Studenti Pobeđuju!

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pop80

Elita
Banovan
Poruka
17.998
Šta mislite o ovoj agresivnoj kampanji sa banerima širom Srbije : " STUDENTI POBEĐUJU " ?

Meni je odlična

Vidim da su Esenesovci isto oduševljeni pa počeli da je kopiraju al nešto im ne ide!

images.jpg

Чуо сам да студенти неће бити на листама, они се боре за неке људе из сенке ?
Заиста чудно ...
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Србији на руководећим местима не требају никакве моралне громаде, часне сестре и слични лузери.

Ако то не схватимо,
вратићемо се не у комунизам,
него под Турке,
као потпуно неспособни за самосталан живот и сопствену државу.

Немој да буде да вас нисам опоменуо !

Šta mislite o ovoj agresivnoj kampanji sa banerima širom Srbije : " STUDENTI POBEĐUJU " ?

Meni je odlična

Vidim da su Esenesovci isto oduševljeni pa počeli da je kopiraju al nešto im ne ide!

Pogledajte prilog 1892390
Пре неки дан сам видео на Новом Београду исти слоган (исте боје, фонт....) само је писало "Србија побеђује". Чини ми се, по људима који су стајали поред да је то био СНС-ов слоган.
То су од студената узели?

Пре неки дан сам видео на Новом Београду исти слоган (исте боје, фонт....) само је писало "Србија побеђује". Чини ми се, по људима који су стајали поред да је то био СНС-ов слоган.
То су од студената узели?
da, da..!

Посумњао сам да су СНС-овци по људима који стоје около транспарента. Неколико њих што звижди и неколико ћелавих, набилдованих и истетовираних у тесним мајцама и наочарима за сунце. Ови ваљда чувају интелектуалну својину.
Могу ли они сами нешто да смисле?
Очигледно не.

Препознао сам да су СНС-овци по људима који стоје около транспарента. Неколико њих што звижди и неколико ћелавих, набилдованих и истетовираних у тесним мајцама и наочарима за сунце. Ови ваљда чувају интелектуалну својину.
Могу ли они сами нешто да смисле?
Очигледно не.
mogu..
kako devojci slomiti vilicu bejzbol palicom, kako ismejavati majku kojoj je dete ubijeno..itd

Чуо сам да студенти неће бити на листама, они се боре за неке људе из сенке ?
Заиста чудно ...
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Србији на руководећим местима не требају никакве моралне громаде, часне сестре и слични лузери.

Ако то не схватимо,
вратићемо се не у комунизам,
него под Турке,
као потпуно неспособни за самосталан живот и сопствену државу.

Немој да буде да вас нисам опоменуо !
Ne daj, Obi, da se iz Zlatnog doba vratimo u osmanski komunizam.... :cool:

Back