Studenti koji hoće da uče stižu u Pionirski park! Za razliku od studenata blokadera, oni žele da studiraju i da se čuje i njihov glas-imaju 5 zahteva

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
29.983
...

Izasli iz ormara Vucicevi svedoci...:rotf::hahaha::zcepanje:
Stigli pravo sa Akademije mladih lidera SNS-a verovatno... :klap:

UŽIVO STUDENTI KOJI HOĆE DA UČE STIŽU U PIONIRSKI PARK! Za razliku od studenata blokadera, oni žele da studiraju i da se čuje i njihov glas - IMAJU 5 ZAHTEVA​

https://www.kurir.rs/vesti/politika...le-da-studiraju-okupili-se-u-pionirskom-parku

Dakle Vucic je u frci od 15. Marta smislio da izmisli svoje kontra studente... :rotf: :zcepanje: :hahaha:

...

200w.gif

...

Izasli iz ormara Vucicevi svedoci...:rotf::hahaha::zcepanje:
Stigli pravo sa Akademije mladih lidera SNS-a verovatno... :klap:

UŽIVO STUDENTI KOJI HOĆE DA UČE STIŽU U PIONIRSKI PARK! Za razliku od studenata blokadera, oni žele da studiraju i da se čuje i njihov glas - IMAJU 5 ZAHTEVA​

https://www.kurir.rs/vesti/politika...le-da-studiraju-okupili-se-u-pionirskom-parku

Dakle Vucic je u frci od 15. Marta smislio da izmisli svoje kontra studente... :rotf: :zcepanje: :hahaha:

...
Naravno da su to SNS studenti ..kontraši

Bas sam se pitao ko ce objaviti temu o ovome i ko ce prvi napisati da se radi o Vucicevim studentima, placenicima, da je to SNS rezirao i sve ostalo sto iznova ovde ponavljaju, jedni te isti botovi. Bio sam siguran da ce jedan od deset regularnih opozicionih trolova objaviti temu o ovim studentima i nema greske...... Bot broj 2 na mojoj listi od 10, objavljuje temu.

Naravno da su to SNS studenti ..kontraši

Ludak hoce da sacuva rezim po cenu izazivanja gradjanskog rata...

Koji bi brzo bio zavrsen, jer je njegova podrska tigar od papira vidimo..., ali nije potrebno i zalosno je da iko strada pa ne treba ni ovi istureni zrtveni jaganjci...

..

Možda se nisu oni setili :kafa:
Naravno.
Od studenata odnosno profesora se tražilo ( u mislima velikih ljudi i zemalja ) da mogu dosledno garantovati da nijedna zemlja članica SB neće biti predmet sankcija , neće biti predmet smanjenja odnosa , sloboda medija tih zemalja i naših sloboda , borba protiv kriminala
kako ovih tako i dosa , poslovno poštenje , nema monopola nikoga ,prva koje važi za sve , da nema dominacije ovih skrivenih eu stranaka koje žele da uruše odnose Srbije sa Amerikom , Rusijom , Kinom , Madjarskom ,......

Bas sam se pitao ko ce objaviti temu o ovome i ko ce prvi napisati da se radi o Vucicevim studentima, placenicima, da je to SNS rezirao i sve ostalo sto iznova ovde ponavljaju, jedni te isti botovi. Bio sam siguran da ce jedan od deset regularnih opozicionih trolova objaviti temu o ovim studentima i nema greske...... Bot broj 2 na mojoj listi od 10, objavljuje temu.

A replicira mi SNS Bot br 666... :zzzz:

...

Ludak hoce da sacuva rezim po cenu izazivanja gradjanskog rata...

Koji bi brzo bio zavrsen, jer je njegova podrska tigar od papira vidimo..., ali nije potrebno i zalosno je da iko strada pa ne treba ni ovi istureni zrtveni jaganjci...

..
Gradjanski rat me najviše plaši...ali mislim da onog trenutka kada Kolubara i rudari stanu..gotov je

U kratjoj crti pošteno i svesno društvo .
Da li je to mnogo , nije .
A da barem garantuju svetu to .
Lično ne bih nikad glasao za one koji bi me ubedjivali da prodaju eps, otvaraju rizične rudnike , bez referenduma grade expo, glasaju u skupštini za ohridski sporazum ,
ukidaju pojedine zdravstvene službe u medicinskim ustanovama ,da država sama traži naslednike konkursom i sama finansira sve procese u vraćanju oduzete imovine od 1945te do danas , da stranci ne kupuju zemlju po Srbiji, i tako to , i tako to mnogo toga to .
Stranke koje hoće da idu na izbire a hoće podršku studenata moraju da potpišu papir
garancija da neće raditi "to i to " i da će se zalagati za " to i to " .
Kad ovo što sam naveo potpišu studentima , onda ću tek ići da glasam.
Obrnu su političari za 24 časa u Srbiji , čim dobiju rezultate glasanja .

Poslednja izmena:

Back