ono nikad ranije nisam videla. Zapanjeno sam otvorila oči, pitajući se kako on uopšte očekuje da ga stavim u usta. Bio je veliki, ali važnije od toga bio je toliko širok da nisam verovala da može da stane u mene.

Refleksno sam ga uzela u dlan. Želela sam da ga gledam i da se divim njegovoj veličini, ali komšija nije bio raspoložen za dugo razgledanje. Uhvatio me je za potiljak i povukao ka sebi. Malo sam oklevala i opirala se, ali onda nisam odolela. Širom sam otvorila usta i uzela ga u sebe.

https://wordpress.com/post/vissnja.wordpress.com/171[/URL]
 

vissnja

Početnik
Poruka
12
Stenjala sam dok sam ga gutala. Spustila sam bradu najviše što sam mogla, ali ulazio je bez problema. Jeste bio debeo i čvrst, ali mogla sam da ga pušim. Bila sam skoro ponosna. Mogla sam da progutam polovinu. Osetila sam kako su mi oči zasuzile, ali sam mu pušila bez prekida. Komšijini dlanovi su me čvrsto držali za glavu. Slušala sam ga kako zadovoljno stenje i pitala se gde će da svrši. Nisam očekivala da me pita gde želim. Nadala sam se samo da mi neće svršiti u usta. Očekivala sam dečka kasnije, i bilo bi me sramota da ga poljubim.

Komšija me je ponovo uhvatio za kosu i povukao unazad. Osetila sam kako ***** izlazi iz mojih usta. Osećala sam kako mi se pljuvačka sliva niz bradu. Obrisala sam ivice očiju, a onda i bradu. Čim sam ustala, pokušao je da mi zadigne suknju. Odmahnula sam glavom i odmah izašla iz kuhinje.

Nije me zadržavao. On je znao ono što ja nisam u tom trenutku – da nisam imala gde da odem. Postala sam svesna toga tek kad sam ušla u cimerkinu sobu. Stala sam na sred sobe i pitala se šta da radim. Čula sam ga iza sebe. Mirno je ušetao u sobu. Stao je iza mene a onda me je okrenuo ka sebi. Pogledao me je u oči a onda me je poljubio. Da li je silovanje ako se voljno i strasno ljubiš sa svojim silovateljem? Osetila sam kako mi je zavukao ruke ispod suknje. Nisam se bunila kad mi je skinuo gaćice i pustio ih da padnu na pod.

Ali se jesam pobunila kad sam ponovo osetila njegov glavić ispred gole *****. Probala sam da ga odgurnem, ali me je on doveo do kauča i okrenuo ka njemu. Kleknuo je iza mene i povukao dole ka sebi. Gurnuo me je napred. Kad sam se naguzila, osetila sam kako ***** ponovo ulazi u mene. Ponovo isti osećaj vrtoglavice i uzbuđenja. I ponovo moje ruke unazad, na njegovom stomaku. Guram ga, ali ne vredi. Bunim se ali sve manje iskreno a sve više napaljeno. Da li je silovanje ako hoćeš da se ***** sa silovateljem, samo iz inata nećeš baš kako on hoće?

Sve više uživam, ali se i dalje otimam, pretvaram se da neću. Hvata mi dlanove svojim i drži ih čvrsto na kauču pored mene. Njegova ******* je ušla skoro do kraja, i počinje da me ****. Osećam bol, ali uzbuđenje je jače. Još nekoliko njegovih nabadanja, i već osećam kako svršavam. Telo mi se trese u talasima dok sam čvrsto priljubljena uz kauč. Moj *****, silovatelj, komšija i spasitelj, ne prekida *******. Njegova batina i dalje ulazi duboko u mene. Ne obraća pažnju što svršavam, samo ga nabija dalje. Slušam ga kako napaljeno dahće, i uživam u tome što sam ga tako napalila.

A onda odjednom, drugi zvuk. Čudan i udaljen. Ne prepoznajem ga. Onda se ponovi. Zvuk interfona. Trgnem se od toga. Moj dečko je stigao! Uspravim glavu i okrenem se ka komšiji.

’’Moram da se javim’’

Za divno čudo, pušta me. Ali se ne odvaja od mene. Plaši se da ne pobegnem pre nego što svrši, prati me do vrata. Javljam se na interfon, kažem dečku da se popne gore. Onda se okrenem ka komšiji i progovorim nekako ponosnim glasom.

