- Poruka
- 25.646
Milion ljudi ti u Srbiji ponavlja da ovo nije obojena revolucija ali ti veruješ više Harčenku, neverovatan siZa šta to “ima nade”? Za tvoju obojenu revoluciju? Nema. Pali te Šolak i to je sve.
Pogledajte prilog 1679425

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Milion ljudi ti u Srbiji ponavlja da ovo nije obojena revolucija ali ti veruješ više Harčenku, neverovatan siZa šta to “ima nade”? Za tvoju obojenu revoluciju? Nema. Pali te Šolak i to je sve.
Pogledajte prilog 1679425
Naravno, ni ja se nisam 2000. tukao sa Julterijerima i gutao suzavac da bih doveo na vlast Čedu i Čanka.Milion ljudi ti u Srbiji ponavlja da ovo nije obojena revolucija ali ti veruješ više Harčenku, neverovatan si![]()
Kojim tvojim očima, tamo iz daleka si uspeo da vidiš?Naravno, ni ja se nisam 2000. tukao sa Julterijerima i gutao suzavac da bih doveo na vlast Čedu i Čanka.
Ili bi da kažeš, ne veruješ valjda svojim očima više nego meni?
Izvini, Srbija je zvanično bila sve okrenuta Bosni, ostatak Srbije je bio potpuno zanemaren, sve zaslugom Kneza Mihajila koji je inače znao za mađarske planove pre bilo koga i mnogo pre Vagnerove afere.И да ли ја сад треба да осуђујем неког из Србије због тога, па чак и самог кнеза, наравно да не. Већ сам указивао на то да Србија није показала неку велику жељу да помогне у ослобађању Босне, више је била оријентисана на неке друге територије. Нешто су Црногорци петљали док нису добили одређене уступке, а затим и они престали. Међутим треба прихватити историјски контекст тог времена и избјегавати осуђивање, јер је било која побједа у тим временима на било којој територији била заједнички успјех који је био као зрак сунца у туробној зими за све Србе ма гдје живјели.
Pratim HRT, Tviter kanale BiH i Kurtijevih lobista i sve je jasno kao beli dan.Kojim tvojim očima, tamo iz daleka si uspeo da vidiš?
Не причамо о истом периоду, ја говорим о ономе што је претходило тим дешавањима, Аустроугари су сплеткарили на све стране, истовремено су "подржавали" Србију, а опструисали буне Срба у Босни.Izvini, Srbija je zvanično bila sve okrenuta Bosni, ostatak Srbije je bio potpuno zanemaren, sve zaslugom Kneza Mihajila koji je inače znao za mađarske planove pre bilo koga i mnogo pre Vagnerove afere.
De Sisti lupa gluposti iz svog mrziteljskog lokalšovinizma, pročitaj o sastanku u Ivanki i misterioznom otpuštanju Garašanina. To je bila samo uvertira u aneksiju.
To se naročito dešavalo u periodu od potpisivanja Austro-ugarske nagodbe do same aneksije - Austrija je bila okrenuta Italiji i rivalitetu sa Pruskom i Francskom u nemačkim državama, a Mađari zaposedanju Bosne, a i Srbije.Не причамо о истом периоду, ја говорим о ономе што је претходило тим дешавањима, Аустроугари су сплеткарили на све стране, истовремено су "подржавали" Србију, а опструисали буне Срба у Босни.
Uz mali Blinkenov poklon:Milion ljudi ti u Srbiji ponavlja da ovo nije obojena revolucija ali ti veruješ više Harčenku, neverovatan si![]()
Наравно, али су роварили и много прије тога јер њиховим плановима је много више одговарало да имају на граници слабу покрајину под османлијском јурисдикцијом, него јаку Српску државу која би настала уједињењем Србије, Црне Горе и Босне.To se naročito dešavalo u periodu od potpisivanja Austro-ugarske nagodbe do same aneksije - Austrija je bila okrenuta Italiji i rivalitetu sa Pruskom i Francskom u nemačkim državama, a Mađari zaposedanju Bosne, a i Srbije.
Super, ja živim ovde i pratim direktnoPratim HRT, Tviter kanale BiH i Kurtijevih lobista i sve je jasno kao beli dan.
Pratim HRT, Tviter kanale BiH i Kurtijevih lobista i sve je jasno kao beli dan.
Nego? Slobu i radikale?Naravno, ni ja se nisam 2000. tukao sa Julterijerima i gutao suzavac da bih doveo na vlast Čedu i Čanka.