Studenti u blokadi se ograđuju od samovolje Jelene Stanojević i Borisa Kojčinovića! O tajnom sastanku s Ješićem, Dinkom i Šperom: pojedinci nisu iznad

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
28.439
Studenti i srednjoškolci su naša savest a i stručnjaci su za sve.Jedino nisu kako Casual Observer reče, stručnjaci za ispite i predmete koje treba da polažu i odgovaraju.

Studenti patriote ce spasiti Srbiju iz kvislinskog okupatorskog kolonijalnog zagrljaja Hila, Vucica i Gruhonjica

...

Studenti i srednjoškolci su naša savest a i stručnjaci su za sve.Jedino nisu kako Casual Observer reče, stručnjaci za ispite i predmete koje treba da polažu i odgovaraju.

Ви бисте да се само, ви, напредњаци бавите политиком,а сви остали да ћуте и седе у парку.

Неће моћи.

Vucic je Ljotic!

...
Pa što ja znam, Ljotić je isticao da bi svaki slobodan trenutak između učenja koristio za odlazak u hram i na liturgiju.
Znači imaš dobro mišljenje o Председникy Републике Србије, Господинy Председникy Александpy Вучићy, koji je isto pravnik, na fakultetu imao čiste desetke, a vjerujem da je u slobodno vrijeme obilazio hramove i Svetu Goru.

🥰

Pa što ja znam, Ljotić je isticao da bi svaki slobodan trenutak između učenja koristio za odlazak u hram i na liturgiju.
Znači imaš dobro mišljenje o Председникy Републике Србије, Господинy Председникy Александpy Вучићy, koji je isto pravnik, na fakultetu imao čiste desetke, a vjerujem da je u slobodno vrijeme obilazio hramove i Svetu Goru.

🥰
Zar mu nisu nalupali samare neki dan na Hilandaru 😆

Studenti patriote ce spasiti Srbiju iz kvislinskog okupatorskog kolonijalnog zagrljaja Hila, Vucica i Gruhonjica

...
Odoše studenti u revolucionare .

Lakše je nego učiti i polagati ispite.

Samo, Kapitalizam je teško slomiti bez krvi, mnogo, mnogo krvi ?
:kafa:

Vatafak ?

Neka inovativna terapija kontrole besa ili depresije ? Griženje sopstvenih prstiju ?

Lik se rasplakao na kraju ? Što znači da mu je seansa POJAČALA DEPRESIVNO STANJE ? ? ? ?

Ništa me ne čudi, zapadni svet je totalno poludeo, gledam juče neke rezultate naučnog istraživanja, studija rađena još 2021-ve, u vezi muško ženskih odnosa i bračnih problema, gde jasno piše OSOBA SA PENISOM (Muškarac) i OSOBA SA VAGINOM (žena) ?
Zvanična studija objavljena na Pub Med -u .

Šta nas sve još čeka tamo u toj "medveđoj pećini" u koju nas je Đinđić uputio ?:kafa:

Studenti su ovde u pravu. Ne treba pristajati na širenje protesta van fakulteta.

Не !
Решавају грађанске проблеме,
треба да протествују међу грађанима,
на улицама, трговима.

Факултете треба да ослободе,
причају да други не раде свој посао,
а управо су они ти који забушавају - не уче.

Све за шта окривљују друге, уствари су они.
Терају све студенте да буду у штрајку,
да их буде више.

Како кукавичи !
Ако си у праву стани, протествуј,
можеш Земљу зауставити.

А они ?
"Нека нас је што више ! Пошаљите Кобре да се поиграмо !"

Не !
Решавају грађанске проблеме,
треба да протествују међу грађанима,
на улицама, трговима.

Факултете треба да ослободе,
причају да други не раде свој посао,
а управо су они ти који забушавају - не уче.

Све за шта окривљују друге, уствари су они.
Терају све студенте да буду у штрајку,
да их буде више.

Како кукавичи !
Ако си у праву стани, протествуј,
можеш Земљу зауставити.

А они ?
"Нека нас је што више ! Пошаљите Кобре да се поиграмо !"
Pa već se šetalo po gradu posle Ribnikara do leta i zahtevi nisu ispunjeni. Zato sada idu na blokade.

Back