’’To mi je dečko. Moraš da ideš sad’’

Divim se sebi koliko sam kučkasto nadrkana. Svršila sam, može mi se. Komšija me gleda nekako razočarano. Primećujem da je njegov veliki ***** i dalje dignut. Stoji uspravno i osećam se kao da me i on razočarano gleda. Komšija razmišlja nekoliko trenutaka, a onda me hvata za lakat i uvodi u kupatilo.

Nadala sam se da će me dečko ’’spasiti’’, ali nisam se bunila kad me je komšija uvukao u kupatilo. Zatvorio je vrata za nama, prislonio me uz njih a onda ga ponovo gurnuo u mene. Ponovo osećaj kurčine koja mi zateže pičku. Zatvorila sam oči i zastenjala glasno. Počeo je da me **** kad sam kao u magnovenju čula zvuk otvaranja ulaznih vrata. Čula sam glas momka.

’’Ćao’’

Nisam mogla ništa da kažem. Čula sam ga kako ulazi u stan.

’’Gde si ti?’’

Moj ***** je izgleda osetio da ne mogu da pričam zbog njegovog *****. Zastao je samo na trenutak, tek onoliko koliko je bilo dovoljno da odgovorim.

’’U kupatilu. Sedi, brzo ću ja’’

Trudila sam se da zvučim što je moguće smirenije. Koliko je to bilo moguće sa onolikom kurčinom u sebi. Odmah je nastavio da me ****. Nabio se nekoliko puta u mene, kad sam ponovo začula glas sa druge strane vrata.

’’Jel se tuširaš?’’

Voleo je da me gleda kako se tuširam. To ga je palilo. Nadala sam se da neće probati da uđe.

’’Ne’’

Uspela sam nekako to da prozborim dok me je *****.

’’Važi, biću u sobi’’

Nisam znala da li je stvarno otišao ili je i dalje sa druge strane vrata. Uzbuđivalo me je pomisao da bi mogao da bude tako blizu mene dok se ***** sa drugim. Koliko god mi to nije delovalo fer, prijalo mi je što se ***** s drugim dok je tako blizu. I bilo mi je drago što ga varam sa ovako dobrim frajerom.

Moj komšija nije izgledao kao da je uopšte razmišljao o mom dečku. Zurio je u sise koje su skakutale pred njegovim očima. Bradavice su se odavno nazirale kroz majcu, grebale su po tkanini i želele napolje. Uhvatio ih je jednom čvrsto u dlanove, a onda mi je po prvi put zadigao majcu. Pogledao je sise ispred sebe i zastenjao zadovoljno.

’’Ohhhh, kako su dobre... Kako imaš dobre sise’’

Uzbudio me je njegov napaljeni glas. Kad je počeo da liže jednu bradavicu, osetila sam kako ponovo počinjem da svršavam. Drhtala sam ćutke dok mi je ljubio sise a onda sam povila glavu ka njemu i snažno ga ugrizla za mišićavi vrat. Bolje to nego da vrištim od zadovoljstva u kupatilu. Svršavala sam sa zubima u njegovom vratu dok sam ruke čvrsto držala oko njegovih leđa.

Osetila sam kako ***** sve brže ulazi u mene. Više nisam imala nedoumicu gde će da svrši. Za ovo kratko vreme bolje sam ga upoznala, i po njegovom pogledu znala sam gde će to da bude. Čim ga je izvadio, kleknula sam i isprsila se. Uzeo je ***** i u prislonio ga je uz moje grudi. Drkao ga je nekoliko puta ispred mene, a onda je počeo da mi prska po sisama. Tiho je stenjao dok je zurio u njih. Stavila sam dlan na njegovo dupe dok sam osećala mlazove vrele sperme po sebi.

Ustala sam brzo čim je završio, da ne bi dobio ideju da mi ga ponovo gurne u usta. Pogledala sam se u ogledalu. Stajala sam pored umornog komšije koji je tek bio svršio. Tad mi je izgledao još bolji tip nego ranije. I ja sam dobro izgledala pored njega. Sviđalo mi se i to što vidim spermu na sebi. Sise su mi bile prelivene brojnim kapljicama guste bele tečnosti. Njegovo seme se polako slivalo sa mene dok sam ga prstima razmazivala.

Ali nisam želela da mu pokažem da mi se bilo šta od toga sviđa. Okrenula sam se od ogledala i brzo obrisala sise peškirom. Obukla sam majcu, ponovo se proverila u ogledalu, a onda se okrenula ka njemu.

