Studenti u Nišu pa u Beogradu a Vučić u Krepoljinu!

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vučić je u razgovoru sa građanima u Domu kulture u Krepoljinu, trećeg dana posete istočnoj Srbiji, rekao da je dovoljno samo pogledati one koji su se udružili i koji podržavaju sve one koji su protiv Srbije, od Aljbina Kurtija do Hrvata i Sarajeva i sve je jasno.

"Ništa više niko drugi ne mora ni da vam objašnjava. Ništa više niko drugi ne mora ni da kaže. Samo da pogledate one koji su se ujedinili u borbi protiv Srbije i sve ste razumeli. Izdržaćemo mi to. Uništili su nam tri meseca, pojeli su nam tri meseca", rekao je Vučić.

On je istakao da su tri meseca blokada razorili ekonomiju Srbije. ali da ćemo podići Srbiju i izrazio uverenje da će Srbija već ove godine biti među prve tri zemlje po stopi rasta u celoj Evropi.

"Razorili su nam ekonomiju za tri meseca, ali jednom su to uradili i u 12 godina, pa smo uspeli Srbiju da podignemo. Podići ćemo Srbiju i posle ova tri meseca blokada, razaranja, nerada, neodgovornosti i uništavanja. Već ove godine verujem da ćemo biti u prve tri zemlje po stopi rasta u celoj Evropi", naveo je predsednik.

Vuciceva publika

Zar ovima nije dosta sto su nam sjebali 35 god nego bi jos da donose pogresne odluke?
penzosi.webp

Posle onog veličanstvenog skupa od sinoć gde se okupilo oko 250 000 ljudi Vučić održao kontramiting u Krepoljinu odakle poručuje da će Srbija biti u prve 3 zemlje na svetu po stopi rasta :maramica:

Neka mi @Jugoslav Čvarak ponovi ime tog mesta iz naslova gde je boravio Vučić...i prevede njegovo sublimativno znacenje :ceka:

...

Neka mi @Jugoslav Čvarak ponovi ime tog mesta iz naslova gde je boravio Vučić...i prevede njegovo sublimativno znacenje :ceka:

...
то то ти је уопштини жагубица

или ти у припиздини код припиздине

У насељу Крепољин живи 1411 пунолетних становника, а просечна старост становништва износи 45,3 година (44,3 код мушкараца и 46,3 код жена)

спала популарност на крепољин ...

...
😡

Znao sam da ćeš se oglasiti.
Krepoljin; poljane koje krijepe; Elisium; Elizejske poljane.
U doba dok su bogovi još kročili zemljom, Krepoljin je bio mjesto na koje su odlazili samo najhrabriji.

f351740911716.png

6151100767_86fe2a7898_b-overlay.jpg.png

romeo.gif

Poslednja izmena:
😡

Znao sam da ćeš se oglasiti.
Krepoljin; poljane koje krijepe; Elisium; Elizejske poljane.
U doba dok su bogovi još kročili zemljom, Krepoljin je bio mjesto na koje su odlazili samo najhrabriji.

Pogledajte prilog 1691808

Pogledajte prilog 1691811

Ne vec KREPOljin...

A prevedi mi gde je danas :ceka: ⬇️

Vučić sa građanima u Zlotu​

https://www.b92.net/biz/srbija/vesti/108154/vucic-obilazi-zagubicu-krepoljin-bor-i-zlot/vest

Ne može sublimativnije :rtfm:

ZLO !

Gde je AVtihrist = ZLO TU

Otisao na istok, pokusava da crnom vlaskom magijom pobedi studente :rtfm:

...

Poslednja izmena:

Back