Studenti u blokadama su demontirali predrasude sa kolena na kolena prenosene i rasturise decenijski sistem

kapetanmark

Legenda
Poruka
52.596
autorska

Studenti nisu kako @Ната Ли kaze sastavljeni od zvezda.
Oni jednostavno nijesu imali predrasuda koje su u nasem drustvu prenosene decenijama sa koljena na koljeno. generacije posle 2000te su imale google umjesto roditelja da im prenose te stereotipe o politici i drustvo, o uredjenju .

Jednostavno su obavesteniji. Samim tim poseduju puno ZDRAVIJI RAZUM . Pa su demontirali pricu gde smo mi i generacije rpe nas uvek personalizovali politiku te je uvek neko na vlasti BIO KRIV ,ili TAJ JE KRIV.

Studenti su to rasturili, OBJASNILI SU NAM DA ODGOVORNOST preuzimaju INSTITUCIJE SISTEMA , osobe koej rade u njima. Da je neophodno da citavo drustvo toliko sazre da oni NEZAVISNO RADE U TIM INSTITUCIJAMA SISTEMA da prestanemo sa praksom da oni budu podlozni ktici i pritiscima vlasti.

Recimo rts , sami sebe od straha cenzurisu da bi ostali na radnom mestu. Studenti su locirali problem, on je u pojedincu koji ne radi nezavisno svoj posao i nije emancipovan za to.

Da nije bilo studenata mi kao drustvo ne bi smo n iznali ko je recimo zagorka dolovac. Ona je na mestu recimo srpskog ELIOT NESA a u stvari je fikus.

Studenti su demontirali DECENIJSKI SISTEM kojise smenjuje na vlasti (pozicija plus opozicija cine isti sistem) a korupcija ne prestaje kao sto ni odgovornosti posle smene vlasti nema.

Vrlo mudro i smireno sa puno strpljenja jer sto je brzo to je kuso, su to demontiranje porizveli i jos rade na tome. MIRNO PRE SVEGA.

Bravo za studente i hvala im !

Poslednja izmena:
Pametniji su definitivno. Mi smo prihvatali stvari zdravo za ggotovo.
upravo sam objansio. samo prictaj oept i jasno ti je i bez citanja.
mi smo imali stereotipe o politici prenosene sa koljena na koljeno , u smislu ''cuti sta ti znas?!'' ili ''mani politiku oces duba da mi zakuca na vrata ?!''
ili ''on je kriv!''

nismo bili obavesteni. google generacija je definitivno obavestenija i to je razlog. demontirali su taj decenijski sistem stereotipa i cutanja. obavestili su se dobro da je poenta u FUNCKIONALNIM INSTITUICJAMA.

Tako je kako je. Medjutim ovi kazu,menjajmo.
hvala im.

Back