’’Kad budem ušla u sobu, možeš da polako izađeš napolje. Neće te videti, samo budi tih’’

Kad mi je klimnuo glavom, izašla sam iz kupatila.

Čim sam ušla u sobu, zastala sam. Mislila sam da sednem u krilo svom momku, da ga poljubim i nekako se iskupim za prevaru. Ali on je sedeo i među prstima vrteo moje gaćice, koje je moj napaljeni komšija skinuo sa mene i ostavio nasred sobe. Nisam znala šta da kažem. Srećom, moj momak nije bio ni malo sumnjičav.

’’Ti si se izgleda spremila za mene?’’

Ili je samo bio naivan. Odahnula sam kad sam čula to. Nasmešila sam mu se i ušla u sobu. Zavodljivo sam prilazila fotelji u kojoj je sedeo. Stala sam ispred njega i savila bedra ka njemu. Uspravio se u fotelji i približio mi se. Zadigao mi je suknju i zadovoljno se zagledao u moju pičku. Poljubio je nekoliko puta, a onda je počeo da je liže. Kad bi samo znao da je nekoliko puta drugi ***** bio u meni.

Ljubio mi je usmine i skupljao moje sokove, a onda je podigao glavu ka meni. Izgledao je baš zadovoljno, poverovao je da sam se napalila jer sam jedva čekala da dođe. Gledala sam ga kako samouvereno otkopčava šlic, a onda sam kleknula ispred fotelje. Uzela sam ga u usta čim ga je izvadio. Skupila sam pljuvačku, obuhvatila ga usnama i pustila da čitav sklizne u mene. Kad sam osetila da dodirujem njegov stomak licem, zastala sam. Bio je dobar osećaj da ponovo mogu da progutam čitav *****.

Onda sam se setila komšije. Nisam znala da li je već izašao, ili je još uvek u kupatilu. Nadala sam se da je još tu, i da može da me čuje. Izvadila sam ***** iz usta i pogledala momka.

’’Imaš jako dobar *****’’

Rekla sam to glasno, da bi me komšija čuo.

’’Jako mi se sviđa tvoj *****’’

Malo sam se pridigla i ponovo uzela ***** u usta. Naguzila sam se ka vratima sobe. Maštala sam kako komšija ulazi i nabija mi svoju kurčinu dok pušim momku. Napalila sam se od razmišljanja o zadovoljavanju dva *****. Zadovoljno sam mumlala dok sam pušila i milovala jaja svom momku. Onda sam podigla glavu ka njemu.

’’Hoću da me tucaš. Jebi me’’

Nikad ranije me nije čuo da tako govorim, i izgledalo je da ga to pali. Okrenula sam se od njega i naguzila na podu. Ustao je iz fotelje i kleknuo iza mene. Dahtao je glasno dok mi je zadizao suknju.

’’Jebaću te, sad ćeš da vidiš’’

Stegnuo mi je dupe snažno dok je ulazio. Onda me je pljesnuo jednom i počeo da me guzi. Spustila sam glavu na pod i zatvorila oči. Drkala sam pičku i ponovo maštala o tome da je komšija sa nama. Sad bih njemu pušila ***** dok me momak guzi. Da li komšija još tu, da li može da me čuje?

’’Ohhh, jebi me tako, tako ti je dobar *****...’’

Moj momak se sve brže nabadao u mene. Toliko puta smo se tucali, a tako mala promena je učinila da bude napaljen kao prvi put kad me je *****. Zavukao je ruku ispod mene i stegnuo mi sisu, dok sam ponavljala kako mi je dobro dok me tako ****.

Svršio je brže nego inače. Nije ga vadio, znao je da tad ne mora. Samo se zabio do kraja i izlio u mene. Osetila sam toplotu u sebi i sačekala da završi. Slušala sam ga kako glasno stenje, i pomislila kako ga komšija sad sigurno čuje, čak i iz svog stana. I dalje sam polako prelazila prstima preko *****. Odjednom mi je bilo krivo što sam ga onako ložila pričom. Da sam ćutala, verovatno bih stigla da svršim pre njega.
https://wordpress.com/post/vissnja.wordpress.com/171
 

vissnja

Početnik
Poruka
12
Okrenuo me je ka sebi kad smo ustali. Imao je blaženi osmeh na licu.

’’Kako je bilo dobro ******’’

Izgledalo je da je baš uživao.

