Studenti i đaci jedini žrtvuju - nastavu, moguće i celu školsku godinu, upis u školu i na fakultet, mesto u domu, školarinu

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
1738781681200.png

A on nikako da shvati da su ovo Ćaci ponavljači koji nas sada najgore vređaju iz svojih fotelja :(
ima ovde jedan u komsiluku takav , ne bi me cudilo da je on to napisao na jovinoj gimnaziji...

ja sam u trecem osnovne dosao ovde iz cg, mama je rodjena ovde.

upao sam u razred kod divne uciteljice , gde je bio jedan djak godinu dana stariji od nas. on je ponavljao prvi razred i dosao kod moje uciteljice u nas razred. vukla ga je do treceg kroz prste i nije mogla vise pa je ponavljao i treci razred.
tri razreda je imao domaci zadatak da nauci jednu pesmicu da odrecituje napamet i nikako...

uglavnom tu su roditelji pogotovo mama bili zaostali onako i bezobrazni priglupi... polupismeni. mama se isticala tata je bio dobre duse covek...
mama se uvek svadjala kako joj uciteljice a posle i nastavnici mrze dete...
ponavljao je posle i peti osnovne i prebacen na radnicki gde za jednu godinu zavrse dva razreda...

srednju nije ni upisao...

sns je ucesnik svakog mitinga za dnevnicu ...

da nije on taj ćaci ne bi me čudilo...

Slusam 24 minuta Kesica i tu najavljuju neku predsednicu nekog studentskog nepolitickog tela...i pre nego sto je otvorila usta, zbog same najave voditelja, ja razmisljam sinko , hoce li ova biti sa govornom manom, zbog koje ima kompenzaciju i bavi se politickim radom koji nije politika....i ciribuciriba....ona progovori i Radikalsko V ...

Moze i 30 godina da prodje, a stvari ostaju iste, suntavi u glavu , ljudi sa govornom manom, neki koji spavaju po kontejnerima radi TV ekipa... i oni koji su spremni da rade svasta da bi dobili trosoban stan i 12 upravnih odbora...

Vidi, PISA test je objektivno merilo vašeg rada. A to merilo kaže da je Srbija na dnu Evrope.
Vidi, PISA test je propalo merilo jer globalno, prosveta je na dnu... neki bi se zapitali zašto, ali ovde se najčešće donose zaključak : svi prosvetni radnici su loši, neradni, alkoholičari, nesposobni... nastavi niz :mrgreen:

Back