Studenti koji hoće da uče stižu u Pionirski park! Za razliku od studenata blokadera, oni žele da studiraju i da se čuje i njihov glas-imaju 5 zahteva

Uvek je copy paste.

Znači ostalo je još pešačenje i štrajk vlade.

Pa slicno se nesto i desilo...
Da li je Martinovic ili tako neki debil iz SNS strajkovo gladju prosle godine i to kao odgovor na strajk gladju nekog iz opozicije...
Taj iz opozicije je strajkovao par dana a Martinovic dok su bile kamere ukljucene znaci nekih 15-20 minuta...

Стварно је јако ружно делити људе на ове и оне.

Од првих подела народа 1944. Данашња деца и унуци комунизма владају.

Другачије не знају

Bas sam se pitao ko ce objaviti temu o ovome i ko ce prvi napisati da se radi o Vucicevim studentima, placenicima, da je to SNS rezirao i sve ostalo sto iznova ovde ponavljaju, jedni te isti botovi. Bio sam siguran da ce jedan od deset regularnih opozicionih trolova objaviti temu o ovim studentima i nema greske...... Bot broj 2 na mojoj listi od 10, objavljuje temu.
🥪

Koliko vidim broj studenata ispred Predsednistva se povecava svaki minut. A i gradjani im se pridruzuju. Sve vise gradjani podrzavaju ove studente koji hoce da uce i pohadjaju nastavu. Podrzavaju studente koji ne blokiraju i ne maltretiraju gradjane na svakom uglu.

Koliko vidim broj studenata ispred Predsednistva se povecava svaki minut. A i gradjani im se pridruzuju. Sve vise gradjani podrzavaju ove studente koji hoce da uce i pohadjaju nastavu. Podrzavaju studente koji ne blokiraju i ne maltretiraju gradjane na svakom uglu.
:cross:

Dokle je predvidjeno/oocekujese da traje?

Poslednja izmena:

Back