Studenti traže od RTS-a da objave snimak napada na policajca: U suprotnom ste na strani laži

kapetanmark

Legenda
Poruka
51.474
https://www.021.rs/story/Info/Srbij...policajca-U-suprotnom-ste-na-strani-lazi.html

Kako su naveli, različiti mediji i pojedinci "juče i danas neprekidno obmanjuju javnost tvrdnjom da su studenti sinoć ispred RTS-a napali policajca Lazara Baćića, iako postoji video-snimak na kojem se jasno vidi ko je pomenutog policajca napao i time mu povredio oko - drugi policajac".

lg.php

"Zbog toga zahtevamo da RTS danas u 'Dnevniku 2' pusti taj snimak, kao i snimak na kojem se vidi da studenti-redari nude pomoć povređenom policajcu. Nepuštanjem ovih snimaka, RTS bi se otvoreno svrstao na stranu laži kojima se targetiraju studenti i izaziva nasilje u društvu", poručili su s Pravnog u blokadi.

Studenti Fakulteta dramskih umetnosti u blokadi odgovorili su i na optužbe predsednika Srbije Aleksandra Vučića da su policajca ispred RTS povredili "boljševički plenumaši".

veceras na dnevniku je objavljeno posle izjava rezima da je policajac udaren od strane studenata BOKSEROM kako kaze predsednik, da je policajca u civilu koji je hteo da se prikljuci koloni zandarmerije udario u stvari zandar.

CITAVA SBRIJA JE MOGLA VECERAS DA VIDI istinu o bokseru i predsednikovj prici kao i o mantri dacica i ostalih iz rezima.

Predsednik je mozda pomislio ako je mogao da drzeci u ruci deterdzent narodu kaze da je to sok od jabuke, da sad moze i da ovde izmisli i slaze pa da umesto palice \andara bude BOKSER studentski koji je udario inspektora u civilu ?

Ja sam bio pogledao snimak , svakako vam savetujem svima da ga pogledate, ali ima tu jedan problem po mome mišljenju : policajac u opremi nije udrario policajca u civilu već nekoga drugog iz mase.
Zašto to mislim?
Stvar je jako jednostavna : policajac u opremi nailazi sa desne strane osobi koju udara i ona pada , a policajcu u civilu je povređeno levo oko , što ako razmislite dobro nije nikako moguće iz pozicije u kojoj je bio policajac u opremi a da mu pre toga ne polomi i nos i pola strane lica sa desne strane glave povređenog policajca u civilu.

Ja sam bio pogledao snimak , svakako vam savetujem svima da ga pogledate, ali ima tu jedan problem po mome mišljenju : policajac u opremi nije udrario policajca u civilu već nekoga drugog iz mase.
Zašto to mislim?
Stvar je jako jednostavna : policajac u opremi nailazi sa desne strane osobi koju udara i ona pada , a policajcu u civilu je povređeno levo oko , što ako razmislite dobro nije nikako moguće iz pozicije u kojoj je bio policajac u opremi a da mu pre toga ne polomi i nos i pola strane lica sa desne strane glave povređenog policajca u civilu.
Nisi valjda i ti bot?

Најновија вест РТС'а

Генерал милиције се бацио на путању пемдрека и зазштитио студенткињу оком

од насумчног рефлекснога одбрамбенога става уплашеног почетника у жандармерији

Zašto to mislim?

Šta to pričaš, pobogu?

Back