Frederick_
Elita
- Poruka
- 15.060
Prazna duša, pun stomak ...alternativa.
Jbg, to je sto je. Prazan stomak ce izabrati samo onaj ko nikada nije bio zaista gladan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prazna duša, pun stomak ...alternativa.
Nekako mi ne liči na sjajnu budućnost ljudskog roda,od toga smo počeli, prvo smo se samo bavili lovom i punili stomak, znači, vraćamo se na pećinske početkeJbg, to je sto je. Prazan stomak ce izabrati samo onaj ko nikada nije bio zaista gladan.
Nekako mi ne liči na sjajnu budućnost ljudskog roda,od toga smo počeli, prvo smo se samo bavili lovom i punili stomak, znači, vraćamo se na pećinske početke![]()
Javnost se uskomešala, ne verujem ‒ i probudila, govori o tome kako se ove godine na Filološkom fakultetu u Beogradu prijavilo vrlo malo budućih studenata, a na nacionalnim katedrama ‒ jedva dvocifren broj. Jedni se raduju samopotonuću, drugi ne veruju šta vide ‒ varku ili istinu, a treći ‒ htela bih da budem među njima ‒ nešto bi da učine da se ovakva jeza ne ponavlja pred očima bivših studenata srpskog jezika i književnosti.
![]()
Postajemo li nacija nepismenih?
Link
Zašto bih? Čitaš li ti komentare ovde? Ne treba književnost budućim ljudima, čvakaće po netu , juriće poslove koji donose lovu i imaće pune stomake, šta više čovek da poželi u životuДа питате академике у САНУ зашто се одељење друштвени смер гаси?!?
Реинжењеринг друштва.
Pa ja rekoh 85 posto. Moja bolja polovina je takodje profesor knjiz. i jezikaE, nema me ni u ovoj kategorijiova žena jeste završila srpski
usrećila se
Al kad voliš nešto, pa se ne obazireš na etiketiranja, potcenjivanja i slično
![]()
Zar ti nisi uciteljski?Pa..ne znam jesam li kokoška, al jezičara jesam![]()
buduci da smo do sad imali inflaciju diplomaca neisplativih zanimanja mislim da ti je ovo samo neko ujednacavanjeZašto bih? Čitaš li ti komentare ovde? Ne treba književnost budućim ljudima, čvakaće po netu , juriće poslove koji donose lovu i imaće pune stomake, šta više čovek da poželi u životu![]()
Nekako mi ne liči na sjajnu budućnost ljudskog roda,od toga smo počeli, prvo smo se samo bavili lovom i punili stomak, znači, vraćamo se na pećinske početke![]()
Zašto bih? Čitaš li ti komentare ovde? Ne treba književnost budućim ljudima, čvakaće po netu , juriće poslove koji donose lovu i imaće pune stomake, šta više čovek da poželi u životu![]()
buduci da smo do sad imali inflaciju diplomaca neisplativih zanimanja mislim da ti je ovo samo neko ujednacavanje
Чиновникова смртne znam kako se zove ona kad se cinovnik utripuje da je pljunuo sefa
Koliko vise da budemo nepismena nacija?Javnost se uskomešala, ne verujem ‒ i probudila, govori o tome kako se ove godine na Filološkom fakultetu u Beogradu prijavilo vrlo malo budućih studenata, a na nacionalnim katedrama ‒ jedva dvocifren broj. Jedni se raduju samopotonuću, drugi ne veruju šta vide ‒ varku ili istinu, a treći ‒ htela bih da budem među njima ‒ nešto bi da učine da se ovakva jeza ne ponavlja pred očima bivših studenata srpskog jezika i književnosti.
![]()
Postajemo li nacija nepismenih?
Link
Odlicna prica. Jedna eks mlada koleginica me stalno zezala da cu da zavrsim tako.Чиновникова смрт
Koliko vise da budemo nepismena nacija?
San svakog pravnika je da bude cinovnik, sto je ovekoveceno i u knjizevnosti - Metamorfoze, Nos, Sinjel, ne znam kako se zove ona kad se cinovnik utripuje da je pljunuo sefa
Generalno smo nepismen narod sumLjam i sl.Ко сте то Ви неписмени?
Ми то нисмо...![]()
Све је то Лане објаснио, кратко, генијално и јебитачно:Nekako mi ne liči na sjajnu budućnost ljudskog roda,od toga smo počeli, prvo smo se samo bavili lovom i punili stomak, znači, vraćamo se na pećinske početke![]()
Generalno smo nepismen narod sumLjam i sl.
Pa jeste, zato je toliko dobrih prica napisano o njima tadaТо је било пре 100 г.
А пре 150 г.бирократа је био позитиван лик, а не негативан као данас
Pa jeste, zato je toliko dobrih prica napisano o njima tada
Oba faxa završila ... oba posla radila . Lepše je biti učiteljica.Zar ti nisi uciteljski?
A nisam primetila ni da se ostatak sveta nešto preterano uzbuđuje što im deca ne čitaju, već čvakaju po netu. U većini zemalja su profesori malo plaćeni, malo poštovani, tako da ne možemo reći da je to isključivo pravo Srbije. Mi samo pratimo modne prosvetne trendove svetaSrbija da. Krenula je 1992. u rikverc.