Ko je rekao da se nama sabiraju bodovi? Ne sabiraju uopšte. Evo ti pravni BGD, 1745 upisalo faks, zaključno sa današnjim danom, uslov za 3. dalo 110 ljudi.
super vam je prolaz.
meni je samo zao , kad sam ja studirao sto nije bilo tih privatnih fakulteta nikada ne bi upisao drzavni
upisati dete na drzavni univerzitet u beogradu je nesto najgore sto mozete da uradite i vama i vasem detetu
mislim da to rade budale od roditelja koji zele da im dete studira do u proseku 28-30 godina i da potrose za njegovo studiranje nekih 50.000 evra
skoro drug od mog brata diplomirao, godinu dana nije mogao da uzme diplomu , jer stoka sa ekonomskog ima neazurnu dokumentaciju, a profesor kod kojeg je polagao ispit nije vise ziv . pa su zvali njega i jos jednog studenta na suocenje , jer su upisali ocenu mesto njemu tom drugom liku i vestacili potpise.
i ta zayebancija mu je uzela godinu dana zivota , jer zbog toga sto nema diplomu nije mogao jelte da se zaposli
stoka parazitska korumpirana lopovska.
a to je tako jer im drzava to omogucava i daje takve direktive
a za cudo ti isti profesori imaju skroz drugaciji stav kada predaju na nekom privatnom univerzitetu
razlika nebo i zemlja
drugo nijedan drzavni fakultet skoro, sme nekoliko izuzetaka mozda, ti ne daje nikakvo prakticno znanje vec ti prodaje prakticno muda za bubrege , zato i kad zavrsis faks kod nas moras nekog da molis da te nauci ono cemu su trebali da te nauce na fakultetu
recimo svrseni pravnici ne znaju da popune ni jednu obicnu tuzbu, a kamoli sta drugo.