Studenti zovu na protestnu šetnju u ponedeljak – okupljanje u 17 sati u kampusu

kapetanmark

Legenda
Poruka
66.144
https://www.mojnovisad.com/vesti/st...k-okupljanje-u-17-sati-u-kampusu-id75485.html

Studenti Novosadskog univerziteta koji su bili u blokadi, pozvali su Novosađane na protestnu šetnju u ponedeljak, 16. februara.

Iako je poziv objavljen u petak, pre nego što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio da ipak neće dolaziti u Novi Sad na svečanu akademiju povodom obeležavanja dva veka Matice srpske, studenti nisu odustali od šetnje.
Okupljanje je u kampusu u 17 sati.

Objavljena je i ruta: kolona će iz kampusa, iz Ulice Zorana Đinđića skrenuti desno na kej, a onda preko Bulevara Mihajla Pupina doći do Banovine.

Skup su nazvali "Indeks je za studente", aludirajući na Vučićevu posetu indeksu "Mirjana" prošle nedelje.

naravno sluzbini agenti poput marije vasic (bivse supruge udbaskog piuna nenada canka) , b(I)aculova, mirana pogacara pokusavaju da se po svaku cenu nametnu studentima i narodu (nemoguca misija) pa su i oni preko zborova pozvali ljude da se prikljuce studentima i ako su im studenti vec uputili poziv...

dzaba vam trud ''spavači''...

naravno sluzbini agenti poput marije vasic (bivse supruge udbaskog piuna nenada canka) , b(I)aculova, mirana pogacara pokusavaju da se po svaku cenu nametnu studentima i narodu (nemoguca misija) pa su i oni preko zborova pozvali ljude da se prikljuce studentima i ako su im studenti vec uputili poziv...

dzaba vam trud ''spavači''...

Sve je to ista bagra...

1771260150691.png

Maksimalno se trudim da ćutim i da ništa ne kritikujem jer je većina forumaša za Studentsku listu.

Prvo, ja nisam protiv studenata. Ne mogu da budem protiv kada u užoj porodici imam dva studenta koji završavaju fakultete ove godine.

Ali.. Proslava jubileja Matice nije smela da se politizuje.

https://www.maticasrpska.org.rs/matica-srpska/

Postoji dva veka i nema veze sa politikom.

Zbog one strašne tragedije u Novom Sadu, organizatori nisu nikako smeli da zovu političare na obeležavanje jubileja.

Imam utisak da su namerno to uradili i da su znali da će građani Novog Sada i studenti reagovati.

I studenti su trebali malo da razmisle. Verujem da znaju koliko je značajna ova institucija.

Ne može baš sve da se politizuje.

I na kraju, nikada nisam niti ću glasati za SNS. Znam šta je AV napravio od naše države.

Ovo pišem jer ne želim da budem etiketirana kao "Ćaci"..

Maksimalno se trudim da ćutim i da ništa ne kritikujem jer je većina forumaša za Studentsku listu.

Prvo, ja nisam protiv studenata. Ne mogu da budem protiv kada u užoj porodici imam dva studenta koji završavaju fakultete ove godine.

Ali.. Proslava jubileja Matice nije smela da se politizuje.

https://www.maticasrpska.org.rs/matica-srpska/

Postoji dva veka i nema veze sa politikom.

Zbog one strašne tragedije u Novom Sadu, organizatori nisu nikako smeli da zovu političare na obeležavanje jubileja.

Imam utisak da su namerno to uradili i da su znali da će građani Novog Sada i studenti reagovati.

I studenti su trebali malo da razmisle. Verujem da znaju koliko je značajna ova institucija.

Ne može baš sve da se politizuje.

I na kraju, nikada nisam niti ću glasati za SNS. Znam šta je AV napravio od naše države.

Ovo pišem jer ne želim da budem etiketirana kao "Ćaci"..
govornici veceras poput vucevica koji je direktno bio odgovoran za sve podizvodjace u novomsadu prilikom renoviranja z stanice svakako niej neko kome ce se gradjani novog sadaodazvati na jubilej... matica ce sjati dok je srba ... kompaniaj koja je tamo kao govornici su oni koji bi morali na robiju... takvi prljaju tu instituciju...
ne sekiraj se nista

Back