pop80
Veoma poznat
- Poruka
- 14.874
Posle onog veličanstvenog skupa od sinoć gde se okupilo oko 250 000 ljudi Vučić održao kontramiting u Krepoljinu odakle poručuje da će Srbija biti u prve 3 zemlje na svetu po stopi rasta 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zamisli to zlo da pobedi trampa u evropi hahaVučić: Srbija će pobediti zlo koje želi da uništi našu zemlju
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Krepoljinu da će Srbija izdržati i pobediti zlo koje je spolja napalo našu zemlju i koje želi da je uništi
Koje zlo?Zamisli to zlo da pobedi trampa u evropi haha
Samo mozes sanjat
Zlo oce da unisti i trampa i putina i vucica.Koje zlo?
"Predsednice,nemam septicku jamu"
Dzabe kad je cepanica i smrdi na kilometar
Pa Vučić je pre sedam dana u UN glasao za zlo a ne za Trampa i Putina. Ovi ga ruše a on glasa za njih a Tramp i Putin protiv. Oni ga ruše a on im daje Mačvu i Jadar da kopaju litijum. Kako to?Zlo oce da unisti i trampa i putina i vucica.
Ista je kuhinja.
ускоро ће му бити велика и сала у бабушници...Vuciceva publika
Zar ovima nije dosta sto su nam sjebali 35 god nego bi jos da donose pogresne odluke?
Pogledajte prilog 1691757
u pravu si konačno, njihovo sopstveno zloZlo oce da unisti i trampa i putina i vucica.
Ista je kuhinja.
Posle onog veličanstvenog skupa od sinoć gde se okupilo oko 250 000 ljudi Vučić održao kontramiting u Krepoljinu odakle poručuje da će Srbija biti u prve 3 zemlje na svetu po stopi rasta![]()
Vuciceva publika
Zar ovima nije dosta sto su nam sjebali 35 god nego bi jos da donose pogresne odluke?
Pogledajte prilog 1691757
то то ти је уопштини жагубицаNeka mi @Jugoslav Čvarak ponovi ime tog mesta iz naslova gde je boravio Vučić...i prevede njegovo sublimativno znacenje
...
KREPO zvalkoTo ime mesta? KREPOLJIN?
Neka mi @Jugoslav Čvarak ponovi ime tog mesta iz naslova gde je boravio Vučić...i prevede njegovo sublimativno znacenje
...
To ime mesta? KREPOLJIN?
Znao sam da ćeš se oglasiti.
Krepoljin; poljane koje krijepe; Elisium; Elizejske poljane.
U doba dok su bogovi još kročili zemljom, Krepoljin je bio mjesto na koje su odlazili samo najhrabriji.
Pogledajte prilog 1691808
Pogledajte prilog 1691811