Student beskućnik prepešačio preko 500 kilometara kako bi prikupio novac za beskućnike

Baby Yoda ♥

Contributor
Poruka
18.496
BB1am01G.img


Gordon Vaine je prepešačio više od 500 kilometara kako bi prikupio novac za Nacionalnu alijansu za okončanje beskućništva, što je uzrok na koji je Vaine lično pogođen.

„Svaki put kada želim da dam otkaz samo pomislim na ljude zbog kojih ovo radim, a ovo je veće od mene samog i moram da nastavim“, rekao je Vaine za „Vorld Nevs Tonight“.

Pre godinu dana Vaine je bio beskućnik i prijavljivao se na koledže iz automobila dok je radio u smeni od 10 sati u zabavnom parku. Tokom leta Vaine je saznao da je primljen u školu iz snova - Boston College - sa punom stipendijom.

U pokušaju da prepozna oko 500 000 Amerikanaca pogođenih beskućništvom, Vaine je odlučio da prošeta od svog rodnog grada u okrugu Caroline u državi Virginia do svog koledža u Massachusettsu.

Zajedno sa svojim putovanjem, Vaine je otvorio GoFundMe stranicu koja je od tada prikupila više od 100 000 USD za Nacionalnu alijansu za kraj beskućništva.


U avgustu je Vaine započeo svoj pohod i hodao blizu 30 do 40 milja dnevno.

"Pravim pauzu. Samo sam prešao 20 kilometara ravno", snimio je Vaine u video dnevniku za „Vorld Nevs Tonight“.

Čak i kroz iscrpljenost, nije se predao i usput je našao podršku dobrih Samarićana.

„Danas su mi Ešli i njena mama donele zalihe“, rekao je Vejn na snimku.

Posle 16 dana putovanja, Vaine je prodefilovao kroz stadion Boston College.

„Voleo bih da vam poželim dobrodošlicu u najlepši kampus u svemiru: Bostonski koledž“, podelio je Vejn za „Vorld Nevs Tonight“.

Sada u kampusu, Vaine je rekao da je konačno kod kuće. Rekao je za "Vorld Nevs Tonight" da se nada da će i drugi imati istu priliku.

"Nadam se da mogu nadahnuti ljude da nastave da hodaju. Znate, nastavite da preduzimate taj dodatni korak", rekao je. "Čak i kad boli. Čak i kada je teško i ne želite. Nema drugog izbora. Morate nastaviti ako želite da postignete ono što želite u životu."

Izvor: https://www.msn.com/en-us/news/good...s-to-raise-money-for-homelessness/ar-BB1am9eO
 

rz brzotrz 1972

Ističe se
Poruka
2.896
Jako je zahtjevno pjesacenje iz dana u dan.3pp puta sam pjesacio po 470 km.Prvi put 10 i po dana,drugi 12 i treci 11 i po dana.Treba jaka volja.Tabani su me boljeli i svrbili 10 do 15 dana po zavrsetku pjesacenja.Za jedan dan i noc sam presao 85 km.Kada sam prvi put krenuo na visednevno pjesacenje.
 
stanje
Ova tema je zatvorena zbog neaktivnosti. Molim objavite novu temu i pridružite se diskusiji.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.