Otkrivamo! Ovo je blokader koji je izbo muškarca u Ćacilendu! (FOTO)

Schrodinger

Elita
Poruka
17.131
https://informer.rs/politika/vesti/1070612/damjan-p-blokader-izbo-muskarca-cacilend

Prema saznanjima Informera, kako je objavio Vučičević, radi se Damjanu P, studentu Fakulteta savremenih umetnosti koji ima svoju firmu za filmsku produkciju.
1764507816562.png
Teroristi sve očajniji :kafa:

Zanimljivo je da ima i firmu... znači buržuj kao i onaj prethodni iz Hrvatske.

Poslednja izmena od moderatora:
Prema saznanjima Informera, kako je objavio Vučičević, radi se Damjanu P, studentu Fakulteta savremenih umetnosti koji ima svoju firmu za filmsku produkciju.
Pogledajte prilog 1825868 Teroristi sve očajniji :kafa:

Zanimljivo je da ima i firmu... znaci burzuj kao i onaj prethodni iz Hrvatske.

"Firma za filmsku produkciju" govori SVE o pozadini ovog FALSE FLAG-a iliti jos jedne u nizu UDBAske operacije lažne zastave !

Pošto onih par prethodnih nije ostavilo neki utisak...zakljucno sa kečerskim okrsajem oko satora Ćacija i fejk opozicije!

Providni udBIAški rijalitiji...:zzzz:
Kako radili tako vam Bog odmogao! :kpozdrav:

...

Je li iko izneo ikakav dokaz da su oni krimosi, ili se samo tako veruje?

Pa ti si se beše sam hvalio da Luke Bojovicevoj ekipi niko ne sme da pisne?
Ti ili onaj drugi Bot ste sami trkeljali o tome...

A o Mandicu da ne pricamo...
Njega je cak i Dodik hapsio u Banja Luci...kad je Vucic pokusao da rikta Dodika pred one neke izbore...

O osudjenom silovatelju Simi Spasicu koji je megafon Ćacilenda...takodje da ne pricamo...

Itd itd....

...

= udBIAški FALSE FLAG !!!

Pa same reci vam govore...ima firmu "ZA FILMSKU PRODUKCIJU"

Dakle gledamo udBIAske rezirane predstave i produkcije...

I iskreno da im odmah kazemo Zabole nas dzoni i za Ćacije i za fejk kečersku opoziciju!
Nek se medjusobno samopobiju...zabole nas...

I usput nek u kečerski obračun ukljuce i sabracu Nasera Orica, Acu Lukasa, DJ Vucicevica i ostalu sektasku udbaksu gamad...

....

a ima li snimak napada ili je fora rekla kazala?

Pogledajte prilog 1825894

Ma kao u zoru u 4:11h...se desilo...

Kad normalan svet spava...
Udbaski satanisti reziraju false flagove...

Treba im neka dimna zavesa pred danasnju giga mega kradju i namestanje izbora u Secnju, Mionici itd.

Ne bi me iznenadilo i da Karleusa danas kao slucajno objavi neki private snimak...a Jovana Jeremic sa pojavi samo u tangama u studiju...

...

tatin sin koji je navikao da sve ima i sve moze.
deklarisani je pripadnig lgbtvgshstejdlo populacije.

taman u zatvoru da vidi dal je damjan ili dusica :per:

Rece bot kojem je LGBrnaba predsednik Skupstine...i Premijer u tri navrata gotovo deceniju..., a ciji talenat...je otkrio AVtihrist licno...ne znam na kakvim druzenjima...ili sta kako?

Reci mi jesi nekad na druzenjima SNS koordinatora sreo i muski zagrlio Brnabu?

...

Ma kao u zoru u 4:11h...se desilo...

Kad normalan svet spava...
Udbaski satanisti reziraju false flagove...

Treba im neka dimna zavesa pred danasnju giga mega kradju i namestanje izbora u Secnju, Mionici itd.

Ne bi me iznenadilo i da Karleusa danas kao slucajno objavi neki private snimak...a Jovana Jeremic sa pojavi samo u tangama u studiju...

...
znate da imaju kamere 24/7 sto gledao ceo cacilend i da je tu policija 24/7?

I kao napadnut nozem...pazi ti kakve su to kukavice laziraju napade na sebe i svoje kuce, kao onomad onaj milos Prase pavlovic kada je sa jos SEDAM osoba nasrnuo na jednog lika i on mahao biber sprejem, na pinku kasnije vozi ga ambulanta sa katastrofa glumom

pa ajde kolike su to kukavice kad vec laziraju nisu sposobni da prime noz u stomak ili da malo batine stvarno dobiju...polijes ga vodom on hoda u kolicima potom

Back