Mlad čovek veruje da može promeniti starije i zaboravlja da su većina oni koji gledaju dnevnik u pola 8.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Дошло је време ћорки и студенти ће сматрати да су њихови захтеви испуњени.Autorska tema !!!
Nešto mi se stvara da će naša deca (najpametnija) biti nasamarena kao 68. ... ako ne i još gore?
Neka nastave da trče, pešače ... sve difovci će biti .... bravo najpametniji ... bravo!
Ма брат Путин ће наредити Вучићу да се бори против корупције, као што се Путин бори у Русији против корупције, где је апсолутно искорењена.Нормално. Ови протести ће вероватно да трају још који месец, па ће се разићи као и обично. Јер чак и да им стварно испуне све захтеве, за кога ће да гласају на следећим изборима? Систем остаје исти, ништа се суштински не мења. У најбољем случају на власт долазе сви из опозиције ђутуре, а већ знамо како ће се то завршити.
Мораш бити фер према њима, толики терет на леђима не заслужују млади људи, они су само студенти.
Сједити и чекати да студенти заврше све проблеме у друштву, про томе да жртвују своје све, бојим се да од тога нема ништа.
Ја на ту карту не бих никада играо не због себе већ због њих.
Али и даље сматрам да овај бунт студената и професора није баш без потенцијала за нешто озбиљно у политичком смислу.
Међутим морамо схватити да се то не дешава преко ноћи, рецимо у будућности може доћи до пуцања унутар СНС, може доћи до нових политичких опција које ће покупити глас студената, може доћи до тектонских промјена у опозицији гдје ће наступати сложније.
Ma vidim s kim imam posla, tako da i ne pazim na pravopis. I to se ti javljaš?Kako vidim odlično ti ide futur I a i drugi ti ne manjka..![]()
Ma vidim s kim imam posla, tako da i ne pazim na pravopis. I to se ti javljaš?
Neno, ja sam došla s posla. Umorna. Ne živim na forumu kao ti. H..o te futur i prvi i drugi.Pa to nije pravopis..
to tvoje ti je isto kao kad babe "prognoziraju" kišu: "s,one strane ko i moglo bi biti, al sa druge, viš bona da neće biti"![]()
Pa i ja radim 12 - 12h.. moj posao je usko vezan sa net.om, pa izmedju ostalog često imam vremena i za forum.. a kao drugo, nije lijepo psovati, ne psujem ni ja..Neno, ja sam došla s posla. Umorna. Ne živim na forumu kao ti. H..o te futur i prvi i drugi.
Ko psuje? Opet izmišljaš i izvrćeš moje riječi. Od tebe ne mogu ni kvalitetno da trolam.Pa i ja radim 12 - 12h.. moj posao je usko vezan sa net.om, pa izmedju ostalog često imam vremena i za forum.. a kao drugo, nije lijepo psovati, ne psujem ni ja..
A koji je cilj??tikatakacilj je da naprednjački štakori na čelu sa Splinterom Vučićem koji su se nakrali na projektu Železničke Pruge Subotica - Beograd ( oko 600 miliona dolara potrpali u svoje džepove ) završe u zatvoru i budu osuđeni i za krađu ali i za ubistvo 15 osoba.
plan je da se blokira Srbija dok se ne dođe do cilja
a sat kuca tikataka vama naprednjacima![]()
Какве везе има брат Путин са овом темом?Ма брат Путин ће наредити Вучићу да се бори против корупције, као што се Путин бори у Русији против корупције, где је апсолутно искорењена.
Da li postoji antimonopolska komisija? MTS je vec podigao cene. Paket IRIS Omorika sa 5 400 otisao na 6 370 dinara plus zenin mob. 2 300.din. Malo je mnogo. Skuplje nego u Kanadi.Posle decenije mrcvarenja Vučić je uspeo da slomi SBB
,sad kontroliše kompletan internet Srbije.
Da li će mu EU dozvoliti da zloupotrebi monopol koji je postigao, ne zavisi od nas,da li ćemo kleknuti, izdati studente i sebe - zavisi samo od nas!
To potenciranje nacionalizma je više njihova potreba da demantuju vlast koja za njih tvrdi da su separatisti, izdajnici, saradnici Hrvata, Šiptara i zapada. Dakle da vlast nije to potencirala ne bi ni oni toliko isticali te zastave i pesme.Studenti bi trebalo za sat vremena da prodju pored moje kuce, nocice u mom gradu.. Malo sam ispratio na lajvu njihovo kretanje, sve mi to izgleda onako kako sam i pretpostavio... Jedan ultra nacionalisticki skup...Mozda jesu zabranjene neke zastave, ali one koje se nose to su zastave dusanovog carstva, Kosovo je srce Srbije itd....Nose se subare i sajkace sa kokardama...Pevaju se pesme Srbija srbima, Djurdjevdan, Marsirala kralja petra garda, U boj krenite junaci svi, Mars na Drinu(pa nece sigurno Balasevica pevati)... Trenutno su u Orascu i cujem iz prica na lajvu da su planirali nekakvu molitvu ispred crkve u Orascu, ne znajuci da je to skola, a ne crkva....Hocu reci da ja stvarno nemam nista protiv toga, ali nemojte se zamajavati da se ovde donosi nesto novo i posebno, da dolazi do nekakvog preobrazaja, pitanje je samo koliko ce koja vlast i kada biti vise nacionalisticki nastrojena, kada ce narod biti raspolozen za vise nacionalizma...Studenti su mladi i oni su ga izgleda veoma zedni i zeljni...Misliti da tako dolazi neka promena je potpuno sumanuto...Da li ce biti vise Seselja, Kostunice, Vucica ili Milosevica ili mozda nekog petog nivoa nacionalizma, to su nijanse koje se mogu menjati, ali sustina ostaje...Gradjanski deo Srbije ce potpuno izvisiti...Nema nikakve promene ni na vidiku, deca, prirodno je idu putevima svojih roditelja... Ne znam kako je neko i mogao da pomisli da moze biti drugacije...Zna se kako se ovde odrasta, uz sta se odrasta, koja su opste misljenja, sta se uci, od cega se strahuje , u koga se upire prstom itd...Razlika je samo sto su stari ljudi necega siti, a mladi ljudi necega gladni, a to nesto je potpuno ista stvar....Nema nikakvih promena u nasem sistemu i u nasem drustvu, potpuno sam ubedjen,,,,
Ma kakvi, mislim da gresis...Njihovi stavovi su nacionalisticki...To za sta ih vlast optuzuje jeste smesno, pa se mozda i dogadja da nesto rade iz sprdnje ili inata, ali to su sto su, svakako....To potenciranje nacionalizma je više njihova potreba da demantuju vlast koja za njih tvrdi da su separatisti, izdajnici, saradnici Hrvata, Šiptara i zapada. Dakle da vlast nije to potencirala ne bi ni oni toliko isticali te zastave i pesme.
