Studenti u blokadi objavili konkretizaciju prvog zahteva: Šta nedostaje u objavljenoj dokumentaciji?

Баш сам те заинтересовао,
е али чар овог форума је да се не знамо
само борба аргумената - ништа физика !
Znači fizika? Ni ja nisam loš u toj oblasti mada sam samo pogonski inženjer mašinstva u peMziji ... ali dobro da znam.

Znači fizika? Ni ja nisam loš u toj oblasti mada sam samo pogonski inženjer mašinstva u peMziji ... ali dobro da znam.

Увек сам ДМИ гњавио како не могу да конструишу једна кола,
него морамо да копирамо Фиатове моделе ...

Наравно, схватам кад се замислим, ал' опет ...

Zvanično nemaju ALI u DATOM TRENUTKU NE DAO BOG BEZVLAŠĆA ... pojaviće se i sve će nas iznenaditi!!!
E, pazi, ja sam protiv lidera-bogova ... ALI ... ova država mora imati predsednika, premijera, predsednika skupštine, ministre ...

Ne možeš ti ići u rušenje vlasti a da nemaš svoje predstavnike i potencijalne vršioce dužnosti !!!

Nije to tako jednostavno, ... koliko je zapadnih službi asistiralo rušenju MIloševića?

Koji su ljudi isplivali posle 2000te a da za njih nismo ni čuli?

I šta smo mogli? Samo da ih gledamo ... a oni obećavaše ... i ... nikom ništa!
Mora da ima ali mora da rade i svoj posao a ne da vise svaki dan na televiziji, sto ih manje vidjamo to bolje i znaci da rade svoj posao kako treba, to ti je isto kao i sudija na utakmici, sto je manje primecen znaci da sudi kako treba.

https://www.021.rs/story/Info/Srbij...ta-nedostaje-u-objavljenoj-dokumentaciji.html

Studentiu blokadi objavili su konkretizaciju prvog studentskog zahteva nanjihovoj zvaničnoj Instagram stranici gde objašnjavaju pod kojimuslovima se njihovi zahtevi mogu smatrati ispunjenim.

Onisu podsetili na prvi zahtev studenata a to je objava celokupnedokumentacije koja se tiče rekonstruisanja Železničke stanice uNovom Sadu koja je trenutno nedostupna javnosti.

Studentitvrde da su njihove kolege sa tehničkih fakulteta i iz Udruženjaarhitekata Srbije uočile da i dalje nedostaje ključna dokumentacijaneophodna za utvrđivanje krivične odgovornosti osoba koje surukovodile rekonstrukcijom železničke stanice na kojoj je 15 ljudipoginulo kada je na njih pala betonska nadstrešnica.

"Konkretnonedostaju ugovori koji pokazuju ko je šta radio na Železničkojstanici i koliko je to koštalo, zašto je cena rekonstrukcijeskočila pet puta, kao i ko je odgovoran što je Železnička stanicadva puta svečano otvarana bez upotrebne dozvole",piše u njihovoj objavi na Instargramu.

Линк

Дакле, шта је корадио ? Да се тачно утврди ко и шта. Коих је ангажовао и пркео кога су победилина евентуалном тендеру као одабранипод извођач под извођача...

Колко је то коштало?

Зашто се два пута отварало и то свечано ако није било употребне дозволе ? Било је битно придобити политичке поене у пропаганди пред изборе?

Back