’’Jeste’’

’’Jel i tebi bilo dobro?’’

’’Jeste, bilo je super’’

Poljubila sam ga, a onda se okrenula ka vratima.

’’Sad ću da dođem, idem da se presvučem’’

Morala sam da dovršim ono što je on započeo, htela sam da na miru izdrkam dok mislim o komšiji. Dok sam hodala ka sobi, osetila sam kako mi sperma već curi niz butine. Brzo sam ušla u sobu i krenula ka krevetu. Ali pre nego što sam stigla, neko me je uhvatio iza leđa. U prvom trenutku sam mislila da se moj momak već ponovo napalio, ali onda sam osetila batinu na svom dupetu. Nije bilo šanse da pomešam ta dva *****.

Komšija me je gurnuo ka krevetu, a onda je legao preko mene. Ležala sam na stomaku, i odmah spremno malo raširila noge dok je on tražio put između mojih butina. Znala sam da je odmah mogao da oseti tuđu spermu na meni, ali izgleda da mu nije smetalo. Čvrsto sam uhvatila jastuk rukama kad sam osetila njegov tvrd glavić između svojih usmina. Ponovo su se bol i zadovoljstvo širili telom iz moje *****.

’’******, kakav ti je *****’’

Stenjala sam zatvorenih očiju, i taj put bila iskrena.

’’Kako mi prija tvoja *******’’

***** me je ćutke. I dalje je ulazio u mene od pozadi, ali me je uhvatio za lakat i malo okrenuo ka sebi. Otvorila sam oči kad sam shvatila da želi da me gleda dok me ****. Okrenula sam se na bok dok me je držao za sisu i *****. Na trenutak sam pomislila na momka, zapitala se šta bi se desilo ako uđe i zatekne nas. Ali u tom trenutku me to nije zanimalo. Mislim da ne bih ni prekidala sa jebanjem. Bilo je previše dobro.

Sve više sam se navikavala na njegov *****, i sve više mi je prijao. Polako sam se okrenula sasvim ka njemu. Gledala sam njegovo oznojano lice i oslonila dlanove na njegove ruke. Tek tada sam primetila koliko je mišićav. Njegovi bicepsi su bili kao kamen, ili kao i njegov *****, a oznojani torzo i stomak zategnuti i tvrdi.

Činilo mi se da smo počeli da drhtimo u ekstazi u istom trenutku. Nikad ranije nisam svršavala zajedno sa nekim. Osetila sam kako njegovi mišići podrhtavaju pod mojim dlanovima, i osetila kako uzbuđenje preplavljuje moje telo. Njegov ***** se brzo probijao kroz moju pičku, nekoliko puta se snažno zabio a onda ponovo toplota, negde duboko u meni. Oboje smo tiho stenjali, bez pokreta, samo smo drhtali jedno pored drugog.

Ostao je da leži još nekoliko trenutaka na meni. Onda me je poljubio i ustao. Pridigla sam se, stavila ruku na njegovo dupe a drugom uzela *****. Bio je vlažan. Uzela sam ga u usta. Osetila sam ukus sperme, pomešani ukus semena moja dva jebača, i uz njih ukus moje *****. Nekoliko puta sam provukla ***** između svojih usana, a onda sam ga potapšala po dupetu. Znala sam da je morao da ide.

Komšija je brzo navukao farmerke. Prišao mi je, poljubio me i prošaptao.

’’Ne brini se, doći ću opet’’

Nasmešila sam se.

Ostala sam da ležim u krevetu i nakon što je otišao. Nije mi se ustajalo. Nisam znala ni kako da se ponašam pored momka. Nije mi se pričalo s njim, a nisam htela ni da provali šta se dešavalo. Zbog toga sam samo ležala u krevetu raširenih nogu, odsutno razmišljala i zamišljeno milovala vlažnu pičku.

Odjednom, vrata su se ponovo otvorila. Nisam mogla da verujem da se komšija vratio. Pogledala sam, ali ipak nije bio on. Moj momak, izgleda da se zabrinuo što me nema. Zastao je na vratima kad me je video. Mogla sam da zamislim šta je mogao da misli. Ležala sam sa zadignutom suknjom, golih sisa i milovala se. Izgledalo je kao da sam spremna za njega.
Nasmešio se kad je video to. Zatvorio je vrata za sobom, otkopčao šlic i krenuo ka meni. Uzdahnula sam i raširila noge.
https://wordpress.com/post/vissnja.wordpress.com/171
 
Top