To potenciranje nacionalizma je više njihova potreba da demantuju vlast koja za njih tvrdi da su separatisti, izdajnici, saradnici Hrvata, Šiptara i zapada. Dakle da vlast nije to potencirala ne bi ni oni toliko isticali te zastave i pesme.
Pa dobro, ipak je to hodanje za Sretenje. Ne možeš očekivati da to bude kao ono od Beograda do Novog Sada. Naravno da će biti više zastava i takvih pesama.Ma kakvi, mislim da gresis...Njihovi stavovi su nacionalisticki...To za sta ih vlast optuzuje jeste smesno, pa se mozda i dogadja da nesto rade iz sprdnje ili inata, ali to su sto su, svakako....
Studenti bi trebalo za sat vremena da prodju pored moje kuce, nocice u mom gradu.. Malo sam ispratio na lajvu njihovo kretanje, sve mi to izgleda onako kako sam i pretpostavio... Jedan ultra nacionalisticki skup...Mozda jesu zabranjene neke zastave, ali one koje se nose to su zastave dusanovog carstva, Kosovo je srce Srbije itd....Nose se subare i sajkace sa kokardama...Pevaju se pesme Srbija srbima, Djurdjevdan, Marsirala kralja petra garda, U boj krenite junaci svi, Mars na Drinu(pa nece sigurno Balasevica pevati)... Trenutno su u Orascu i cujem iz prica na lajvu da su planirali nekakvu molitvu ispred crkve u Orascu, ne znajuci da je to skola, a ne crkva....Hocu reci da ja stvarno nemam nista protiv toga, ali nemojte se zamajavati da se ovde donosi nesto novo i posebno, da dolazi do nekakvog preobrazaja, pitanje je samo koliko ce koja vlast i kada biti vise nacionalisticki nastrojena, kada ce narod biti raspolozen za vise nacionalizma...Studenti su mladi i oni su ga izgleda veoma zedni i zeljni...Misliti da tako dolazi neka promena je potpuno sumanuto...Da li ce biti vise Seselja, Kostunice, Vucica ili Milosevica ili mozda nekog petog nivoa nacionalizma, to su nijanse koje se mogu menjati, ali sustina ostaje...Gradjanski deo Srbije ce potpuno izvisiti...Nema nikakve promene ni na vidiku, deca, prirodno je idu putevima svojih roditelja... Ne znam kako je neko i mogao da pomisli da moze biti drugacije...Zna se kako se ovde odrasta, uz sta se odrasta, koja su opste misljenja, sta se uci, od cega se strahuje , u koga se upire prstom itd...Razlika je samo sto su stari ljudi necega siti, a mladi ljudi necega gladni, a to nesto je potpuno ista stvar....Nema nikakvih promena u nasem sistemu i u nasem drustvu, potpuno sam ubedjen,,,,
Ma ok, ne ljutim se jaPa dobro, ipak je to hodanje za Sretenje. Ne možeš očekivati da to bude kao ono od Beograda do Novog Sada. Naravno da će biti više zastava i takvih pesama.
Pa razlika je kako neko misli da se dolazi do pravne drzave, ako vi mislite da mi to mozemo sami iznutra bez evroatlanskih integracija i bez stranog arbitra, blago vama...Ali od tog posla nema nista....Irelevantno je da li je neko levo ili desno opredeljen, dokle god je svima zajednicki cilj pravna drzava i neki elementaran red.
Evo, u Holandiji i Italiji dosli desničari, i šta se promenilo? Ništa. Jer levica ili desnica ne uredjuju rad institucija. A za zivot obicnog coveka je rad institucija najvaznjji.
Evo, u Nemackoj je do sad bila semafor koalicija, koja je veoma levicarska.
Sad ce pobediti desni centar, koji je mnogo desniji nego za vreme Merkelove.
I znas sta ce se promeniti?
Nista!
Institucije ce da nastave da rade, nesto ce da poskupi, nesto pojeftini, i manje-vise nece ni da se oseti.
Srbija ima problem nepostojanja institucija. Mi smo banana drzava zbog toga, a ne zbog levicara ili desnicara.
Pa to jeste glavna politička borba u Srbiji oduvek, ko je izdajnik. Odmah nakon one ko je lopov. Pa ko se više smatra izdajnikom i lopovom taj gubi.Ma ok, ne ljutim se ja,jednostavno mislim da jedni druge optuzuju za izdaju u tom nacionalnom smislu... Za njih vlast izdaje Srbiju i srpstvo, izdajae Svetog Savu, Dusana, vlast je za njih u sluzbi stranog faktora... Tako je isto sa strane vlasti kada komentarise studente...